Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na kinek porosodik egy ilyen otthon? Nálam elférne a motoron,szóval ha van,írjatok árat. Piros is jó,ződ is,csak világítson,ha összekötöm.
keresd meg azt a pontot ahol feszes es ott legyen ennyi, ugy tudom igy kell
koszi,akkor laza mert ahogy latom 40mm van legalabb
Szia,szerintem 25-30mm
Sziasztok
k4 emen kicsit lazanak latom a lancot, mekkora holtjateka kell legyen kb ?
Köszi,cuki vagy Láncra würthös aranyáras valamit fújok,akkor az kiesett. Azért kevés a hűtőlötty,mert el volt fektetve a motor,máshogy nem fértem volna hozzá. Mennyi mindenre jó egy sámli
Hello Dani.

Ha még esetleg nem kaptál volna rá választ, akkor jól látok a problémát , onnan hiányzik egy csavar... Illetve azért volt benne egy marék zsír, mert a láncról oda veri a lánckenőt illetve az első fogaskerékről.... Még egy dolog, ami kiszúrta a szemem a hűtőfolyadékod a kiegyenlítő tartályban édes kevés öntsed felfele
eladó 600as váltókar,2db
Lecsót merem én is ajánlani! Egy hátránya van... Kicsit időbe telik, mire visszakapod a gépedet, ugyanis mindenki odahordja javíttatni a motorját. Amúgy meg kicsi pénzért magas minőségű melót csinál!
Hát mivel az előbb elszállt, valóban nincs.
Kössz, de a nyálazást kihagyom, azt nőstényekkel szeretem csinálni! Tudom, hogy itt mindenki profi, azért vagyok itt, hogy ellessek valamit a mesterektől
Aztán szóljatok ha túra van, ne csak azt irogassátok, hogy de jó volt!
Olá! Nekem is ugyan ez a probléma lépett fel 2 hete! Elvileg a keréken váltogatástól... Itt 180 000-ről kezdték a beszélgetést!
Köszönöm! Lehet felkeresem!
Üdv!
Volt már itt egy ember akinek 6-ban gázra kerékre állt a 6 kilós. Nem emlékszem ki volt.
6.-ba nekem is ugrik egy nagyot gázadásra,és emelkedik az eleje
Ez drágán hangzik Szóval mi lenne ott? Látom fingod nincs
Haveromnak Frecska János as. Lecsó csinálta.
http://www.sportmotor.hu/tagok...
Inkább normális motort.

Vicces a kedvem ne szívd mellre.
Márkaszervízben mondtak rá ennyit! De valószínű keresek valami gazdaságosabb megoldást! Az a 200 nagyon nem buli... Megpróbálok valamit körbeokoskodni meg keresni 1 normális szerelőt!
Szia!
Biztos nagyon balfaszul nézhetsz ki, ha ennyire át akarnak baszni! ,
Nana. Bontott váltó 30-50e, munkaköltség még egyszer annyi. 200e-ért komplett blokkot kapsz. Szerencsés esetben kettőt is.
Persze ha márkaszervizben mindent gyári újra akkor valóban 2 kiló.
Az lesz az! Nekem még csak a 6. darálja! Látatlanba 200 000 tisztességes magyar forintra becsülték a javítást! Jól kezdődik...
Szevasz te Tifusz fasz!
Üdvözöllek a profi motorosok világában..... kösd fel a gatyát, itt mindenki profi!
Na nyálazd meg az aranyerem..... te dráága! ,
Szia!
Azt is teszek fel, ha ennyire akarod!
Szia!
Váltónak annyi!