Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igazából nekem doszt mindegy hogy ki mit rak fel.Mászkáltam már 30 centis paradicsomkonzerv átmérőjű............hmmmmm az már nem dob csak cső, gép mellet az se zavart............nagyon.
Csak a láng annyira nem egészséges............igaz látványnak nem rossz.Kizárólag más gépén.
Egy TÜV papíros betekert szűkítős gépet meg nem bántanak.
Az én megboldogult yoshim.............hmmmm az szíp volt a hangja.Nem hangos de karakteres.És nem durrogott csak enyhén azt is csak masszív motorféknél.
én is ezt javasoltam abba nem tud belekötni senki
állítani kell az elektronikán mivel most neked teljesen nyitott a rendszered de én a helyedben visszatenném a katalizátort és max egy hátsó dobot cserélnék mit ahogy nekem is van itthon még nem nézik annyira a motorokat de a környező országokban (szlovákoknál,osztrák és Németországban) ott nem viccelnek azzal hogy csak egy kicsit hangos ott megméri a rendőr db mérővel
Nem PC.Csak a gyári térkép módosítása.
Amúgy van.
Gyári cső a neve.
A PC tervben van már. Esetleg van más megoldása is?
Mivel túl sokat kap a gép anyagot.El kéne vinni állítani a befecskendezést.
Nem elég csak ráfaragni a dobot.
Mit lehetne ellene tenni?
Jó hogy titán szelep és bírja de én azért tennék ellene, nem egészséges ez főleg hosszútávon.
Szia Picikém!

Mi felénk ezt tehetségnek hívják!
Hello!
Adott egy K8-s gixxer mellé egy Two Brothers dob katalizátor nélkül csak exup szelep van a rendszerben. A kérdésem pedig az lenne, hogy akkorákat durrog néha azt hiszi az ember lerepül a feje még másik motoron is .. ez idáig nem baj, lángot is köp visszaengedésnél, de ez mind mennyire károsítja a szelepeket?
Gratula!
Egyszer neked is lehet szerencséd!
Ha már a gyakorlatban nem megy!
DJ Kölyök is

Peti köszi a segítséged!

KisTuning: Bocs, hogy felszívódtam tegnap, csak a srácok mattrészegek voltak, plusz volt egy taxizásom másik szórakozóhelyre, meg vissza.
Picur!
Olvass.....................:
http://profiboksz.hu/2011/07/3...

puff...

Papa alkotott
Már indulok is ki!
Ja bocsi mindenkinek!A legfontosabb lemaradt!Az ára!650ezer ft!
Sziasztok!Eladóvá vált a féltet Suzuki GsxR 600 motorom!2001es évjáratú,költségmentes,nem hiteles,nem külföldröl behozott motor!Magyarországi motor,2 kulccsal,másfél év műszakival!3 tulaja vagyok!Sok új alkatrésszel,autó vásárlása miatt kell megválnom tőle!érd:06307180678.További szép napot mindenkinek!
Kedves Crazy na ezt még nem mondták ha nálunk eláll elindulunk..
Kedves Crazy!

A kezdeti rossz idő miatt nem gyűlt össze elegendő nevező,hogy eltudják indítani a versenyt, ezért szabad edzést hirdettek ki!
Jelenleg 15-20 fő tartózkodik a pályán.Az időjárásra nem lehet panasz jelen pillanatban!
hogyan lehet ingyenes a pálya használata ha a Red line rendezvény nem maradt el
Sziasztok!

A RedLine rendezvény nem maradt el..nagyon szép idő van 5 óráig ingyenes a pálya használata és transponderes köridőmérést kapunk!
Már elég sokan kint vannak!
Kááááár.................akkor marad a svájcifankosnullakezdőstízévehitel.
2 db literesnek('08 zx) kéne megmutatni milyen az óbudai stílusunk
Abból nem lesz Triumph-od......