Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nézz körül ebay-en. lehet találsz jobbat.
Nálunk még nem olvad. Sőt, akkora hóhegyet lapátoltunk össze hogy még Júliusban is lesz egy kevés. najó, én csak néztem ahogy a többiek lapátoltak.
[23765]-ös kommentem segíthet...
sztem majd jön még nekik. azért irta hogy nincs még. vagy tuggya a görcs, de akkor is paraszt mert legalább nyomhatna egy bocsi elfogyott de van másikat. mint ahogy irtad. szar kereskedő. hajjonéhen
lehet arra értette, hogy az a dob nincs meg amit keresel...
Tutis dobd át az akciós gumma árlistát légyszíves, tudom h neked van

akosgadorosi@gmail.com
Erre írta h szia sajnos nincs meg....

Nem találja az oldalán, hogy miről beszélek?

Valaki fejtse meg mert komolyan érdekel
Mi volt olyan? Én ezt írtam!

Tisztelt cím!

Érdeklődni szeretnék, hogy az akciós K6 Gsxr-re való Twobrothers alu dob mennyibe kerül, mert nem láttam árat kiírva az oldalon.

Üdvözlettel:

És erre jött az a válasz pfffff. beszarok jó kereskedő a gyerek legalább ajánlotta volna a karbont hátha azt is megvenném...
Akkor az lehet olyan is volt... de akkor is legalább értelmesebben válaszoljon.
Itthon nem is lehet kihasználni a gépet, ha jól meggondoljuk, és egy 600-as is bőven sok, főleg ezekre az utakra...én is Osztrákba járok ki, mert ezerszer jobb az aszfalt minősége, na meg a hozzáállása motorosokhoz.... pályára magyar!
Srácok beszarás!
Tegnap a jóárasítot twobrothers kipuffon felizgulva írtam egy e-mailt a srácoknak ahol árulják, hogy van-e még nekik.
Ma ezt a választ kaptam:

Szia! sajnos nincs meg..

üdv Vendel

Ez miafaszom? Nincs meg? Ez nincs még akar lenni? Hogy lehet így válaszolni egy normális levélre? beszarás
és ilyet akkor ajánlasz fel valakinek amikor olvad a hó
Nem is mondtam h ki fogom motorozni éppen ezért lehet soha nem veszek nagyobbat esetleg egyszer 750-est de hogy nekem ezresem lesz pffff. Én elhiszem h a kocsmában jól hangzik h 190 lóerő (főtengőn) de olyan sok, hogy teljesen fölösleges nagyzolási mánia ami Magyarországon nagyon megy!
nem folytonos, inkább szakaszos lánczizegést, vagy valami ilyesmit, de nagyon kell fülelni, de biztos hogy nem szelep, és vezérléshang, hanem lánchang, mihejt elolvad a harmincakárhány centi hó, már viszem is cseréltetni a vezetővel együtt, mármint a láncvezetőt, nem engem
Pályán sem fogod egyhamar kimotorozni, mikor érzed, hogy kevés a ló de a kanyarokban bőven van még tartalék... majd ha elfogy a lábtartód, meg a váltókar...
Ha kijön a jóidő, elugrok megnézem, és jelezni fogom .
Legalább pályanyomvonal ki van jelölve, vagy valami? Akkor hallottam róla utoljára, amikor útnak indultak a munkagépek. Meg asszem ThomAce is arrafelé kóricált valamikor...
30 centis rajta a hó!
Római falut találtak alatta.Bár hómotorral menő lehet.
Srácok, a BalatonRing építése hogy halad?
nem a fene egye meg! nekem dolgoznom kellett.
papvagy?
Maj még kéred is.