Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt minek szokták rátenni? kép csak példa...
lemaradt 520 erv 3 as arany színben van nekem hátul lánc, vagy jobb lett volna 525 be?
Váltsunk témát Hanyas fogaskereketek van hátul a gépen? nekem 16/44 sztetek jobb lenne a gyári 43 hátul?
Hát ez az, biztos a közeg hat rád.
Szia!
Nem tudom mi van velem kurvulok! ,
Nahát.
Kezdesz itten egész civilizált lenni.
Mit csináltál az én szobamotoros cimbimmel.
Sziasztok!
Úgy néz ki, ahogy "fejlődik" a közlekedéskultúra, már semmi sem szent.
Záróvonal csak egy fehér csík, még nyomot sem hagy keréken.
Egyre többen szarják le csak ha átlépik akkor ez lehet az eredménye!
Az még szuper, mikor valaki barom módon szabálytalankodik, és amikor mellé állok és figyelek, hogy mi volt ez akkor merev tekintet előre, mert rámnézni nem mer vagy nem akar, olyankor legszívesebben kihámoznám a fostalicskájából a férget, és csukott szájjal bekapatnám vele az öklömet! Mondjuk Én sem vagyok szent, de próbálok motorosként is előzékeny maradni , bár erőszakos is vagyok! Ááh.. mindennap meg lehetne halni az utakon motorral, majd a Jóisten dönt..
Mi meg vigyázzunk magunkra! Szófosásom van
némá hajabácsi k6 os hátsóval
Sziasztok! van egy kipufogó felfogató konzol ha valakit érdekel írjon!
teljesen feleslegesen idegesited magad,
Szarvason is volt nem régiben egy ehhez nagyon hasonlo esett, motoros vétlen volt az én szemszögömből, bár tény hogy gyorsabban ment, de ha nem fordul ki elé az auto, akkor még ő is motorozik,,,
persze ugyan ugy előjöttek a fajinn autosok aki szerint a motor 200al ment, meg sose tartjuk be a szabályokat bla bla bla,,,
Ismertétek,kivolt ő?
A sok rohadt bunkó patkány meg egyből a féknyomra mutogat, hogy mennyivel jött a motoros. A kurva anyjukat azt. Alig van kár a teherautón. Nem 200-al szállt bele az biztos.
Üdv!

2004-2005ös modellek közt van valami lényeges különbség? Mert kinézetre nem találtam semmi változást, max a szín ami más....
köszi
a mai nap eggyel kevesebben lettetek
http://www.baon.hu/bacs-kiskun...
Na mivel csak én vagyok talpon, egy kis kultúra, aki szereti az akusztikus gitárzenét :
http://www.youtube.com/watch?v...
Pusszacs kiskurvák! Motorozzatok, és élvezkedjetek közben! , , ,
A tempómat nem írom le , de nem vagyok ámokfutó , bár elég régen voltam arra, de majd megyek! ,
Azt nem mondom meg, hogy mikor!
Lakhelyünk az elég távol esik egymástól (ennek örülhetsz !) Te kb 13 óránál laksz, Én délután 6 -nál (Budapesthez viszonyítva)De ha öszefutunk köszönök! Na megfelelően kipolíroztam a seggedet? , , CSók!
Szevasssssz drága egyetlen szobamókusom. Már itt búsultam hogy elvesztettelek.(na azé nem nagyon csak kicsit).
Ha K.tarcsán mész az rossz hír én is ott megyek túratempóban Gödöllő irányába melózni.Bár még nem láttalak.Most vagy a te sebességed a hihetetlen vagy nem egy időben koptatjuk a 3-ast.Na jó figyelen a kék gixxereket és fokozottan két kézzel integetek.
Helló!
Pontosabban Kerepestarcsa, (Kistarcsa....), Gödöllő, Aszód, majd vissza de már az újnulláson, ott meg keringek, mint a hűtővíz!
Autópályát nem szeretem, inkább az autóutakat, csak ha sietek akkor megyek pályára!
Hmm.. Én is egy túraféreg vagyok most jöttem rá!
Dunántúlon elég sokat megyek 63 -as, 65 -ös utakat szeretem, elég jóminőségűek helyenként !
Szia Domina!
Dolgozom, motorozok, nincs sok időm itt verni a faszt , és rátok folyatni a nyálam , meg várom mikor döglik éhen ez a korcsmotoros gecissegű rüszügyerek, de a haverkái karbantarthatják, mert nem nyugszik, és folyamatosan próbálja beilleszteni a nyelvét a seggembe , persze sikertelenül, mert már a legutóbb is kicsípte a picsám a nyála , remélem Te más fogkrémet használsz, és nem rohadnak a fogaid, mert amennyire igyekszel, és nyomulsz már nem sok kell, hogy szájbafingjalak! , Persze csak vicceltem, de ez csak rajtad múlik!
Azzal csak a váltássegítő fényerejét tudod állítani, és valóban változik is.
Sportec M3 Metzeler ilyet vennék ujjat rá a gépre sztetek mennyit bír el km-tert? nem pályázásra gondoltam!
este állítsd, akkor fogod látni a különbséget
A k6 osnál a műszefalon az 5db fényerősség állítás lehetőség nektek változik beállítás képpen,mert én állítottam 1-5ig de nem változik a kijelző fényerőssége vagy mire jó ezz? köszi
Tudna nekem valaki segíteni, hogy hol lehet találni letölthető javítási könyvet, Suzuki kellene, de nem motor.
csak a fejidom és a műszeregység ugrott le a lámpával együtt, egyszerű volt. A gyári izzó csatiját simán rádugtam a Xenon vezetékeire, illetve a xenonégő talpára kellett egy kis toldás mert lötyögött a foglalatban (kpe csőből egy darabka pont jó volt rá), illetve egy gumigyűrűt raktam a gumiharangba, hogy mosáskor ne menjen be a búrába a víz.