Sziasztok
Vettem egy GSX-R 600 2003 évj
a hütö feletti légbeömlö levételéröl érdeklödnék a fagyállo mérés miatt.nem akarok semmit sem veszigetni vagy eltörni mert a müanyag sajna igen meg van dermedve.
Elöre is köszi
az egyik ful javitva van, normalisan, nem fog letorni.
nem tudom te hogy fenyezel, igy arra nem tudok valaszolni, de egy mezei fenyezonek nem jelentene problemat, ugy nezne ki mint a gyari, nem veszesek a karcok
az ara 8e
Ha onna nnézzűk és csak be és ki kéne csüllednem a melóheyre akkor 5 percre tőlem van egy HÉV állomás a munkahelytől meg 1 percre és félre egy busz.
Azt a 3-4 hónapot kibekkelném.
De sajnos cuccolok és szaladgálok napközben mint a vadmarha.
...es nyilvan semmi penzert nem cserelne el a jo kis Jog-ot - amin a friss ozondus budapesti levegot tudja szippantani a buszok mogul, ahogy a januar-februari -15fok simagatja az pirospozsgas arcocskajat, meg a terdizuleteit, ujjacskait, ahogy reggelente 10percig cibal magara 3 melegitoalsot, meg ha pisalnia/sz***ia kell akkor egyanezt lefele - valami pimpelt golfra, amiben egy farmerban es poloban ulhetne egesz nap. megha amugy hanyna is a kromcsikoktol meg a streetracing matricatol.
...Nyilvan nem azert ul a motoron, mert ha megtehetne, akkor nem autoban ulne...hanem mert ez neki igy nagyobb buli, es nincs rakenyszerulve...
azt alairom, hogy aprilistol szeptember-oktoberig szep idoben nagyobb feeling es gyorsabb motorrral kozlekedeni pesten, de azert ne legyunk mar csolatasuak...
Jó a frász...................csak a kicseszett kátyukra és a hülye biciklisekre figyelek.
Egy néptelen dolomit a legjobb.Van vagy 3-400 Km csak sziklák és aszfalt.
A legjobb mikor mész fel nem látod csak a napot.
Osz hirtelen lefordul jobbra............még korlát sincs jelzésnek.
Baszottul nem érdekel a tuningshow.Hülyegyerekverdák sk pénzé.Én öeülök ha nem folyik belőle az olaj és 635Km-t megyek el egy tank benyával vagy még többet.
Bárhol gyorsabb vagy utcán egy kocsinál motorral.
A lámpák és a forgalom miatt.
Vettem egy GSX-R 600 2003 évj
a hütö feletti légbeömlö levételéröl érdeklödnék a fagyállo mérés miatt.nem akarok semmit sem veszigetni vagy eltörni mert a müanyag sajna igen meg van dermedve.
Elöre is köszi
az egyik ful javitva van, normalisan, nem fog letorni.
nem tudom te hogy fenyezel, igy arra nem tudok valaszolni, de egy mezei fenyezonek nem jelentene problemat, ugy nezne ki mint a gyari, nem veszesek a karcok
az ara 8e
Két rövid kérdésem lenne.
1. Milyen izzó kell a Gsxr-600 K4, tomitottjába illetve refiébe?
2. A tompított izzó cserének mi a módja? Konkrétan mit kell hozzá levenni, mert ahogy néztem nehezen lehet beférni a műszerfal mögé.
Köszi, Üdv.: Brezo.
Azt a 3-4 hónapot kibekkelném.
De sajnos cuccolok és szaladgálok napközben mint a vadmarha.
amugy a fentieken en is csak vigyorgok, de ha valakienk az a fontos...
...Nyilvan nem azert ul a motoron, mert ha megtehetne, akkor nem autoban ulne...hanem mert ez neki igy nagyobb buli, es nincs rakenyszerulve...
azt alairom, hogy aprilistol szeptember-oktoberig szep idoben nagyobb feeling es gyorsabb motorrral kozlekedeni pesten, de azert ne legyunk mar csolatasuak...
Egy néptelen dolomit a legjobb.Van vagy 3-400 Km csak sziklák és aszfalt.
A legjobb mikor mész fel nem látod csak a napot.
Osz hirtelen lefordul jobbra............még korlát sincs jelzésnek.
Bárhol gyorsabb vagy utcán egy kocsinál motorral.
A lámpák és a forgalom miatt.