szolsz mikor mennel es megmutatom :P legalabb nem megyek egyedul. Multkor ugyse sikerult :]] Amugy ahogy mesz Gyor fele...elotte van az "uvegbeton" szobor :)
Én most rendeltem két féktárcsát ettől a cégtől. Meg kell kérdezni, hogy mennyi a postaköltség, elküldi, némi sarc befizetése az államnak, és máris tied a cuccos. Egyszerübb, mint ahogy hangzik...
Jaajdejo, jajjdejo ja, a szervizes pasi elismerte hogy naluk a hiba, a 6eres szervizem most ingyenes lesz...es kirugtak a csavot aki elbaszta a multkorit...
Hat mostanaban eleg szar idoszakom van de lesz ez meg igyse ;) CBRke a 6ezres szervizen van, ha vege a vizsgaimnak mar van egy csomo tervem merre menjek...legeloszoris Komarom, monostori erod meg ahova csak akarok... :)))
Tükör van a Pink motorsnál 6000 ért (gsxr K1 ugyanaz), fékkar is van 2000 forint körül, azt a csuda sárvédőt én lecserélném egy Dúzs Péter féle K3-as Gixxer sárvédőre (kb 5000 pénz)...
Egyelőre jegelődik. Mivel úgysincs lehetőségem pályázni, marad a nagy dagadt disznó. Most úgyis toppon van. Bár ha jönne valaki, akinek nagy szüksége lenne rá...
Most nagy hirtelen ezeket a cuccokat találtam K8 Busához: katt ide
ha az ebay.com -on beírogatjátok az alkatrészek neveit, biztosan hoz ki több találatot is, de most csak ennyire telik tőlem(1/2 4-kor keltem, Bpest oda vonattal-vissza kocsival)
Keressétek a Buy it now árakat, mert a másik csak az aukció jelenlegi árát mutatja, ez a végére jól meg sziokott nőni.
Most vasárnap Hring! 16-20 óráig 4X20 perc +20 perc utas motoroztatás
Rábeszéltem http://www.sportmotor.hu/motor... Barátomat,hogy jöjön ki velünk Beválalta Ugy hogy az Ő irányításával fogunk pályázni!
Lehetöség van kezdö meg haladó csoportok létrehozására,ha van elég jelentkezö! Szerintem ne hagyátok ki
1.Menyus+Gabyca
2.Csöle
3.pep
4.Arthur
5. Mara de csak bambula
6.Fiveurban ha nem esik az eső
Elég melegvolt az a"hiba"