Szálljatok má magatokba motorozósok. Egy olyan gépben,ahol az alsó kategóriában van 200 000 000 db tranzisztorral egyenértékű félvezető ,ott bármelyikkel bármi bármikor előrefordulhat !
Az utóbbi dolgot had pontosítsam Kukis mester. A Fujitsu Siemens gyárt jó és gyárt kevésbé megbízható termékeket. Ha Business laptopot veszel, akkor biztos lehetsz abban, hogy az a laptop bírja a strapát. Ha home cuccot veszel, akkor az tényleg nem a legjobb választás. Akkor ott az Acer vagy a HP Pavilion sorozat. Lehet ott jófajta laptopokat találni. Párom laptopja Acer. Nagyon jól múkodik. Nekem FS Amilo Pro V3505 van. Ez még az első szériás ráadásul és kb 4 éves. Igaz, az ára borsos volt, de ezt a laptopot napi szinten használtam, utazás közben is. Csak annyit még róla, hogy 3 órát simán bír az akkuja netezés közben.
Srácok ezt a garis ügyet eccerő megoldani.Bevált módszer a néha nem megy de a szervízben mindíg problémamentes gépeknél.Hozzávalók.
1db sokkoló.Minnél erősebb annál jobb.
Ha evvel kezelésbe vesz az ember egy ilyen makacs gépet tuti nem fog legközelebb a szervízben működni.Külső sérülési nyom nincs csak belül a processzorok sülnek meg.
Mindíg gariban cserélték a terméket a kezelés után. Tapasztalat.
De ha humánusabbak vagyunk.Egy jó érintkező alá ragasztott pici cellux darb is segíthet a bajunkon.
Tesómnak Acer van lassan 2 éves, eddigi legnagyobb probléma az volt h beleborított egy pohár vizet a billentyűzetbe és tönkrement figyelem garanciában javították! Szó nélkül! Amúgy nagyon fasza kis gép.
Apámnak Hp van valami menőbb típus az több mint egy éves és nagyon jól működik!
Egy barátom vett 600ezerért Apple laptopot 1 héten beszart, 2 hétig vizsgálták h mivan, nagy nehezen kijavították majd a srác fél év után kínkeservesen el tudta adni 280-ért! Azt mondta soha többé Apple!
Hozzáteszem annyi pénzért én sem venném meg
ez így jó nagy baromság..
Igaz hogy az acer gyárnak magyarországon nincs terméktágomatása, de ez a magyarok hibája.
Az acer laptopok pedig igenis jónak számítanak, jó á/érték aránnyal rendelkeznek. Párom acer laptopja 4 éve hibátlanul működik, semmi baja nem volt. Az én laptopom is acer, ezzel se volt semmi gond, igaz ez csak 1 éves..Mindegyik laptopban van szar széria vagy darab. nemrég pl egy csomó hp laptopot hívtak vissza..Legutóbb pont ugyenezzel a visszajelzéssel mint dokinak, nem jelentkezett a hiba..Szóval no comment..
Ami tényleg szar az a fujitsu, na azt nem szabad venni.
Hp, dell - kurvadrága - munkatársam 200ezres hp-ja fél éve van meg, 3x járt már szervízben.
Toshiba - nagyon jó laptopokat gyárt, ezt meleg szívvel ajánlom
Asus - van pár jó sorozata, de eléggé szétszórt a paletta
MSI - Acer-el egy színvonalú, általában ezt a két márkát említik egy lapon
fujitsu siemens - a gyenge minőséget több alkatrésszel, opcióval kompenzálják..
Domino bácsi:
Kellene nekem majd a Yardine-ról mintát vennem, meg pár közeli képet löni róla... Megtennéd?
A K4-em Yardine-t akar!
Köpködj le nyugodtan, meg rugdoss is meg.
Kérdezz rá az eladóra, ha csatolod a paypal számlát az még jobb...
1db sokkoló.Minnél erősebb annál jobb.
Ha evvel kezelésbe vesz az ember egy ilyen makacs gépet tuti nem fog legközelebb a szervízben működni.Külső sérülési nyom nincs csak belül a processzorok sülnek meg.
Mindíg gariban cserélték a terméket a kezelés után.
De ha humánusabbak vagyunk.Egy jó érintkező alá ragasztott pici cellux darb is segíthet a bajunkon.
Apámnak Hp van valami menőbb típus az több mint egy éves és nagyon jól működik!
Egy barátom vett 600ezerért Apple laptopot 1 héten beszart, 2 hétig vizsgálták h mivan, nagy nehezen kijavították majd a srác fél év után kínkeservesen el tudta adni 280-ért! Azt mondta soha többé Apple!
Hozzáteszem annyi pénzért én sem venném meg
ezután a mondat után akartam írni: munkatársam 200ezres hp-ja fél éve van meg, 3x járt már szervízben
Igaz hogy az acer gyárnak magyarországon nincs terméktágomatása, de ez a magyarok hibája.
Az acer laptopok pedig igenis jónak számítanak, jó á/érték aránnyal rendelkeznek. Párom acer laptopja 4 éve hibátlanul működik, semmi baja nem volt. Az én laptopom is acer, ezzel se volt semmi gond, igaz ez csak 1 éves..Mindegyik laptopban van szar széria vagy darab. nemrég pl egy csomó hp laptopot hívtak vissza..Legutóbb pont ugyenezzel a visszajelzéssel mint dokinak, nem jelentkezett a hiba..Szóval no comment..
Ami tényleg szar az a fujitsu, na azt nem szabad venni.
Hp, dell - kurvadrága - munkatársam 200ezres hp-ja fél éve van meg, 3x járt már szervízben.
Toshiba - nagyon jó laptopokat gyárt, ezt meleg szívvel ajánlom
Asus - van pár jó sorozata, de eléggé szétszórt a paletta
MSI - Acer-el egy színvonalú, általában ezt a két márkát említik egy lapon
fujitsu siemens - a gyenge minőséget több alkatrésszel, opcióval kompenzálják..
Laptopból meg IBM, HP, Toshiba.