Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szió szép estét mindenkinek!
De házikóóóbász!

Kolbászzsír-metál® (Candy Sausage-fat Metal®)

"kolbászzsír metál" hát ez jó... Szerintem védesd le ezt a nevet
szerintem Urbán azért nem ir mert fékart cserél meg fekete filcel dekorál
Sziasztok.
Én hasonló módón jártam csak épp az én motorom már le volt támasztva oldalsztenderre.
Elléptem a motortól kb. 5m-t és feldőlt de hálistennek elötte héten raktam fel a bukógombákat és megvédte az idomot. Cak a kuplungkarom tört el illetve a farokidom oldala karcolódott meg egy kicsit de Biri féle gyógymódot alkalmazva alkoholos filcel meg sem látszik.
Az eset után hazafelé telibetaláltam egy vadgalambot a szerencsétlen a pleximet találta el és az az ölemben landolt./ a plexi/ A madár meg az út szélére, própáltam életet lehelni bele a 46-os csizmámmal + 110kg tiszta izom de nem sikerült csak egy tollfelhő maradt belőle. Nem az Ő és nem is az én napom volt az biztos. A lényeg a gomba. Néha jó ha van!
na kezdjük azzal hogy mit szeretnétek enni.én meg megmondom hogy tudok-e olyat főzni
és én nem láttam!
mit fözöl?
de tényleg igy volt
stipi-stopi!előbb hozzám majd szólok hogy mikor leszek hétvégén szabad
költözz feljebb
Te nagyobb gengszter vagy mint én!
Pedig az ritka!
Ha ritkábban jössz,annakis örülni fogunk!
Csak gyere!Söt!Bizton állithatom,lessz olyan,mikor mi megyünk hozzád!Ahogy Gáboromhozis,meg Pécsiekhezis,meg mindenhova!
a lánya meg ugy röhögött mögötte ahogy az apja tapicskolt hogy magátol is leesett volna...
Pontosan!

És Gáboromnakis!
Hát jóvolna heti rendszerességgel ilyen gurulás veletek...és a végén megtanulnék motorozni ...dehát nem megy ilyen sűrűn sajna ez a felmenetel...
Csak ennyire!
Vaze...hazafele olyan szembeszél volt a pályán, tolta kajakra hátra a bukómat, de annyira, hogy a szemeimet teljesen összehúzta mint a kínaiaknak...úgyhogy a győri kijáróig csukott szemmel mentem... ..a nyakamat meg most próbálom visszahajlítani rendes állásba...de ez a rohadt dobozos sör nem engedi...
Nos megriadtam!
Á semmi gond velünk, csak legyorsultam róla a festéket , ahogy ezt a nagytudású kolbászzsír metál színű Busás barátom mondta!
vége is a tv nézésnek?mi sokkal izgalmasabbak vagyunk ám
annyira jól érezte magát a mocid is hogy gondolta meghempereg... a lovak is így csinálják
Jobbulást a mocidnak.