Hát igazából nekem doszt mindegy hogy ki mit rak fel.Mászkáltam már 30 centis paradicsomkonzerv átmérőjű............hmmmmm az már nem dob csak cső, gép mellet az se zavart............nagyon.
Csak a láng annyira nem egészséges............igaz látványnak nem rossz.Kizárólag más gépén.
Egy TÜV papíros betekert szűkítős gépet meg nem bántanak.
Az én megboldogult yoshim.............hmmmm az szíp volt a hangja.Nem hangos de karakteres.És nem durrogott csak enyhén azt is csak masszív motorféknél.
állítani kell az elektronikán mivel most neked teljesen nyitott a rendszered de én a helyedben visszatenném a katalizátort és max egy hátsó dobot cserélnék mit ahogy nekem is van itthon még nem nézik annyira a motorokat de a környező országokban (szlovákoknál,osztrák és Németországban) ott nem viccelnek azzal hogy csak egy kicsit hangos ott megméri a rendőr db mérővel
Hello!
Adott egy K8-s gixxer mellé egy Two Brothers dob katalizátor nélkül csak exup szelep van a rendszerben. A kérdésem pedig az lenne, hogy akkorákat durrog néha azt hiszi az ember lerepül a feje még másik motoron is .. ez idáig nem baj, lángot is köp visszaengedésnél, de ez mind mennyire károsítja a szelepeket?
Sziasztok!Eladóvá vált a féltet Suzuki GsxR 600 motorom!2001es évjáratú,költségmentes,nem hiteles,nem külföldröl behozott motor!Magyarországi motor,2 kulccsal,másfél év műszakival!3 tulaja vagyok!Sok új alkatrésszel,autó vásárlása miatt kell megválnom tőle!érd:06307180678.További szép napot mindenkinek!
A kezdeti rossz idő miatt nem gyűlt össze elegendő nevező,hogy eltudják indítani a versenyt, ezért szabad edzést hirdettek ki!
Jelenleg 15-20 fő tartózkodik a pályán.Az időjárásra nem lehet panasz jelen pillanatban!
A RedLine rendezvény nem maradt el..nagyon szép idő van 5 óráig ingyenes a pálya használata és transponderes köridőmérést kapunk!
Már elég sokan kint vannak!
Csak a láng annyira nem egészséges............igaz látványnak nem rossz.Kizárólag más gépén.
Egy TÜV papíros betekert szűkítős gépet meg nem bántanak.
Az én megboldogult yoshim.............hmmmm az szíp volt a hangja.Nem hangos de karakteres.És nem durrogott csak enyhén azt is csak masszív motorféknél.