Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké vettem az adást!
Ott van az adatlapomon
azzé ,mert írta az email címedet ,hogy vegyelek fel msn-re ,de nem jegyeztem meg,
Szia!
Kedden vagy szerdán.
Csácsá!
Na jó reggelt...
....
Na yo8! mindenkinek!
szió mikor beszéltél hayával?
Ja!
De én nem vagyok pap!
Még...
Hát...abból sosem elég...

..tudod mit irnak a jó pap sirjára?

" Tanulmányait befejezte"
hozzáteszem a kormánygátló fantasztikusan működött le a kalappal! ha az nincs akkor tuti perec...félelmetesen megcsinálták ezt a busmannt mert volt két hete is egyhasonló túlfékezésem és ha idejében visszatudod engedni nem borul meg a rendszer...nagyon stabil!
Jobb lesz ha én is menek gyakorolni!
Rámfér!
Hát...nehéz szitu...ilyenkor jön vissza a fékezés gyakorlás gyümölcse, amit elhagyatott úton csinálsz különböző sebességről tudatosan...mert ilyenkor nem tudatosan cselekszel, de mégis van valami rutin a kézben már amit a tudatalattid vezérel a megszerzett tapasztalatok alapján....
Én kb. annyit csináltam volna hogy nagy satu és bukta.
bazee..nem lettem ideges..azon gondolkodtam, hogy nem állok meg, mert ez Mosonban volt, ami full cigány övezet, és nbiztos valamelyik romale hivtá a kutyáját ami ugye 1000-el futott át az úton...ha megállok akkor az vérfürdő lettvolna az tutter...:
Szeva csöle !És a vonalkód a gatyádban ? Arrol nem beszéltél !
Igen! Pont mult héten mondta a haver, hogy neki kettő is van fennt!
Hát valszeg, mert itt semmi nem volt tudatos csak reflex...bazeg 1 secen belül két fékezés...első fékezés miatt megcsúszott első kerék gyors korrekció közben kutya elrúg közben megint fék, megint csúszás...és egyenesbe hozás...
Csöle amig majdnem addig nincs baj!
Azé vigyázz magadra!
Vadriasztón gondolkodtál már?
Igazat szóltál Kiscsávó!
Ez valóban igy van!
A rutin
Nem lettem volna a helyedben.
Na jóóóó nagyot!

Ma majdnem sikerült átdimenzionálnom a busám optikáját egy kutyának köszönhetően....pfff..
Csúsztam jobbra is meg balra is...de talpon maradtam... JA és még a kutyába is belerúgtam, hogy nem menjen be a két kerék közé...mindez olyan 60-70 körül ... Hát nem volt vicces...
nem igaz
ha a lambda nem jo vagy szakadás van akkor a cpu egy középérték jelet ad a motor fele
soook az nagyon

átlag száltartalom 40db körül van
még annyit a fiver hozzá szólásához,,,
KIVÉTEL!
abszolute de nem!
a cpu-d ebböl igazodik el mennyi kaját adjon a tüzre,külömben ha kiveszed orba szájba adja neki a naftát,ha lényegesen sokat eszik a moci akkor ez az elsö gyanus elem ami felelös érte
ha lenne speckó kipuff rendszered ajánlott beleépiteni!
üdv