hali
nagyon beindult az igazi élet nekik,,,néha néha ide lesek,,,
van 5 magazin letölthetö ha valakit érdekel,ujság olvasás,igaz angolul http://softarchive.net/magazin...
nagy erövel pakolászok,csomagolok,postázok ésigy tovább
Nem soxor szoktam ide felnézni, de azért olvassatok bele az írásomba, próbálok rövid lenni.
Tegnap voltam a haverokkal Budaörsön Go-kart-ozni.... jó volt. Ha van kedvetek összehozhatnánk egy kisebb (nagyobb) csapatot. Egy menet 2500 HUF volt, ez 10 kör (1kör kb 800 m).
Gondoljátok végig, aztán szóljatok, nem akarom senki idejét rabolni, ezért nem gurulást szervezek (bár én motorral megyek) csak egy 1-2 órás lazulás sztem senkinek nem jönne rosszul.
Ha a go-kartot szerető emberek csak egy részét győztem meg, akkor a másik felének üzenem, hogy azért szóltam nektek is, mert a haverok közül senkinek nem volt olyan jó köre mint nekem... , gondolom ti azért szeretitek a "száguldozást" (Ha már motorozni nem tudok, legalább gyerekjátékban legyek jó)
Nem mindegy mivel mész 60-al?
Mondjuk télen biztos hülyének néztek engem is amikor 60-as táblánál mentem 55-el és ráfeküdtem a tankra mintha 300-al mennék
én is ezt hittem. nemrég vettünk egy kis robit hogy a városba jó lesz az, bohóckodni erre-arra, boltba stb. de olyan hideg van rajta. komolyan mondom a busa majdnem szélvédettebb
jó neked hogy így ment a dolog. nekem még van az 1000ig kb 200-250, de már több mint 1 hónapja megvan. miután megvettem egyből jött a hó, eső, gané hideg. nagy volt a kisértés.....
nagyon beindult az igazi élet nekik,,,néha néha ide lesek,,,
van 5 magazin letölthetö ha valakit érdekel,ujság olvasás,igaz angolul
http://softarchive.net/magazin...
nagy erövel pakolászok,csomagolok,postázok ésigy tovább
Itt szenvedek vele má mióta de gondolom már mindenki eltűnt
Nem soxor szoktam ide felnézni, de azért olvassatok bele az írásomba, próbálok rövid lenni.
Tegnap voltam a haverokkal Budaörsön Go-kart-ozni.... jó volt. Ha van kedvetek összehozhatnánk egy kisebb (nagyobb) csapatot. Egy menet 2500 HUF volt, ez 10 kör (1kör kb 800 m).
Gondoljátok végig, aztán szóljatok, nem akarom senki idejét rabolni, ezért nem gurulást szervezek (bár én motorral megyek) csak egy 1-2 órás lazulás sztem senkinek nem jönne rosszul.
Ha a go-kartot szerető emberek csak egy részét győztem meg, akkor a másik felének üzenem, hogy azért szóltam nektek is, mert a haverok közül senkinek nem volt olyan jó köre mint nekem... , gondolom ti azért szeretitek a "száguldozást" (Ha már motorozni nem tudok, legalább gyerekjátékban legyek jó)
Ma volt gurulás Kavicskirály?
Téged majd Csöle ő is okos csak nem néz ki olyan jól
Mondjuk télen biztos hülyének néztek engem is amikor 60-as táblánál mentem 55-el és ráfeküdtem a tankra mintha 300-al mennék
Június 1-2 gyakorlat
Június 8-9 szóbeli vizsga.
Majd tanulok ballagás után.
Vagy nem
De szó szerint
Összegörnyedve eldőltem mint egy sózsák