Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és merre jártál?
én csak megfordítottam a garázsban,a bátyám segített.Így szombaton ha jó idő lesz,csak felpattanok rá és már mehetek is..nem kell tolatgatnom kifelé
a mocit én is berúgtam ma, és gurultam egy 90-100 km
semmi baj,csak kezdtem hülyének érezni magam hogy magammal társalgok de ezek szerint a korral jár
itt vagyok, csak olvastam egy tesztet a neten és kicsit elbambultam, bocsi . A motoromat én se adnám oda senkinek, akármilyen jóban is lennénk.
itt vagy még,vagy csak magamban beszélgetek?
ma beindítottam a garázsban a mocimat,és tök jó érzés volt,hogy a hasamban éreztem hogy dübörög a mocim vagy hogy is írjam hogy megértsd?
viszont a mocimat nem adom oda senkinek
mi olyan jóban vagyunk,hogy a kocsimat is oda szoktam nekik adni ha elkérik...eddig még nem lett baja,de nem is sajnálom
a másik szomszédunk meg egy köcsög öreg pasi,akinek hangosak vagyunk és zavarja hogy hozzánk mindig jön valaki.Mindig kukkol meg pofázik.
motoros srácok,tök jó fejek,imádom őket...na meg náluk maszekolok(kerámikus az apjuk)és egész nap elökörködünk meg szoktunk együtt iszogatni is ,férjemmel nagyon jó cimborák
biztos jó arcok lehetnek ők is tök jó hogy ilyen jóban vagy a szomszédokkal
a szembe szomszédunkban van két srác,21 és 24 évesek,na ma vigyáztak egy kicsit a gyerekre,míg beszélgettem az egyik ismerősömmel aki ma volt nálam.Aztán haza se akart jönni onnan,jól megmotoroztatták,fociztak vele,ettek-ittak,talicskában tolák a gyereket mikor mentem érte
hát, sajnálom. ha szóltál volna előbb, én bevállaltam volna, de mostmár mind1
na igen,mi ketten én ma nem tudtam mocizni mert a gyereket nem vállalta ma anyukám
miért uncsi? ma is lehetett motorozni egy okésat. mi kell még? mi is itt vagyunk, mármint a fórumozók
olyan unalmas ez a nap
bízom benne, hogy mostmár kb nov 31ig kegyes lesz hozzánk, és kb 25 fok lesz az átlaghőm.
pont ezért tettem rendbe a mocit,hátha kegyes lesz hozzánk az ég
nem felejtjük el!
Csakhogy feledésbe ne merüljön!

Két hét múlva (Április 5.) szombaton, lesz a Cita. De előtte elmehetnénk lángosozni (mert itt tuti van ugye Menyus) Esztergomba (a kanyargósabbik útvonalon). Utána meg jól felmennénk Citára, így több legyet ütnénk egy csapásra! Mondjuk találka, lenne 10.00-kor nálam!(MILKÁNÁL)Itt lenne kávé(mert nálunk az a csapból folyik),meg jól bevésnék aznapra mindenkinek 5 rosszpontot!Indokot keresünk később!Akit érdekel a dolog, jelentkezzen!

1)Milka
2)Fiveurban
3)Csöle
4)Menyus+Gab
yca
5)Mr.+Mr.-né
6)Chachkamachka
7)Biri+Tim
csi 99%
8)Hayabusagirl
9)Spog+Niki /elvileg/
10) pep de ha tudnátok 1 picit várni mert 14:00-ig dolgozok
11)XXman + Mona
12)Herci
14)fix-x+aloe Vera
15)adamFZR
16)Dodo, de még meló függő.
17) Hubi
ma két látogatóm is volt egyik Nomad a GSR topicból,persze motorral,a másik meg a bátyám gyorsan el is csíptem őket hogy fújjuk be a láncomat láncspray-vel,meg tolatva álljon be valaki a garázsba
Ne csak akkor!

Amugyis dumcsizhatunk!
aha,nálunk már ma beborult délutánra az ég,most viszont jó idő van...mennék is motorozni csak ugye egyedül vagyok és nincs aki vigyázzon ma a gyerekre
igaz az hogy holnaptól megint fos idő lesz? mit tudtok?