Üdv feke.
Az öcsém busmanja 100Le re volt lefojtva és neki is a 21-es kábelt vágtuk rövid sportosra és azonnal tudta a dolgát. Ja a szűkítőket is kidobtuk elötte a torkokból. És mindezt megkoronázva Fiveurbántól átvette az okos kis feketedobozt, most tuti a masina.
Akkor érdemes levenni a lambda szondát, ha power commander van a motorodon, mert a szonda teljesen átvariálja a vezérlést, és nem lehet optimálisra beállítani a Power Commandert, rángatni fog az alsó tartományban. Ha viszont kiveszed a szondát, folyamatosan világit az FI kontroll lámpa mindaddig, míg a 21. számú vezetéket ki nem kötöd az ECU-ból.
tudod mennyire elegem va az ilyen "te jobban tudod" dumádból!
leirtam mi történt velünk,és kész!
és most tapsikolhatsz ...
a kézifékes poén sokkal jobb volt azon nevettem legalább ......
1 a lényeg egybe vagytok! te is meg a kóbászszínü is!
ezek iylen kamikáze kutyák,mi is mentünk multkor és a mocis társamat valahogy nem vette észre egy "agár" simán át akart slattyogni elötte miközben egy apraja városkán mentünk keresztül,nah ekkor fék kuplung és sport tüdö tiltóig egyböl füle farka maga alatt vol a kutyának,ekkor láttam a kutya gazdája fel nézelödik a sörös pohár mögül az eggyik kiülös helynél és hivja szerencsétlen kutyát....
a középértékröl annyit tulaj akinek elszál a lambda szondája"basszus hová tünt a benzin?!"
nah ekkor majd fizetheted a közép értékü jeledet
kb dupláját fogja enni a megszokottól
ezt egy benzines seat cordobában éltük át.....
street 1000-el megyünk együtt haha , vicces lesz
http://www.mommo.hu/media/Elha...
És itt érdeklődj!
SZIA Kéne pár kevlár cucc az ezredesre ! Meg tudjuk oldani valahogy ?
Az öcsém busmanja 100Le re volt lefojtva és neki is a 21-es kábelt vágtuk rövid sportosra és azonnal tudta a dolgát. Ja a szűkítőket is kidobtuk elötte a torkokból. És mindezt megkoronázva Fiveurbántól átvette az okos kis feketedobozt, most tuti a masina.
leirtam mi történt velünk,és kész!
és most tapsikolhatsz ...
a kézifékes poén sokkal jobb volt azon nevettem legalább ......
naponta min 3 autora kötök eobd-t......................
az autok 20-30%-ban nem jo a lambda
mérnem mingyá a 3x osát eszi?
de te biztos jobban tudod
szerintem inkább haggyuk
ha megijed az ember a gépen akkor kirug a lába (igy rugtad fejben a kutyát)
ezek iylen kamikáze kutyák,mi is mentünk multkor és a mocis társamat valahogy nem vette észre egy "agár" simán át akart slattyogni elötte miközben egy apraja városkán mentünk keresztül,nah ekkor fék kuplung és sport tüdö tiltóig egyböl füle farka maga alatt vol a kutyának,ekkor láttam a kutya gazdája fel nézelödik a sörös pohár mögül az eggyik kiülös helynél és hivja szerencsétlen kutyát....
nah ekkor majd fizetheted a közép értékü jeledet
kb dupláját fogja enni a megszokottól
ezt egy benzines seat cordobában éltük át.....