Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ehm... akkor tesemerteszhozza :D mais bejelentkeztel vagy fel percre...
Szevasz Kavicskirály!
Mocizás volt?
azaz
Busa után az xx a legszebb
Szeva! Mivan? Milyen cirkusz van megint?
ja, oksa
:)
fura volt mert mindig rendes motyóval motorozom. és ma pedig nem jártam a m1-en sajna, takony idő volt
Hahó!
Ok bocs csak most keltem fel
Szines cerkával énis rajzolok bármit!
Amugy szépjonapot CSöleur!
Bocsi énolvastam rosszul!

A "nem én voltam"-bol csak az "én voltam"-ig jutottam!
istenkirály
ehhez nem kell kommentár
"kapoloklistába" ez mi is?
Ide viszont öt fekete figyeltbe,a szokott helyre!
khmmm...
Öt gyönyörü nagy piros pont bevésve neved mellé,a kapoloklistába!
Ebben telljesen igazad van!

a magyarázat,már egy éve nemtudom rendesen müködésre birni!Ha bekapcsolom,összeomlik minden!Tégedis felvettelek,de mégos minden alkalommal irogatja,hogy vegyelek fel!
Szerintem a komp hiánya lessz a gond!
Kivéve a Hondáé!

Max kicsit visszafelé!
ezt nem vágom...ne hari
Valami replika...vagy mi... ...egyébként ez nagggyon szép...
Tényleg?

És mit kerestél arrafelé?És hol van a motoros ruhád?Mwert ami rajtad volt,az mindennek volt nevezhetöö,csak motoros cuccnak nem!
Maci azért ne bízd el Magad!
Mi van a MOCCAL?
Tittelett!
Kedves Barátaim,Fórumozók,akik itt vetettek horgonyt a Hayabusa Topic-ban!
Megkérnék Mindenkit,hogy ne viselkedjünk 5 éves ovis módjára!
Felnőttek vagyunk,és megtudjuk beszélni a dolgokat!/remélem.../
Személy szerint engem bánt ami történt,pedig nem voltam szereplője,és nem is értem......csakis félreértett szavak....,hiszen a gárda nagy része ismeri egymást,és az összes nagyobb összejövetelünkön MINDENKI szinte jelen van...
Szeretném ha meglehetne ezeket a dolgokat beszélni az érintettek részéről,és menne a fórum ahogy szokott.....
Ez a Mi FÓRUMUNK!ITT A HELYÜNK!
Nem szeretnék egy rövid este 4-6 Fórumot visszaolvasni,vagy csak nekem van mindig kevés időm?
Itt van minden az orrunk elött 1helyen,miért hagyjuk elúszni?Ovis büszkeségből?Mert nem engedünk a 21-ből?Felnőttek vagyunk,és tudjuk,hogy milyen a világ körülöttünk!
Amink megvan ne engedjük el!Minden alkalommal itt talizunk szinte az éterben...
Személy szerint Köszönöm Menyus,Fistván,Fiveurban,Milka,Cool,Busacsabi Segítségét!És még sorolhatnám a neveket!
Sajnálom,hogy idáig fajult a dolog............
Kiválló 10-telettel:Mr.Hayabusa
busa vs XX vs zzr1400? mindet motor hajta, két keréken, tehát egy család. illa-berek, nádak-erek, a motorosok jó emberek, mind1 mi a motor...
Azért irtam ugy hogy Busa szimpatizáns ! Vagyis az az emberke akinek nincs Busája de számára is a legszebb motor!