Köszi az infót, hát nyilván az lesz tuti, ma is mentem vele csak lazán, és semmi baja, megfigyeltem hogy gázadásra halványodik a fényszóró is, szóval csak a fesszab lehet...:(
még annyit kérdeznék, hogy ebbe milyen árban kapok egy újat esetleg bontottat? Köszönöm
Frenky
Olyan problémám jelentkezett a napokban, hogy eszi az olajat a motor. Nem sokat, de azért csipeget belőle.. Egy konkrét példa: Egyik este letetettem úgy hogy az üvegcsén félig volt a szint. Másnap elmentünk euroringezni majd este megnéztem ismét és már csak negyedig volt... ( a méréseket kb. fél óra hűlés után néztem illetve másnap is... ) Olajat mindig ugyanazt használom már évek óta ( Castrol Power1 Racing 10w-50 ) . Korábbi pályázások után ilyet nem tapasztaltam.. Másnál is fordult elő ilyen?
Sziasztok!
Suzuki gsx-r 600 SRAD 1998 mocimmal kapcsolatban olyan problémám van, hogy leállítva (12.9V) illetve alapjáraton (13.5V) is normális töltése van az akkumlátoromnak, viszont ha húzom a gázt, növelem a fordulatot, akkor elkezd csökkenni 12.9V, mégjobban akkor 12.8V, stb... ha jól tujdom, ennek pontosan fordítva kellene működnie, hogy gázadásnál 14V fölé kellene rúgni a töltésnek, de ez nálam pont fordítva van...
Úgy jöttem rá, hogy egy 100-120 km-es, tempós túra után leállítottam, tankoltam, majd indulnék vele és max 2-t nyekkent az önindító, majd ki is aludt a kijelző...betoltuk mentem vele 1 km-t, már pöc-röff indult is és onnantól tökéletesen működik, mentem vele már jó pár km-t de csak rövidtávon...
Valaki meg tudná nekem mondani hogy mivel lehet a baj pontosan? (fesszabályzó, generátor v akkumlátor?)
Esetleg tanácsokat hogy mit tudnék kezdeni vele.
Köszönöm előre is! :)
Üdv
Üdv mindenkinek van egy eladó Power Commander USB III K6-7 , 600-750-es Gixerhez ha valakit esetleg érdekel írjon vagy http://www.kepesmotor.hu/elekt...
Az ár alkuképes
Gyönyörű állapotban lévő fiatal motorgumik eladóak. Több pár! Garantáltan repedezettség,vágás és javítás mentesek!A képeken látható állapotban.
Az árak 23-28.000ft között vannak
Szerintem generátor lesz a baj...már írtam egy másik topicban is...valszeg a generátor tekercselésének szigetelése elöregedett és letestel ! http://www.sportmotor.hu/motor...
Az utolsó hsz-t olvasd el (nem Gsxr-ről van szó de ez volt nálam is a gond),vettem egy újabb tekercset és nem volt gond utána
még annyit kérdeznék, hogy ebbe milyen árban kapok egy újat esetleg bontottat? Köszönöm
Frenky