Most szólt zoo hogy mi történt, láttam és olvastam, sajnálom és jobbulást főleg a párodnak.
Vigyázzon mindenki magára mert szeretnék mihamarabb mindenkivel motorozni.
Mr! Most olvastam, hogy mi történt Veletek. Nagyon sajnálom, hogy Mr-né megsérült, de annak nagyon örülök, hogy éltek, és nagyon nagy bajotok nem történt! Remélem Mr-né is mielőbb meggyógyul! Jobbulást kívánok Neki! A busát meg remélem hamarosan egyben látom...
Basszus Mister! Most látom! Lényeg jól vagytok! Én biztos betörtem volna valamit a skodán! Én meg kaptam az osztást a többiektől Dodónál, hogy miért farmerba motorozok! Hát íme a tanulság!
Hali Mr.
Nagyon sajnálom ami veletek történt, és mielöbbi gyógyulást Mr.-né nek!
A héten szerda délelött én is hasonló módon jártam csak én szabályosan elöztem egy kocsisort és egy hölgy úgy döntött Ő is előzni fog csak épp a tükörbe nem nézett. Olda lökte az autómat és lepattant mint a pinponglabda és neki az elötte haladó munkagépnek. Az Ő vas KO. Nekem a Navarán a sárvádő horpadt be. Mikor megáltam neki ált feljebb és, hogy én vagyok a hibás, na ennek a vitának hamar végetvetve kihívtam a rendőröket és tisztázták vele a dolgot, hogy az irányjelzője ha kint is van nem jogosítja fel az előzésre csa ha meggyőződött arról nem kezdte már meg valaki az előzését.
És mint jó motoros felvetettem neki a témát ha épp motorrl jövök Ő ugyan így kijön elém és akkor majd talán Ő neveli fel a fiamat? Ez egy kicsit szivenütötte és visszább vett a hangnemből.
Mégegyszer vigyázzatok magatokra a front meglátszik a közlekedőkön, néha nem normálisak az emberek.
Ez így van!Nem készakarva csinálta!
Sőőőőt!Ma a lelkiismerete beirányította Mr.-néhez a kórházba!Meglátogatták!
Én nem kívánok rosszat Nekik!
Örülök,hogy túléltük,és nagyon nagy baj nincs!Mr.-nét holnap hozom haza!
A moci meg felépül majd!De már hiányzik!
Egyébként az szép gesztus,hogy bementek!Csak remélni merem,hogy nem azért,hogy lehordhassák a sárgaföldig!
Maistear barátunkhoz bese ment az okozo!Söt,még azotase kért elnézést töle!
Mi voltunk.....,és minden renbe jön!
Csak nagyon fáj a kezem mindkettő,a seggem,a nyakam,a hátam.....stb......de minden okés!
Kívánom mindenkinek,hogy ilyen szerencsés legyen,mint mi!
De egyhonapos jogsival,sajna ilyen megtörténhet!
Figyelmetlenség.megijed,stb.Nemhiszem,hogys
zánt szándékkal tette volna!Egy "friss"josis még nemtud ilyet!Egy "tapasztaltabb" vén roka,esetleg!
De hidd el nekem,készakarva másnak kártokozni,esetleg sérülést,nehezebb megtenni,mint kimondani!
Énis párszor elhatárztam már,hogy beteszem a MAN elsökerekét egy ajton,de mikor ottvagyok"helyzet van",mentem ami menthetö!Pedig igazán nemszámittok kezdönek,se motorral,se teherautoval.
Jó estét Mr. Nagyon sajnálom a dolgot. Anyának jobbulást. Tegnap kora este mentem 2/a n,de
Vácnál visszaforditottak. Ti voltatok ott? Reméljük minden renbe jön, testileg - lelkileg.
Mizu veled?