A lámpa+konzol+indexek postaköltsége összesen 110 USD. A vételárak: lámpa 211 $ a két első index: 33 $/db, a konzol 173. Plusz még számolj hozzá egy kis vám+ÁFÁT. Hogy ez mennyi, azt majd megmondom, ha megjöttek a féktárcsáim. Még így is jóval olcsóbb lesz, mintha itthon vennéd meg.
melóban a helyzet változatlan.Mondtam ma a főnöknek hogy ne várja el tőlem ezek után hogy rendesen végezzem a munkámat mert nem érdekel.És nem is csináltam ma semmit,csak ücsörögtem egész nap
Értem.
Hát igen sokszor van hogy az ember kifizet nagy összegeket a szervízben és gány munkát csinálnak.
De a sok éves rutin és tapasztalat na meg egy kalapács mindent megold
Haliho!
Szeptemberben elcsaptak a koruton de labon hazamentunk...csak ereztem hogy valami nem stimmt a kormannyal, lotyogott, feltem is rendesen hazajovet de gondoltam vacig kibirom. Elvittem a szervizbe, vissza is kaptam - centiroztak a fektarcsat bar mar akkor gyanus volt a dolog de gondoltam nem szolok, eleg bunkok tudnak lenni ezek plane ha egy no okosat igyekszik mondani- 35ezret fizettem ra es a kormany ugyanugy lotyogott. Mondom biztos nem lehetett vele tobbet kezdeni, megszoktam nagyjabol a vele valo kozlekedest de azert megis zavart. Aztan amikor milkaeknal voltunk mondtak a nagyok hogy log a kormanyom de nem is kicsit. Aztan kb 10-15perces kalapalas utan helyreraktak. Azota betonstabil :]
képzelem... :) Nem akadt vallalkozo kedvu eros pasi a kozelben aki segitett volna? Bezzeg ilyenkor sehol sincsenek... :) Addigra lehet h en mar megyek arra egy kort, de majd megyek veledis. Max ha megyek egyedul akkor csaladozok :)
Fistván!
A Lista:
-fejidom,plexi nélkül
-lámpa-komplett első
-indexek előre
-első sárvédő
-jobb oldalidom
-fejidomtartó konzol
......ezek a legfontosabbak...... a moci működik,a váz,és a futómű ép!
És ismételten előre is köszönöm Neked!
Kb. max.2 hét, és készen lesz a gépem, és mehetünk.
3 hete nem gurultam, és be kell hoznom a lemaradást. Lerobbantam Győr és Gönyű között félúton, aztán full fekete bőrruhában tolhattam a tűző napon a gépet Nagyon nagy élmény volt
Na de én most megyek.
Jó éjt mindenkinek.
Én hétfőn vizsgázok de valahogy nem bír érdekelni
Hát igen sokszor van hogy az ember kifizet nagy összegeket a szervízben és gány munkát csinálnak.
De a sok éves rutin és tapasztalat na meg egy kalapács mindent megold
Szeptemberben elcsaptak a koruton de labon hazamentunk...csak ereztem hogy valami nem stimmt a kormannyal, lotyogott, feltem is rendesen hazajovet de gondoltam vacig kibirom. Elvittem a szervizbe, vissza is kaptam - centiroztak a fektarcsat bar mar akkor gyanus volt a dolog de gondoltam nem szolok, eleg bunkok tudnak lenni ezek plane ha egy no okosat igyekszik mondani- 35ezret fizettem ra es a kormany ugyanugy lotyogott. Mondom biztos nem lehetett vele tobbet kezdeni, megszoktam nagyjabol a vele valo kozlekedest de azert megis zavart. Aztan amikor milkaeknal voltunk mondtak a nagyok hogy log a kormanyom de nem is kicsit. Aztan kb 10-15perces kalapalas utan helyreraktak. Azota betonstabil :]
Köszönöm....
No mentem,mert lemerült az összes telepem szombat óta!
Sziasztok,és Tittelett Mindenkinek!
Mikor vizsgázol?
Majd lekompoljuk egyszer!
Rég láttalak!
Mi volt a kis Ciberével?
A Lista:
-fejidom,plexi nélkül
-lámpa-komplett első
-indexek előre
-első sárvédő
-jobb oldalidom
-fejidomtartó konzol
......ezek a legfontosabbak...... a moci működik,a váz,és a futómű ép!
És ismételten előre is köszönöm Neked!
3 hete nem gurultam, és be kell hoznom a lemaradást. Lerobbantam Győr és Gönyű között félúton, aztán full fekete bőrruhában tolhattam a tűző napon a gépet Nagyon nagy élmény volt