képzeld, tegnap észrevettem hogy lehet feltölteni képet az adatlapra, és megpróbáltam. Abban a pillanatban behalt a rendszer:(. nálatok is volt gond 9 körül?
annyira fázom hogy majd meghalok...most ébredtem fel,tegnap kicsit elhúzódott az ünneplés na meg nem működött ugye itt semmi,hát el kellett ütni valamivel az időt
Minap beszélgettem Menya barátommal,és elkottyintotta mért nem jöttél velünk!
És tudd meg nagyon haragszom,hogy ilyen butus vagy!Én azthiszem világosan a tudtodra attam,hogy mennyire nyitottak vagyunk irányodban!
"soha ne azt nézd,ki nem szeret,hanem azt, hogy ki szeret"
sürgösen el kell adom anyagi gondok miatt a mocimat ha esetleg valaki tud segíteni vmiben azt nagyon megköszönném!2001 es 23100km sportdob túraplexi stb az ár 1.35M
deigen, de nelkule nem mentem terepre egyreszt egyedul eltevedtem volna...masreszt meg amugysem tanacsos szerintem loval egyedul menni plane ha ugye nem a sajatom :]
Lovakat is szeressem bar kb egy eve nem ultem real lovon, mivel edzom lebetegedett es mar a 3adik mutetjen van tul...igy nekem ez kicsit kiesett mar az eletembol...pedig ottis nagy volt a szerelem :) dolgoztam is lovardaban, eletem legjobb nyara volt
menjen csak ha lehet akkor már szombaton
De elméletileg már mais zuhognia kéne,és én végig klimáztam ma Györig,meg vissza az utat!
Minap beszélgettem Menya barátommal,és elkottyintotta mért nem jöttél velünk!
És tudd meg nagyon haragszom,hogy ilyen butus vagy!Én azthiszem világosan a tudtodra attam,hogy mennyire nyitottak vagyunk irányodban!
"soha ne azt nézd,ki nem szeret,hanem azt, hogy ki szeret"
sürgösen el kell adom anyagi gondok miatt a mocimat ha esetleg valaki tud segíteni vmiben azt nagyon megköszönném!2001 es 23100km sportdob túraplexi stb az ár 1.35M
De mi köze ennek az edzőhöz? Nem a lovon lovagoltál?