Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Girl ugye apának Gs 500-asa van?
f-es vagy sima?
Mentél már vele?
Hogy a halálba lehet az hogy 500Ccm-es és csak egy ici picivel erősebb mint az én mocim?
Hát kedves,,,ki kicsit megelőzött Boldog Szülinapot!
boldog szulinapot
Helyes a bögés!
szia Zsu!
Csak nem!?

Akkor sokat,meg boldogat,öszinte szivböl!
Nos! Ez majdnem így volt. Nem a GPS volt a hülye. A komp ugyanis egy picit odébb volt lejjebb a parton...ennyi. Mi meg nem vettük észre rögtön. Szal nem kell ezt ennyire túlmisztifikálni!
sziasztok ! jó estét mindenkinek!
Majd hétvégén bele teszed a többiekkel
igyvolt
Isten éltessen Girl!
en tegnap kompoltam...a _hagyomanyos_ ertelemben ketszeris
Csöle vitte haza Leonettát és a GPS mondta nekik hogy menjenek 100 métert és hajtsanak fel a kompra de komp nem volt sehol.
És azt hiszem pont milka mondta hogy hallott már sok szót a szex-re de hogy kompolás azt speciel még nem.

Ha nem így volt javítsatok ki.
attól függ,mi az az akármi
Hi Atti! Ma sajna nemvolt! Egész nap hol lesett hol nem az eső... holnap meg elég fullon vagyok...
Boldog Szülinapot!

És Sziasztok mindenkinek!
Szia Hayabusagirl!
Kívánhatok? Sok sok,,,,,,,akármit?
ááááá,nincs
Döbbenten hallottam, hogy ez a multkori szereléssel kapcsolatos kérdésemből bontakozott ki...
1. én senkit nem szándékoztam megbántani.
2. ha valakit meg akarnék, azt nem így tenném de nem is áll szándékomban soha!
3. Ha valaki nekem beszól vagy céloz, válaszolni fogok rá és az is előfordul, hogy keményen érvelek vagy fogalmazok. Ilyen vagyok, megmondom a frankót és őszintén. Ez így is fog maradni.
4. Aki félre akart érteni valamit, az félre is fogja a jövőben is.
4. Ezt egy női kollégiumban simán lereagálják, és nem úgy hogy felhúzzák az orrukat...
5. Ez egy motoros fórum, ahol eddigi tapasztalataim szerint egyébként akadnak beszólások és elég kemények is, mint afféle motoros körökben szokás...de lehet, hogy ebben tévedek, mert ez a szentimántálisok klubja? Vagy mi? Bár itt messze nem ez történt.

Részemről a téma lezárva és mégegyszer elnézést azoktól akiket akaratlanul megbántottam! Bár nem gondoltam volna, hogy így fel lesz fújva és ennyire nem volt érthető amire gondoltam. Remélem nyílik mód a személyes megbeszélésre - amennyiben ez tényleg ilyen súlyú dolog...

Egyébként felőlem mindenki azt szerel csinál, tesz vesz és ír amit akar itt! Csak nyugalom legyen és béke!
Öhömmm böhömmmm,,,,, Nincs itt 1 Szülinapos?