Ha nem olyan olajat nézel,ami anonim,hanem van valamilyen nagyobb márkája,akkor mehet bele. Ne ultragagyi 300Ft/literes olajat tegyél bele,és nem lesz gond
aham én be fogom tartani, az a gáz ,hogy nem tudom ,hogy az előző gazdája betartotta-e. Most van benne majdnem 25 ezer km,az biztos,hogy az olajat lecserélem,meg amit láttam,hogy a hűtőfolyadék a lower alatt van,de nem tudom hogy még mit érdemes cserélni ...esetleg gyertya fékfolyadék stb...
Úgy sem lesz meg a gép addig hogy észrevedd a különbséget két olaj köt.Ha nem az 1.55-ös köridő megdöntése a cél inkább költsd az 5100 és a 300v közti pénzt gumira.
Az többet segít.És tartsd be a csereperiódust.Egy kihagyott csere többet árt mint bármi.
Figy,félszint is elég lenne. Nekem pl ajánlottak 10w40-es AGIP meg REPSOL félszintet. Attól függ,hogy kezeled a gépet,és milyen mély a zsebed. De ha totál tanácstalan vagy,kérdezz meg egy szerelőt.
Van,aki utcára is belevágja a 300V-t,merthogy jobb a kenés,stb. 300V fullfullfullfullszint,az 5100 meg csak fullszint. Ne kérdezd,de a 300V az dupla észteres. Általában csak pályások használják,olyan körülmények közé ideális,ahol mindig magas fordulaton és magas hőn üzemel a gép.
5100 bőőven jó utcára,legtöbben azt használják. Sőt,egy-két pályanap is belefér,abból se lesz semmi.
Nekem 10w50-es Repsim van,de még az is túlzásnak mondható.
Hát igen tényleg tanácstalan vagyok,mert valaki Castrol-t használ is azt is ajánlja, valaki meg nagyon szidja a Castrol-t. Meg azt sem tudom,hogy full szintetikus olajat kell választanom,vagy elég a fél szintetikus
Az többet segít.És tartsd be a csereperiódust.Egy kihagyott csere többet árt mint bármi.
Hidd el az 5100 bőven elég lesz.
5100 bőőven jó utcára,legtöbben azt használják. Sőt,egy-két pályanap is belefér,abból se lesz semmi.
Nekem 10w50-es Repsim van,de még az is túlzásnak mondható.
Gsx-r 600-hoz utcai használatra szerintetek melyik Motul olajat érdemes választanom? 300v 7100 vagy elég az 5100?
Bár fiatalon gondolom szárazon jobban csúszik......................úgyhogy csak álljatok össze mint két kicsi lego.