Segítséget szeretnék kérni. Van egy gsx-r 600-am, 2006-2007es modell.
Indítés után egy FI hibakódot ír, a jelenség pedig az hogy mikor hirtelen gázadás van alacsony fordulaton, akkor fulladni akar a motor. Magas fordulaton nem jelentkezik a probléma. Lassan menni kéne már pálkyázni és így nem túl élvezetes a buli... Mellékelek egy fényképet amin egy, vagy akár több hozzáértőt arra kérnék, hogy jelölje be nekem azt, aminek a rövidre zárásával a pontos hibakódot kinyomozhatom. Van pár csatlakozó így nem akarok próbálkozni. Remélem tud valaki segíteni mert a legközelebbi műhely az 100km-re található, és csa csak egy csatlakozási probléma van a géppel akkor nem akarok ennyit utazni.
Hello! Keresek K4-es gyári bontott 600 vagy 750-es hátsó lámpát (nem után gyártottat). Ajánlatokat képpel és árral szeretném kérni. Itt fórumon vagy e-mailban asdf31121@gmai.com vagy 06 30 839 79 73. Köszönöm
Köszönöm a segítséget! Fix kutyacsont csere lesz. Szerencsére közel van hozzánk a mezőberényi motoros bolt, ahonnan tudok hozni olcsón alkatrészt hozzá. Kíváncsi vagyok mennyire változik meg az irányíthatóság egy ilyen beavatkozás után (elől-hátul 3-3 cm)
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy valamelyikőtöknek nincs-e véletlenül K5 600-hoz kipufogó rendszere!
Bármilyen megoldás érdekelne!
Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Rengeteget csinaltam. A legjobb megoldas az allithato mert azt a kenyelmednek megfeleloen allitod. Dragabb is persze. Most meg nem mondom K2-hoz van-e.
Segítséget szeretnék kérni. Van egy gsx-r 600-am, 2006-2007es modell.
Indítés után egy FI hibakódot ír, a jelenség pedig az hogy mikor hirtelen gázadás van alacsony fordulaton, akkor fulladni akar a motor. Magas fordulaton nem jelentkezik a probléma. Lassan menni kéne már pálkyázni és így nem túl élvezetes a buli... Mellékelek egy fényképet amin egy, vagy akár több hozzáértőt arra kérnék, hogy jelölje be nekem azt, aminek a rövidre zárásával a pontos hibakódot kinyomozhatom. Van pár csatlakozó így nem akarok próbálkozni. Remélem tud valaki segíteni mert a legközelebbi műhely az 100km-re található, és csa csak egy csatlakozási probléma van a géppel akkor nem akarok ennyit utazni.
Előre is köszönöm a segítséget. :)
Nem tudom, hogy ez leszűkíti-e a hibalehetőségek okát.
Köszönöm a segítségedet :)
Vétel miatt néztünk meg egy motort és ott tapasztaltuk.
Sajnos én nem értek hozzá annyira mechanikailag, hogy kiderítsem mi lehet.
Suzuki gsxr 600 K6 kattog ha ráadják a gyújtást.
Tudtok segíteni, hogy mi okozhatja ezt?
Előre is köszi!
rakott már be valaki Morse vezműláncot? Esetleg tapasztalat?
Köszönöm, hogy írtál!
A kipufogó dob nem lényeges számomra! :)
Érdeklődni szeretnék, hogy valamelyikőtöknek nincs-e véletlenül K5 600-hoz kipufogó rendszere!
Bármilyen megoldás érdekelne!
Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm!
link
link