Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hm jol néz ki a part is...
szerintem mindenki motorozna ott veled egyet
hát ez nem balaton igaz....
Megbeszéljük, hogy hol találkozunk, aztán együtt megyünk. Én reggel 8 - 9 körül indulok, mert be kell mennem pestre a kuplungkarért.
hát volt a suzukiban volt a nagy fánál... most meg a földes hez megy ....
Olyan mint a Balaton, csak kicsit nagyobb és messzebb van.
Én sok Bugsy Bunny répával a kezében vagy 1-1nagy (jobb-bal) Bugsy Bunny és sok kis répa elszórva..
Kegyed az a karúszós? a képen
Az az édes vótör ahunnan belejömlik az osönbe.. itt a másik ódal ullan vót mind a béjwaccs..
Van igazságod. De nekem valahogy a kígyó bejön.
Elég kicsi az ósön, látszik a túlpart
Atlanti ósön.. megyek idén is hullámszurfölni..
hát ahhoz képest hogy szinte minden második custom paint-es motoron lángnyelv, sárkány, kígyó, koponya van...
Dögös lett az kép amit feltettél
Gondolkodtam hasonlón is, csak nekem nagyon amerikainak tűnt. A tükrőn lógó plüss dobókockára emlékeztetett az összes verzió.
Amúgy én a nicnknevedből indultam volna ki tervezéskor. Tennék a mocira egy kb 25-30 cm-es sávot kirakva dominókból. Alapszín fehér, fekete elválasztósáv, fehér dominó kockák fekete pontokkal. ez futna végig a tankon meg az oldalidomon.
A répát a faridomra pls.
szotyizó kígyó is lehet még belőle.
milyen "répákkal"?
Amúgy az enyém is majdnem figurás lett, de nekem jobban tetszenek a sima csíkos dolgok..
Kinél van javításon a moci?
Enyémre majd Bugsy Bunny répákkal..
Én mondjuk nem kígyót tennék rá
értem hát sajna dolgozok
meg a motorom is kicsit még szarakodik most cseréltem ép vezérlö egységet remélem be válik de még akkor is torpan oda húzásnál aztán igy még nem merek messzire menni mert még nem bizti hogy jo is .... mert gondol egyet és meg ál egy kettő henger :((( eddig sajna nem tudták meg alapítani a hibát
Elősször sárkányt szerettem volna párom ihletésére de a Freon megelőzött... Sz'al kígyó lesz.
huhh, az ütős lesz!
Fehér lesz az egész egy fekete kigyó mintával ami végigfut a motoron.