Felvettek egy leányzót ,egy hónap a próba idő azért nem mentem ha nem válik be akkor az asszonykádnak egy önéletrajzot kell majd beadnia. De ha történik valami akkor szólok. Én meg megyek meg próbálom becserélni a ruhám.
Szia cica
Motorolásra idén úgy tűnik több időm van, éshát gyakorlom ezt a veszélyes dolgot heti rendszerességgel. Van hova fejlődnöm nem tagadom.
Pár hete voltam kint a ringen és elegem lett a kanyarokból. Hirtelen eszembe jutottál és kimentem ótópályázni egy picit. Gondoltam ha neked megy menni fog nekem is.
Nem nagyon figyeltem hogy mi mellett megyek el, lehet volt pár kamion is. Olyan volt mintha túl "hegyes" lenne a gumi és némi oldalszéltől már táncolna. A gumi széle már picit használt, meg mintha meg is lenne égve egy picit ezért is gondolok a "hegyes" gumira. Induláskor még minden rendben volt, aztán úgy 20 km után elkezdte a hülyélkedést. Lehet nagyon felszökött a gnyomás a melegben, vagy a rossebb tudja.
Szia Domina!
Mihez képest instabil? Ha az alapállapot az, hogy a garázsban áll, ahhoz képest már az instabil ha kitolod onnan, és közben illegsz-billegsz, mert alig bírod megtartani.
Szerintem a tulaj tudása elégtelen ahhoz a gyönyörű bringához, nem a guminyomás... ,
Mivanamúgy azon kívül, hogy elfelejtettél motorozni? ,
Autópálya.....te kezdesz olyan hikomattos lenni, mint én...
Nekem a kamionok által keltett turbulencia miatt szokott nem kicsit instabillá válni a gép , az érzés olyan mintha elkönnyülne az elej a vasnak . De csak a a kamionok mögött ha a kamion a külső sávban halad én pedig a belsőben, és csak egy bizonyos ideig, kb: a kamion mögött 80 m-től amígy a kamionhoz 10 m-ig érek.
Sziasztok,
tegnap atutópályáztam egy keveset és meglepve tapasztaltam hogy instabil lett a masinka. Lehet ez az elégtelen gunyinyomástól, vagy mimástól?
Ha leszarod akkor a kompressziónak lőttek egy idő után!