Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A régi orion TV-vel csodát tett.
Az sem csodaszer......
Be kell szinkronizálni
De ott még te is szédülsz drága barátom
Üdv Mindenkinek !
Kérdésem lenne .
Tud valaki olcsón GSX-R 600 ba hátsó tengelyt+anyát ujat ?
Ugyanis bevittem szervizbe láncfeszességet beállitatni ( ez ingyen van ) és megbiztattak hogy a menetnek annyi pedig a szemem láttára állitják , és mindig nyomatékkulcsal húzzák meg .
Előre is köszi ha tud valaki segiteni .
Jogos!
Szerezz inkább egy 99-es 750-est és nem kell matatni a zsírban,olajban,piszokban.
És még nem haccáz lesz.
Nyilván azt is beszerzi az ember... Nekem semmi ilyen tervem nincs, csak okosodni akarok.

A shoeifanaticos Viktornak volt anno az a pezsgőszínű stunt SRAD-ja, amit meg akartam venni, csak épp arra nem emlékeztem, hogy 600-as volt, vagy 750-es. Csak arra, hogy injektoros volt már az a motor.
Rámenni rá fog.De mit kezdesz ECU,jeladók és az ezeket összekötő vezetékköteg nélkül?
Értelmes barátom Pattanj le a Gyóni Betonra!
Mivel nem értek hozzá, lehet, hogy megbotránkoztató a kérdésem: Egy 600-as SRAD-ra rámegy a 750-es SRAD injektorsora? Vagyis megoldható?
Esetleg nem tudod nem lehet letölteni vagy beszerezni gépkönyvet hozzá ?
Keress egy szerelőt.
Nem :( ez még karburátoros, tudtommal a 750 az már inyektoros de ez is nagyon szépen halad csak jó lenne ha tökéletes lenne a beállitása mert néha össze visza jár mivel nem tudom belőni a négy karbit
Hö?
Az a 750-es.
a 99-es az nem inyektoros?
én a kulcsosat is próbáltam......semmi, gondolom ha le veszem a sarut nullázodik,mint általában minden elektromos óra 12;00-ról indul
Ahogy megénekelték.. No stress. Rájöttem,hogy volt,össze is raktam,és még a duda is szuperál,működik,pedig még kanalakat se hajtogattam az elmémmel.
Van valakinek a bal oldali kapcsolóról rajza? Ahol a duda van. (k3 600)

Hozzá kellett nyúlnom ahhoz is,de... Volt alul egy csavar,kiszedtem,utána kipergett egy műanyag cucc meg egy rugó is,és nem tudom,melyik volt felül..

A dudával meg nem tudom mi lehet,egyszer csak elhallgatott,hiába adtam neki egy flakon wd40-et,még mindig a némák dalát játssza.
Reméltem,hogy megoldod és leírod,hogy mit kell csinálni vele,hogy jó legyen Most megyek le,szétkapom a kicsikét,aztán hátha tudok valamit kezdeni az órával.

Percekig nyomtam az alsó gondot,már fájt az ujjam,és nem csinált semmit. A kettőt is nyomtam egyszerre. Mindent próbáltam,kivéve a kulcsos módszert,meg a sarusat.
ha valakit érdekel k4 henger dugoval 20000 , komplett hengerfej 30000
Sziasztok segítséget szeretnék kérni tőletek van egy suzuki gsxr 600 Sradom 99 év végi most lett sok minden kicserélve rajta és egy gyári karburátor beállítási adatokra lenne szükségem kérlek ha valaki tud ebben segíteni vagy esetleg tanácsot adni azt meg köszöném
Már nem sokáig.
3 hónapig gyűjtöttem.
Majd talán jövőre kéne egy korzika vagy sardenia.
Na az sok píz.