Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

előfordul...igazán kényelmes napi 6-700km rajta...
, (ide még jönne egy tudatlan tekintetű fej, de olyan nincs (még)!
Szia!
jajajaa...alakulázok! , de van még tartalék!
Szia 46the nőgyógyász!
Milyen új stílus?hogy a fasz üsse ki az orrodból a közfalat! ,
Ja lehet, ha néha megfeledkezem magamról, akkor kitisztul homályos elmém (nagggyon homályos elmém!ehehheh)de azért ne aggódj, a kutya nem esik messze a szalonnájától vagy mi...
Meg fogsz süketűni attó a kipufogótóó! ,
Motorkázzá, mer még jó az idő! , Na pá!
Szia Doki,
örülök hogy elégedett vagy. No meg annak is hogy én is az vagyok.
Én meg tegnap mentem cimbi ZX10R-jével (gyorsváltó, kawasaki gyári versenyelektronika, power commander) tehát a motor keréken tud 190 egynehány lóerőt, brutális volt. Viszont a kanyarodás sokkal nehezebb vele mint egy 6 kilóssal..
Mennyibe volt a Yoshi?
Jó reggelt Gixertársak!
Szobamotoros: GRAT AZ ÚJ STÍLUSODHOZ!

FULL ELÉGEDETT vagyok a YOSHI dobbal, hangja valami állati lett.... Tegnap egy Honda CBR1000RR-es sráccal húztunk egy pár kövéret, majd megállt mellettem a lámpánál és annyit mondott egy fejbiccentés kíséretével, hogy KUR.A SZÉPEN SZÓL EZ A KIS DÖG....
Viszont nem durrog vissza, mint azt sokan mondták mielőtt még megvettem volna!
Mindenki azt mondta, hogy majd hozzá kell állítani az elektronikát, de akkor ezek szerint nem kell.
Egyszer durogott 1et, amikor 1ben odatéptem, majd 14-15ezernél elcsuktam a gázt.... ....belefér szerintem....
Katalizátort meg aki teheti az dobja le azonnal, sokkal jobb nélküle....
DOMINO cimbi ismét köszönet érte....
Vegyél egy működőképes etz-t gyakorlónak. Vicc kívűl.
ha félsz ettől,akkor ne csináld.
sok gyakorlás kis lépésekkel
Bár nem szeretném első komolyabb motorom eldobni....
Kitanulófélben vagyok én is...
gyakorótam hogy ne felejtsek
Üdv!
Nekem is van rajta - valóban eséskor van mi felfogja a fékfolyadékot, ha kell + dísz is lehet akár.(Úgy tudom a versenyzők a pályára való kifolyás ellen is teszik, ha esnének )Csunya büntatés lenne esés után még a műszerfalnak, tanknak is adna a fékfolyadfék...:S Apropó szombaton 7 körül kb 50-80 méterre mehettem mögötted kocsival Vác elekrülőn... de mikor gyertyába áltál valami K*a szép hangja volt a 636-nak. Grat. Széles utat.
Sztem csak dísznek...
eséskor ha széttörik a tartály ne csapódjon mindenhová a fékolaj
Jó estét...
Húbazz. Komoly túrákat nyomsz a gixerrel.
Alakulsz te mint,púpos gyerek a prés alatt!
Helló!
Jaja a burkolatot le kell szedni (pár csavar), majd az első lánckerék jön!
Arra vigyázz, hogy minden csavart első, hátsó lánckerék csavarokat +hátsó kerék tengely anyát nyomatékkulccsal húzz meg, mert különben meglepetés érhet .A kisebb csavarok mehetnek érzéssel, a többit nem szerencsés, mert ha jó erőben vagy, az sokba kerülhet! Az első cserét érdemes lenne szakemberre bízni, aki beavat a részletekbe a következőt már önállóan is csinálhatnád (szerintem) Na puszi !
Gondolom a burkolatot.Pár csavar tarthatja.
Szevasztok! k4es gsx-r en hogyan tudom lecserélni a láncszettet? a láncor és a hétsó fogaskereket értem. de mivel nem csináltam még ilyet rajta, n em tudom hogy az első lánckerékhez mit kellene leszerelni, mivel az el van burkolva.?
vagy csak dísznek?
Szia!
Hogy ne fázzon!