Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem nem hiányzik csavar.
Biztos levámolták a csavart Generátoros képeket csak úgy feltettem. Deklit kellett foltozni,meg tömítést vágni bele.
Már csak az index Minek abba csavar,ha összefogja a paszta
Ehh, ezt észre se vettem...lehet tolatott...és?!
Mondjuk az az érdekes, hogy visszatekeredett a KM!

Köccsöööögggg
Nehéz dolog ez kérem... Na azért megnézetem valami hozzáértővel,aztán majd meglátjuk Köszönök minden választ,és segítséget! ha meglesz a motor,majd jövök dicsekedni Legyetek rosszak!
Te szopsz is a generátorral..............vagy deklivel vagy elhagyott csavarral vagy mittomén.
Én is ebben a cipőben voltam nem is olyan régen. Én úgy jártam jobban,hogy külföldit vettem. És ha nem is iratod át másnap,az se para.
Mondom..............felőlem.Csak ne legyen igazam.
Én inkább keresnék másikat.
Akár csúszottat is.
Köszönöm a válaszaitokat! Az az igazság,hogy kb 550ezrem van motorra,és teljesen tanácstalan vagyok. Biztosan 600-as GSXR-t szeretnék,de ugye nem lenne rossz minél fiatalabbat,meg sérülésmentes. Tudnátok ajánlani esetleg ismerőstől, megbízható eladó motort ebben az árban?
Látom neked sose volt úgy istenigazából gondod pénzre.
A dolog nem úgy megy hogy este mindent a legdrágábban legprecízebben megoldod majd reggel aszondod hopp gondom van eladom átvállalással.
Hanem egyre kevesebb jut mindenre és szépen elkezded lefaragni a nem fontosabbakat de a hitelt fizeted.
Elkezdesz használt gumit venni,kitolod az olajcserét majd neten kutakodsz 2-3erel kevesebb pénzért bizonytalan olajat és a többi.
Majd a végén feldobod a hahura és bevállalod az átiratást,szerződésmódosítási díjat csak hogy eladd.
De jó neked.
Vedd meg neki.
Itt van a srác régebbi hirdetése.
Egy 1milliós motor árából fél év alatt elengedi a felét, ez érdekes...
És ha nem? 2 kilót ráköltesz és még mindig beljebb vagy mint egy nem hitelessel ami szintén lehet elhanyagolt.
Szerintem is,és az ára nagyon baba 2 évre cirka 23-ért havonta.
Na ebben nem értek egyet!
Miért ne költött volna? Hogy esetleg menet közben alatta áll meg és fizetheti a több százezres szerviz számlát?

Nem azért vesznek az emberek valamit hitelre mert nem akarják szervizelni! Ez csupán hozzáállás kérdése! Láttam én már egy-két autót motort ami ki volt fizetve és pár év alatt szemét domb közeli állapotba került, mert a tulajnak volt pénze és leszarta... Mert vesz 3 év múlva egy újat ingzsebből......

480 ezerért ez egy kurva jó moci.... így látatlanban!
Hiteles 7 éves verda?
Viccelsz?
Az életbe nem költöttek szervízre.
Ha azt akarod,hogy csekkolják a hirdetést,akkor használd alul a link gombot. A kis sárga fejek alatt van.
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni,érdemes e ezzel a géppel foglalkozni.http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx-r_600-57
09035 Most szeretnék venni egy GSXR-t sajnos nincs sok pénzem rá,de ez elérhetőnek tűnik. Mindkét oldalán minimális csúszásnyom van,viszont az idomok nem töröttek. Mit nézzek rajta ha megnézem,mi lehet a potenciális hibája? Válaszokat előre is köszönöm!
Szia!
Nekem van egy pár zsír új idomba szerezhető kristály irányjelzőm.
Adatlapomon ott az elérhetőségem ha érdekel.
De akkor nem kanyarodik
Engedd el.Ugyanúgy megy.
Szoktam,csak közben fogom a kormányt,és megy a motor is
Kalimpálj kézzel.
Rá én. Este zavarta a szemem,hát lerúgtam Most meg azért zavarja,mert nincs ott
Ráparkoltál?