Szesz nektek:))
Hazaértünk mi is.
még sok boldog SZÜLINAPOT KIVÁNUNK NEKED DODÓ.
(legközelebb nem uszod meg a lerészegedést ,nem hibázok hogy soför nélkül megyek
Köszönjük a tiszta szivböljövő szeretetteljes vendéglátást .
(Ezt Juditt diktálta) Én azt irtam volna : Vazze Dodó kurva jóóó volt a birka köszönöm a lehetöséget,hogy ott lehettem nálatok ezen a nagybecsú napon:))
neked mennyi?
nekem az 1000-es alatt volt mindig,maximum 900..
mindjért fellövök egy kis vidit a youtubra mikor várakoztam piros lámpánál...
10 perc és fent lesz
Persze átnézetem!
Szegény busacsabit szoktam megkeresni, de még nem jutottam el hozzá, sajnos...
Most hétvégéről is beszéltünk, de mondtam, hogy nem merem megigérni és úgy is lett, sajnos nem jött össze a dolog... Bocs Csaba!
ja meg még egy technikai kérdés!
Nektek mennyit forog alapjáraton!?
ne halgass milkára mert megvezet mint mozdonyt a sin
valaki ajánolott már egy tényleges szerelöt és komoly átnézést azon a mocin,,,nem csak egy iylent hogy hmm jó hangja van és szuperul muzsikál mehetsz vele!
tényleg nézesdt át valami komoly emberrel,
ki tudja hogy hajtották elötted!
álltalában busát hosszú távü tuázások vagy gyorsulásokra vesznek,meg feltünési viszketekségü suttyók akik felviszik a város szivébe,mutasd már emg a hangját,hidegen reccs jó nagy tiltós hang használ neki hidd el,és még hosszú a történet,ha valamelyik negativumú járgányba belenyúltál akkor elég gáz...
nézesd át és megtudsz bövebbet,hidd el megéri az idöt pénzt ha hosszú tvon akarsz vele mocizni
üdv
Hazaértünk mi is.
még sok boldog SZÜLINAPOT KIVÁNUNK NEKED DODÓ.
(legközelebb nem uszod meg a lerészegedést ,nem hibázok hogy soför nélkül megyek
Köszönjük a tiszta szivböljövő szeretetteljes vendéglátást .
(Ezt Juditt diktálta) Én azt irtam volna : Vazze Dodó kurva jóóó volt a birka köszönöm a lehetöséget,hogy ott lehettem nálatok ezen a nagybecsú napon:))
itt van 2 kép ingázott egy kicsit de sosem ment 1000 fölé
üdv
nekem az 1000-es alatt volt mindig,maximum 900..
mindjért fellövök egy kis vidit a youtubra mikor várakoztam piros lámpánál...
10 perc és fent lesz
Szegény busacsabit szoktam megkeresni, de még nem jutottam el hozzá, sajnos...
Most hétvégéről is beszéltünk, de mondtam, hogy nem merem megigérni és úgy is lett, sajnos nem jött össze a dolog... Bocs Csaba!
ja meg még egy technikai kérdés!
Nektek mennyit forog alapjáraton!?
valaki ajánolott már egy tényleges szerelöt és komoly átnézést azon a mocin,,,nem csak egy iylent hogy hmm jó hangja van és szuperul muzsikál mehetsz vele!
tényleg nézesdt át valami komoly emberrel,
ki tudja hogy hajtották elötted!
álltalában busát hosszú távü tuázások vagy gyorsulásokra vesznek,meg feltünési viszketekségü suttyók akik felviszik a város szivébe,mutasd már emg a hangját,hidegen reccs jó nagy tiltós hang használ neki hidd el,és még hosszú a történet,ha valamelyik negativumú járgányba belenyúltál akkor elég gáz...
nézesd át és megtudsz bövebbet,hidd el megéri az idöt pénzt ha hosszú tvon akarsz vele mocizni
üdv
busába nincsis olyan!
Jól van "semmi baja" nem lett hála a védőruhának!
hol találkoztok és kik?
Mondjuk azt eddig is tudtuk hogy az autósokkal vigyázni kell.
Sőt neki is ilyen van.