Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja hát kicsit fostam tőle, hogy az a 2 a4-es oldal újítás amit leírtak róla abból milesz, de mind igaz, és érezhető... Direkt kipróbáltam még a k7-esemet tegnap előtt, hogy legyen friss viszonyítási alapom.
Ja...csak + 12 hónap amit még befizetsz addig havonta...

Szóval akkor nem csak a papírforma szerint hanem a valóságban is ütős a gépezet!
Végülis a leg gyorsabb szériában gyártott motorról beszélünk!
Na most járok 5 kilonál
Ha 1,7m
Valaki ugyis lessz akinek nem lessz csak 2kiloja és átveszi a hitelt REMÉLEM
Ha nem akkor megyek evvel tovább azt jövöre ugyan ennyi lessz az ára 1,7m
Másik bolygó...sőt galaxis
Amúgy eddig mik a tapasztalataid a géppel? Jobban sikerült mint a k7-es?
( Kinézetre tuti szerintem
De pep...mondtam, hogy 3 kilót simán bux ...szal gondold át...csoda már kevés van... Jövőre meg majd 5 kilót...
Hát remélem talán jövöre vagy utánna.
Ma is hivtak hogy nem adom oda 1,620000ft ért
Mondtam neki hogy hagy gondolkodjak a dolgon mert van 1 másik aki 1,650000 adna érte.
na a hülyegyerek ugy belelkesedett hogy már Ő is adna ennyit. ha felsufolják az nekenm sem rossz.(én vagyok a másik vevő)
mot hivot hogy 1,700000 most azonnal.
TISZTA HÜLYE 1800000van még rajta

Hát jah!
köszi! Én is szeretem a supermoto-t nagyon! Nézni!

De nagyon jó a gép! de mondjuk én supermoto párti vagyok de télleg jó!
Gratula hozzá!
Előfordulhat...
Üdv! Csöle csak nem te futkározol óváron egy k8-as hayabusával?
de sajnálni nem foglak ne rinyálj
akárhogy is nézzük mind két gép gyünyörü,,nem csoda hozzád nöt
hát én is sajnálom pep, hogy nem állsz ott mellette... De nembaj! Lesz neked még kányócas fehérben!
A búcsúzás pillanatai...
A búcsúzás pillanatai...
nem találtam eggyenlöre nagyobb felbontást....
de egy iylent ismét újítottam

Hacsak valami vadmacska kinem harapja majd onnan...
Helo Csöle!Nekem sajnos még csak így van Hayabusám,de ez így örök életermre negmarad!
ja ilyesmi! Ez csak ebben a felbontásban van meg? Mert ha inne töltöm le az csak 60k. Nézd meg mert itt butitja a rendszer és ha nagyobb akkor légyszi lökd át a hotmailomra (csole1@hotmail.com)
ezkböl egy jó kis szerkesztéssel tudsz összevágni azt amit szeretnél,eggyenként kivágod,kicsinyited angyitpd,össze illeszted öket,,alap anyag már van csak dolgozni kell vele,tudod a szineit megváltoztatni stb..