bőr!
hogy nézne ki ha kordurában pucsitana?mint nagyanya a rokolyában vasárnap a misén.ha meg bukta van a kordi oly gyönyörűen ráolvad a napbarnítottra, hogy nem kell többet uborkapakolás.sose.
na képet de izibe.
Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem:a barátnőmnek akarunk motoros ruházatot veni de nem tudjuk eldönteni hogy kord vagy 2 részes bőrruha legyen.Állítólag a bőrruha utasként kényelmetlen.Nem tudom hogy higgyek e benne?
Gsx-r600-as motorom van.
Válaszotokat előlre is köszönöm!
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e valamelyikőtöknek eladó olyan visszapillantója, amibe bele van építve gyárilag az index!
Ha igen, kérem írjon ide, hogy mennyiért eladó, az sem gond, ha karcos, csak ne legyen eltörve az a lényeg!
Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!
u.i.: ha nem szeretnél ide írni, akkor írj e-mail-t a beciby@citromail.hu címre!
Falun egy minden eddiginél nagyobb villám csap bele egy istállóba. Óriási hír. Mennek is ki a TV-sek és kérik Pista bácsit mesélje már el, hogy is történt az eset, mit látott.
-Hát éjjel valami zajt hallottam kintről. Gondoltam csak a kutyák de aztán mégiscsak kimentem megnézni. Megyek a vak sötétbe.
Semmi.
Semmi.
Semmi.
Semmi.
Eccercsak: Miapicsa?
Aztán megint semmi.
Rettenetesen sír a falusi kisgyerek. Oda megy hozzá a szomszéd és megkérdezi:
- Mi a baj, kisfiam?
- Az anyám beleesett a pöcegödörbe.
- Te jó ég! - kiált fel a férfi, és beugrik a pöcegödörbe. Keres, kutat, néha meg le is bukik, aztán felszól a gyereknek. Sajnos, sehol sem találom az anyádat.
A gyerek benyúl a zsebébe, kivesz valamit, és beledobja a gödörbe.
- Akkor a csavar se kell.
Eladó GSX-R 2000-2004-hez Arrow sport dob, 2000-2004-hez Akrapovic 4 csavaros karbon sport dob, 2000-2004 -hez Micron Vadi új ovál sport dob.
Csak telefonon érdeklődj!
06705850436
Eladó 2008- Braking első fém fékcső, hátsó fém fékcső, 2006-2007-hez Braking 5029 hátsó fékcső, 2008-2010-hez Braking 3053 első fékcső, 5053 hátsó fékcső.
Csak telefonon érdeklődj!
06705850436
velencei tonal vagyok, adatlapomon van email cim / telefon, keress meg azon keresztul, forumba nem irok be cimet / telefonszamot / bankszamalaszamot, mert igy is jon naponta elefantcsontpartrol 8M dollaros ajanlatbol nehany.
Félméteres hó eladó Dabas-Sáriban, négyzetméterenként 1 500 euro, speditőr cégeknek kedvezmény. Friss, vadonatúj állapot, frissen hányt. Állaga alkalmas hóemberek építésére, továbbá az építőipar mellett katonai célokra is fel lehet használni a Dabas-gyóniak ellen. Az anyag alacsony hőmérséklete miatt a fiatal koroszály fürdetésére nem ajánlott, az áldozat a megfázás ellen vegye fel a hóleopárd-mintás pizsamaalsóját és legbájosabb mosolyát, majd keresse fel az facebookos feladóját, kezelőorvosát, ékszerészét. A sok, raktáron maradt mennyiség előbb-utóbb eltűnik, fogyásának megfelelő ütemben drasztikus áremelés várható. Az első száz vásárlónak ajándék köbméter hó, és ajándék IFA!
hogy nézne ki ha kordurában pucsitana?mint nagyanya a rokolyában vasárnap a misén.ha meg bukta van a kordi oly gyönyörűen ráolvad a napbarnítottra, hogy nem kell többet uborkapakolás.sose.
na képet de izibe.