Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

....egy Kamikaze?
Tittelett Fistván!
Tudnál segíteni néhány cuccosban,hogy van-e az ebay-en,és mennyiért?
Lécci!
Menya!Benyomod a listát?
Hello mindenki gondoltam bekoszonok ismet :) A multkori cicanak talaltunk gazdat, vegul minden megoldodik :] CBRke szervizben, de legalabb nincs kisertes hogy motorozzak szigorlatra tanulas helyett
Basszus Biri! szirénázhattam én neked a körúton ma! Észre sem vettél(fehér Pathfinder zöld csíkkal)
Na Szasztok

Most vasárnap Hring! 16-20 óráig 4X20 perc +20 perc utas motoroztatás

Rábeszéltem Dudás Peti Barátomat,hogy jöjön ki velünk Beválalta Ugy hogy az Ő irányításával fogunk pályázni!
Lehetöség van kezdö meg haladó csoportok létrehozására,ha van elég jelentkezö! Szerintem ne hagyátok ki

1.Menyus+Gabyca
2.Csöle
3.pep
4.Arthur
5. Mara de csak bambula
6.Fiveurban ha nem esik az eső
ez egyenlöre jó hirek szépen épülgettek felfelé,csak igy tovább!
most még minden élmény kézzelfogható és friss,"eb csont beforr" aztán majd rá érsz azzal foglalkozni hogyan ülsz vissza...
majd mikor felépültél eldöntöd hogy mocizol...addig is csak pozitivan minden téren
Na Szasztok

Rábeszéltem Dudás Peti Barátomat,hogy jöjön ki velünk Beválalta Ugy hogy az Ő irányításával fogunk pályázni!
Lehetöség van kezdö meg haladó csoportok létrehozására,ha van elég jelentkezö! Szerintem ne hagyátok ki

1.Menyus+Gabyca
2.Csöle
3.pep
4.Arthur
5. Mara de csak bambula
Hali Ne ijedj meg Atti,szerintem készül MR.gépe......
Csak nem te is?
Üdv emberek!
K8 Hayabujához van eladó fejidom, bal oldalidom, első sárvédő, kuplung kar, tükör, index idomzat, generátor dekli. Enyhén karcosak.
Na Szasztok

1.Menyus+Gabyca
2.Csöle
3.pep
4.Arthur
Remek!
Na Szasztok

1.Menyus+Gabyca
2.Csöle
3.pep
Azért hidd el, hogy ilyenkor egy csomó dolognak tudnál nagyon örülni.
Pl.: egyedül fel tudod venni a zoknid, nadrágod, alsógatyád stb.
És ezt már csak tupírozza az, hogy a párodat is összetörted , és őt nagyon jó látni milyen szépen gyógyul , együtt vagytok , de nem tudtok egymásnak sem segíteni . Ezért a kis eredményeknek is nagyon tudunk örülni.
Azért augusztusban megyek veletek motorozni ,( már-ha fel merek ülni motorra ) Anya egyenlőre azt mondja, hogy ő soha többet.
én még nem tudom
attol függ hogy a gyerek megy haza
Na Szasztok

1.Menyus+Gabyca
2.Csöle
nem baj ha elfenekeltek most ,
juliustól meg majd uncsi lesz a pofám annyit láthattok majd
Holnap felhívnálak, mikor tegyem?
gagyi, na ezek hiányoznak
A célkitűzés személyes dolog de munkával érhető el. Utólag majd elmondom 2 sör között.
reméljük ,mert kikapsz
Rendben, héha beugrok majd egy kicsit
na tiplizek szundizni! Baba! Azé lássunk többször! Jónyóc for all!
puszi de jó ,hogy vagy mááá nem sajnos az még nincs msn,csak
Legalább megtudod mi a gagyi és onnan bármire átülsz király lesz!
Hát azt hittem, hogy munkával kapcsolatos a célkitűzés...