Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Kriki pajtás!
Hamarosan beszélnünk kellene a randiról!
Csak még pár infót várok....
Mázlista vagy!Mikor jössz felém?
Szia!

Valóban vannak geci, és korrekt rendőrök, nekem az utóbbi időben kijutott mindkettőből. A kakucsi esetem ugyebár ismeretes, majdnem a motort is el akarta vitetni - mint utólag kiderült. Tegnap meg annyi szabálytalanságot, meg balhét összehoztam autóval, hogy a rendőr simán elvehette volna a jogsim, forgalmit, plussz lesittel két évre... Hogy mit csináltam, teljesen lényegtelen, végül megúsztam egy ötezres csekkel. Kérdezgetett, én őszinte voltam, és utólag elmondta, hogy eme remek tulajdonságom miatt ad ilyen enyhe büntetést.

Aztán ugye felkapott téma a sportdob dolog, a kérdésemre így reagált a szerv:
"Nyugodtan feltehetsz slip ont a vasra, ha nem lépi át túlzottan a decibel határértéket. Bár a katalizátor kiiktatása átalakításnak minősül, a rendőr szabadon eldöntheti, hogy felrója-e a jelenséget. Ha korrektül hangzó sportdob van fent a motoron, én nem szoktam szólni érte."
...mobillal a kézben, stb...stb. Lenyúlás a javából, ami a motorosokkal szemben történik...persze vannak kivételek is, és vannak korrekt rendőrök is, csak engem zavar a túlzott alázat, amit sok rendőr elvár az állampolgáról a helyszíni eljárás alatt.
Ha kérdéseket teszel fel, vagy vitatod az eljárás tárgyát...egyből jön a fenyegetőzés, hogy feljelentés lesz belőle...stbstb.Mentünk a feleségemmel vidékre, és beleszaladt (állítólag) a helyiségnév táblába nemötvennel (kétoldalt szalagkorláttal lezárt, még nem lakott útszakasz) de nem mentünk gyorsan...erre megállít a rendőr, majd tájékoztat, hogy gyorshajtottunk...erre én balga módon kértem, hogy hagy tekintsem meg a felvételt, amire alapozta a bírságot (10.000), mire ő: csak külföldi állampolgárnak adhatja ki a felvételt, és különben is ha nem állok le feljelent....akkor lenyeltem a bennem rekedt mondatokat, mostmár tuti betereltem volna a feljelentésbe az ügyet, már csak a felvétel láthatósága miatt is...(már ha volt egyáltalán felvétel....)
Birom ezeket a nagy intézményeket(Apeh, Bank(ok), Rendőrség...)....mindent erővel intézni... Ráadásul a jogszabálygyűjtemények egyoldalú használatával....
Ja! amúgy rusnya egy motoros patkány vagy ám....!
Üdv!
A gumiba belesütik hogy hova nem való, ezt a jelzést keresse meg a kedves szerv(angolul), és ha már végzett azzal hogy megforgasson téged, végezze a dolgát, és esetleg ellenőrizze az alváz, motorszámodat, mert a bűnüldözés lenne a dolga, nem pedig az alaptalan gáncsoskodás. Miért nem látunk sötétített nagytömegű autókat igazoltatás alatt? És miért látunk rendőröket világítás, biztonságiőv nélkül?
www.motorostrening.hu
Szia Állatom!
Nálunk 4 fok volt reggel....mire elindultam már 12, úgyhogy nálam nem volt ilyen gond....
Jó reggelt!Rohadékok!Ráfagytam a kormányra!
ja és a gumival kezdték az igazoltatást! Sztem tuti észreveszik, hogy vágott a gumid ( ha akarják)!
rendőrt nem érdekelte, hogy mekkora az Eü csomag meg, hogy mekkora hely van az ülés alatt akárhányszor megszólaltam úgy emelkedett a büntetés tétel:) Aztán nehezen megegyeztünk, hogy Eü meg rendszámtábla világítás legyen csak az elkövetett bűncselekményem:) De le a kalappal a srácok előtt nagyon korrektek voltak alaposan átvizsgálták a mocim:)
Üdv. Nem megyek pihenőhöz már legalábbis egy darabig! Hétvégén nem is értem rá szóval motorozni se voltam. Örültem múltkor, hogy nem vették el nekem is a forgalmim. De biztos kapok majd egy elég szaftos csekket:( Inkább motorozok majd ezután is ott ahol szoktam ott még rendőr nem baszogatott!
Has idomot le,olajleeresztő csavart ki,olaj kifolyik,jó seetben alátettél balamit és abba,olajszűrőt kicsavarod onnan is fog folyni olaj,majd új szűrő betekered,olajleeresztőt is,olajat a betöltőn beöntöd,ha beindul örülsz,idomot visszarakod.

Ha bővebben akarod tltsd le a service manualt.

link
Helló!
Le tudná valaki nekem írni hogyan cseréljek olajat GSX R 600 2003-as motoromon?-mi lenne a menete,mennyi olja kell bele stb...?
Nemrég vettem és le akarom cserélni az olajat biztonság kedvéért!
Motoros kolléga lagzija előtti (kém) kép
Megyünk 8 an motorozni Vásárosnamény Tokajra indulás 9:00 ha van kedved csatlakozz, Ja és tegnap megünnepeltem a motoromat nagyon jó party volt-.
Széles Útat,,
youtube-os videót leszedheted, köszi..
Uraim!
K6-7 -re keresek egy pár tükröt.Nem baj ha nem makulátlan mert pályamotorra kell ami azért utcán is használva van !
250-él egy szar bukó letépi a motorról!
Hátul leginkább sokkal rosszabb a helyzet mint elöl a turbulencia miatt. Legyen csak passzentos. Persze 130-ig igazándiból mindegy.
Nem ennyire a szélsőségre gondoltam,hogy olyan nagy,hogy körbeforog az utas fején.
A menetszélre gondoltam.
Nem hát. Ha elestek ő fele akkorát esik tehát nyugodtan lerepülhet a fejéről. Vagy arra gondolsz, hogy top speednél ő sokkal lejjebb ül mint te, 2X akkora szélvédője van mint neked ezért nem zavarja annyira a menetszél?
Ugyan olyannak kell lennie.
Sziasztok!
Egy utas sisaknak nem muszáj annyira szorosnak lennie,mint az enyém?
jó neked nekem oda nem fér be
Szia. Az EÜ csomag simán az akku felett elfér, csak két csavart kell kitekerni. Én ott hordom.
már nem azért de a rendőr látott már EÜ csomagot ? de remélem megkérdezted ha lenne akkor hova is tegyed
Szia. Vasárnap jössz a pihenöbe mocizni? Szerinted már ellenörzik azt hogy a gumi vágott vagy nem ? Van fogalmuk rola? Nálad megnézték az E4-es jelzést a gumin?