Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem olyan olajat nézel,ami anonim,hanem van valamilyen nagyobb márkája,akkor mehet bele. Ne ultragagyi 300Ft/literes olajat tegyél bele,és nem lesz gond
aham én be fogom tartani, az a gáz ,hogy nem tudom ,hogy az előző gazdája betartotta-e. Most van benne majdnem 25 ezer km,az biztos,hogy az olajat lecserélem,meg amit láttam,hogy a hűtőfolyadék a lower alatt van,de nem tudom hogy még mit érdemes cserélni ...esetleg gyertya fékfolyadék stb...
Úgy sem lesz meg a gép addig hogy észrevedd a különbséget két olaj köt.Ha nem az 1.55-ös köridő megdöntése a cél inkább költsd az 5100 és a 300v közti pénzt gumira.
Az többet segít.És tartsd be a csereperiódust.Egy kihagyott csere többet árt mint bármi.
de inkább többet adok ,csak jó legyen a gép :)
hát anyagilag jobb lenne az 5100,mert a 300v-nek elég magas az árra.... :)
Értem, és a 7100-asról van valakinek valamilyen véleménye?
Figy,félszint is elég lenne. Nekem pl ajánlottak 10w40-es AGIP meg REPSOL félszintet. Attól függ,hogy kezeled a gépet,és milyen mély a zsebed. De ha totál tanácstalan vagy,kérdezz meg egy szerelőt.

Hidd el az 5100 bőven elég lesz.
Van,aki utcára is belevágja a 300V-t,merthogy jobb a kenés,stb. 300V fullfullfullfullszint,az 5100 meg csak fullszint. Ne kérdezd,de a 300V az dupla észteres. Általában csak pályások használják,olyan körülmények közé ideális,ahol mindig magas fordulaton és magas hőn üzemel a gép.

5100 bőőven jó utcára,legtöbben azt használják. Sőt,egy-két pályanap is belefér,abból se lesz semmi.

Nekem 10w50-es Repsim van,de még az is túlzásnak mondható.
aha,értem
Hát igen tényleg tanácstalan vagyok,mert valaki Castrol-t használ is azt is ajánlja, valaki meg nagyon szidja a Castrol-t. Meg azt sem tudom,hogy full szintetikus olajat kell választanom,vagy elég a fél szintetikus
Simán 5100-at bele és csókol anyád Boris.
A motort most szombaton vettem K4-es és valószínű csak utcán fogom használni.
Utcára írta. Spanom Castrol 10w40-el jár pályázgatni a pócsi ringre 636-os Kawával.
Attól függ mennyit mész pályán vele.
Ezt hogy érted? :)
Le ne szédülj arról a motorról.
Ha sokat szánsz rá akkor 300v. De dosztig elég az 5100 is. Legalábbis pár hónapja még így volt
Üdv mindenkinek!
Gsx-r 600-hoz utcai használatra szerintetek melyik Motul olajat érdemes választanom? 300v 7100 vagy elég az 5100?
Még több is.
Bár fiatalon gondolom szárazon jobban csúszik......................úgyhogy csak álljatok össze mint két kicsi lego.
Az jó,mert hallottam a rádijóba,hogy egy bizonyos kor felett kell a napi 4 liter víz ebben a kányikulában
Ja.................bár itt nem fogok lehajolni a szappanért az tutter.
Iszol te rendesen?
Bakker................... melegedik a helyzet itt.
Naa,ne itt mindenki előtt..
Csináld!