Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Íme két kezdeti munkám (1x talán még sokat érhetnek): GSX-R toronnyal, és Csendélet by LT
Majd elfelejtettem, a púpot Amargos sráctól vettem, dumáltunk kicsit, hogy megy a biznisz (irtó szarul), megnéztem a kocsiját (Bravo Abarth 180 LE), a lényeg, hogy mondta haverjáé volt a srad, megvette volna tőle anno, de tk lett, szóval nem azt a mocit vettem meg. Mondtam, hogy pályán még nem voltam vele, pedig igyekszem úgy alakítani, na ekkor mondta, hgy eszembe se jusson! Max pályaidommal, mert ilyen színt sose kevernek ki újra, és kevés Alstare Srad van az országban, kérdeztem mennyi? Kapaszkodj meg, azt mondta össz-vissz 10-et hoztak forgalomba MO-n.
Na, akkor gratulálok, és igyekezz azzal a jogsival.
Meg hát Most készülök banketre, utána jogsi már nem sok
Virul a fejem. Vizsga sikerült?
Sziasztok! SRAD 600-ra való pályaidom első lámpával,indexekkel 35e.-ért eladó! Több infó:06/70/373-8609
Sziasztok!

Eladó lesz a gyári indexgarnitúrám ha valakit érdekelne!
Jó ötlet. A jobbosok nem amúgy se mennek úgy ahogy szeretném.
simánnn érdemes lenne neked is kipróbálni...sokat lehet tanulni...a hinta körül jobbos
Jáccótéren motoroztok?
Ne írj ilyeneket, lehet olvassa a fórumot!
Szeva! Jól néz ki! Akkor most megvan a boldogság mi?

Szurkoljatok 1-től megyek szóbelizni! Megesz az ideg reggel óta
Topicfelhozónakgixeres
mire hazamész aranyszín lesz belőle
Megjött a bukógombám a DanGertől, éshát párom vette át / bontotta ki. Gyors fel is hívott hogy szép bordó, téptem a hajam mire kibökte hogy nem bordó hanem alu.

Szép lett volna a bordó gomba a gépen...
Én meg nekiállok dolgozni... Jóéjt!
Na jó, asszem én süppedek. Jó éjt all.
Ah, kösz tamaska nevében is, nagyon nagy vagy.
Itt van, csak körül kéne nézni a neten te tök. http://biker-world.hu/kategori...(AD31)&hivo_cat_id=27&h
_hivoszint_id=3&h_cat_id=27
Erről jut eszembe, néztük tamaska gépét este, mutatta, hogy kicsit szivárog az olaj a hengerfejnél. Egy hengerfej tömítésszett kb mennyi ft?
Tuti én is keresném, h hol lyukas a benzincső vagy a tank...
Magam alá is szarnék..., kétszer, ha ennyit kajálna a gép.
Jaja, rendesen. Ismertem olyat aki a VTR1000F-el hazajött BP-ről(100Km) 16 liter. Állítólag az SP-2ők már 12 körül megállnak...
Sp és VTR viszi a prímet, pedig de jó kis mocik.