Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm az XX-esek nevében!
Én nem vok Busa tulaj de nekem is a Busa a legszebb
meg szep... a CBR csalad tagja
azért az XX is szép ám
probaltamaztis, de msnen sosenemvagy 1-2 percnel tobbet ugyhogy mikor egyszer irtam volna akkor sem reagaltal
Igy van, jó moci mind2tő, de a Busa számodra, és minden Busatulaj ill Busa szimpatizáns számára a legszebb!
és ez így igaz. csalnak, nem is keveset. de sztem nagyjából 280 körül mindegy hogy az 280 vagy 290
Na ez a másik, hogy nem a moci óráját kéne nézni, hanem valami hivatalosat, mert ugye a mocik órája mindig csal, még ha digitáil akkor is!
mind2 jó moci, de a busa szebb. mindennél:)
Jó estét mindenkinek!
Lányok:
Szejelmem Boldog Szülinapot
igazad van 100%-ig
mindkettő kb ugyanannyit megy ha jól tudom, 299 a vége...
Ja! És a Busát dönti le a lábáról!

Külömben nem találgatni kéne melyik a gyorsabb és az erősebb (na nem mintha számítana mert szerintem senki sem használja ki azt a lóerőt mert nincs hol) hanem kéne keresni 1 vállalkozó szellemű ZZR1400-as tulajt és 1 szintén vállalkozó szellemű Busás tulajt, és próba. Majd moci csere és ugy is próba hogy ne lehessen a pilótára fogni a dolgot....
mi az a zzr1400? vmi új lóbetegség?
a kopasz fejecskédben az a lágy kis agyad az!
sajnos én nem voltam:(
Nem kell vakarni!

Egy idöután kopik!
Jut eszembe!Abba a sokba!

Ma láttam az M-1-esen egy K-8-as busát Györ felé menni,ugy 11-ora körül!
Nem innen volt valaki?
mossa az aki lusta vakarni
Fürdés?

Ismeretlan fogalom!
Nem kell semmitse megszoknod!

Csak elmondani,ha valami bánt(föleg ha forummal kapcsolatos),meert akkor megtudjuk beszélni,esetleg tudunk segitteni!
És nem kell itt a nyilvánosság elött,lehet azt privátbais!
Szerintem töb bekközött attilis ilyen jo ez a gárda,hogy kiállunk egymásért,és ha baj van,nem engedjök el a másik kezét,hanem segitjük,támogatjuk!
Ugyhogy ha legközelebb ha gondod van,vagy bánt valami,jelezd idöben,ne tartogasad magadba!Felhivhatsz bárkit,Menyát,engem,akit jonak látsz!
Remélemis!
na nem úgy,de úgy is jó lenne
na nekem most el kell mennem
akkor arra nem megyek ma