Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ha lehúzódik utána meg visszarántja a kormányt az szerintem ne egy egyszerű hiba.
Ott szerintem baj van a toronyban.
Már nyakig ér a lecsó vazze!
De nagyon szívesen,ami tőlem telik...MINDENT!Nosza rajta!Érjen fülig!
Idézet a "Harlemi éjszakák"című filmből:
-gyere te kurva hatos!Az asszonynak ruha kell,a gyerek cipő kel!4
Köszönjük Bééb!
Barátom!

Nemlehetne hogy ne "kicsit" több lecsot fözz,hanem sokkal többet?!
Akkor nekemis besegithetnél egy kicsit!
De jo voltma veled beszélni,és látni nemvagy magadalatt!
Sok-sok gyógyulást Mr-nének! Döbbenet nézni ezeket a képeket, még a hideg is kiráz
Örülök, hogy nem lett senkinek komolyabb baja!
Mr.-né kabátja..............és nem vóóóót ócsó!
Ezekután csak bőr!
Minden okés lesz köszönöm!
Figyelem!
Megkérnék mindenkit,hogy ha lehet BŐRRUHÁBA nyomja,+kesztyű,és csizma!
Megéri belerohadni! ,
Nagyon sokat számít!
Mr.-né kabátja szétfoszlott!De védett is! De ha bőrben lett volna,akkor nem törik!
Ez az én hibám...... .
Most olvastam mi történt!
Remélem rendbejöttök mindketten!
És az a gyönyörű motor is!

Baleset mentes kilómétereket mindenkinek!
Vigyázzatok magatokra!
(Én nem tudom mi van ebben az évben... nagyon sok ismerősömet érte eddig baleset! )
Mr. Haya ......jobbulást a Nejednek !Nem találok szavakat,SAJNÁLOM !
Minden rendben van Kavicsos Barátom!
Mr.-né jobban lesz,a moci is hamar talpon lesz,kicsit több lecsót főzök,és minden megy tovább!
....de jóóó ilusztrálós képek! .
Bármelyikünk beszopta volna!
Leindexelt jobboldali sávba,megkezdte a lehúzódást,és aztán megkezdte a "végképp eltörölni!"programot!
Köszönöm a jókívánságokat,Mr.-né épülget,én rendben vagyok.... ....és igen a 2-esen volt,Vác elött....
Ma meglátogatták Mr.-nét a baleset okozói,akik szerint mi okoztuk a balesetet....tehát nem ismerték el!De nembaj.....van két JÓ Tanunk!
Helló!

Ismeretlenül is jobbulást mindkettőtöknek!
Ez nem a 2/A váci elkerülő rész észak felé? Nekem úgy tűnik mintha az lenne. A belső sávból kihúzódott, aztán hirtelen vissza? Jegyzőkönybe mi került? Elismerte a hibát? Rendőr mit állapított meg? Jó hogy ennyivel megúsztátok, az őranygal figyelt rátok, mégha pár pillanatra félre is nézett...
OOOO baszki, remélem minden oké veletek..... A hőlgynek is jobbulást kivánok...
Örülök,hogy nem lett nagyobb baj.....
Sajnálattal halom hogy meg sérült a moci
NEM ,mig nálam volt semmi probléma nem volt,vele
Üdv,baleset mentest km.
Természetesen
Még azt szeretném kérdezni hogy amíg nálad volt, volt vele valami probléma?
Idén sikerült venni egy ismerőstől aki szintén pécsi, eddig (lekopogom) semmi baja nem volt, bár még nem sokat mentem vele. Az elöző tulaj esett vele egyet, de nem lett szinte semmi baja és ami lett az is ki lett javítva kivéve a kipufogót ami egy kicsit karcos, meg a hütő ferde egy kicsit de nem folyik sehol. És a hangja nagyon dúrva. Késöbb még szeretnék egy-két extrát rá de ez még nem aktuális, egyenlőre teszem bele a kilométerekt ahogy az időm engedi.
További sok balasetmentes kilométert kivánok neked!
És ezis csak illusztrácio!Természetesen!
Ja és ijedtében itt landolt !
Mi van veled Gyógyuljál meg
Ezt bármelyikünk beszívta volna

A kép csak illusztráció természetesen
DFADSKFKEIDKFMÁLASKdfmdfmdmf dlflwáeám ewáfaásd wepf máadfá áwemfá mfdkfwoefwn
sksmdkmsopjifwefwfkdmflkm 444444444444444444 efr woenfrion weofnweonfowenfo weofnwőoe owef
Szeva csöle!
Nő volt 1 honapos jogsival,és papucsban vezetett
Hát Mr. elmondása alapján az autós leindexelt majd lehúzódott ezzel megadva az elsőbséget majd rájukrántotta a kormányt! Az eléggé érdekes "hiba" hogy megadom az elsőbséget aztán rárántom!
Ha nem volt rá oka (esetleg eléugrott 1 ember vagy valami amitől megijedt) akkor megérdemelné,hogy "isten megnyitja az autós előtt a kapuit" Atit idézve!