Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helyes!

Elég melegvolt az a"hiba"
szolsz mikor mennel es megmutatom :P legalabb nem megyek egyedul. Multkor ugyse sikerult :]] Amugy ahogy mesz Gyor fele...elotte van az "uvegbeton" szobor :)
szólhattál volna hamarabb is, akkor hazaküldetem ezt is, és máris feleződne a postaköltség(nekem 90 dollár volt)
Én most rendeltem két féktárcsát ettől a cégtől. Meg kell kérdezni, hogy mennyi a postaköltség, elküldi, némi sarc befizetése az államnak, és máris tied a cuccos. Egyszerübb, mint ahogy hangzik...
Hol van Komáromban az erőd? Eskü legközelebb megnézem. Általában csak keresztül guruluk a városon, és semmi bambula...
Lapoztál? Van lámpa, index, Idomtartó konzol, az összes idom, meg még jópár dolog.

Sokat segítene, ha magyarul lenne leírva, hogy mi micsoda, mert így nem tudom elképzelni...
gond az mindig van... :) Hogy mivel kivel hol mikor az valtozo :D Leginkabb magammal...
Vágom Tehát megint gond van R-el
ezres nah...hulye z betu :)
Jaajdejo, jajjdejo ja, a szervizes pasi elismerte hogy naluk a hiba, a 6eres szervizem most ingyenes lesz...es kirugtak a csavot aki elbaszta a multkorit...
És ha mondjuk ez kell : http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
mi a teendő ?
Hat mostanaban eleg szar idoszakom van de lesz ez meg igyse ;) CBRke a 6ezres szervizen van, ha vege a vizsgaimnak mar van egy csomo tervem merre menjek...legeloszoris Komarom, monostori erod meg ahova csak akarok... :)))
Köszi !Sajna nem sok minden van itt ami kéne
Énis örülni!Énis örülni!
Mindíg örülök neked!Mostanában nagyon magadalatt vagy
Tükör van a Pink motorsnál 6000 ért (gsxr K1 ugyanaz), fékkar is van 2000 forint körül, azt a csuda sárvédőt én lecserélném egy Dúzs Péter féle K3-as Gixxer sárvédőre (kb 5000 pénz)...
höhh rosszul valaszoltam... :D Szoval szija :)))
Egyelőre jegelődik. Mivel úgysincs lehetőségem pályázni, marad a nagy dagadt disznó. Most úgyis toppon van. Bár ha jönne valaki, akinek nagy szüksége lenne rá...

Most nagy hirtelen ezeket a cuccokat találtam K8 Busához:
katt ide

ha az ebay.com -on beírogatjátok az alkatrészek neveit, biztosan hoz ki több találatot is, de most csak ennyire telik tőlem(1/2 4-kor keltem, Bpest oda vonattal-vissza kocsival)
Keressétek a Buy it now árakat, mert a másik csak az aukció jelenlegi árát mutatja, ez a végére jól meg sziokott nőni.
Nocsak van aki meg orul (?) nekem.. :]]] szijo
Mi a helyzet az uj projektel barátom
Na Szasztok

Most vasárnap Hring! 16-20 óráig 4X20 perc +20 perc utas motoroztatás

Rábeszéltem http://www.sportmotor.hu/motor... Barátomat,hogy jöjön ki velünk Beválalta Ugy hogy az Ő irányításával fogunk pályázni!
Lehetöség van kezdö meg haladó csoportok létrehozására,ha van elég jelentkezö! Szerintem ne hagyátok ki

1.Menyus+Gabyca
2.Csöle
3.pep
4.Arthur
5. Mara de csak bambula
6.Fiveurban ha nem esik az eső
Nyomom!
Szia!
Sajna nem ment fel a kép....