Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érkezett valami wc-papírra hányt iromány, de még nem reagáltam rá.
Szerintem mindennek eljön az ideje!
Tehát, nahát bekapod a pélót és hallgatsz tovább..................

Inkább arról mesélj nekem, milyen nézhető filmet(ket) játszol odaát a Duna túl partján?
Hogy csapjam ki a burádat az apró fülecskéid közül.
bazzzeg akkor itt bajban leszel mert erről az egyedről mi sem mindig tudjuk eldönteni hogy nőstény vagy hím vagy mi a fasz...
sír rí mint valami rossz kurva, embernek ocsmány a zsiráfok kitagadták mondván hogy mi a fasz az ott a pacekja elején....
szóval vigyázz
Természetesen bútort kapsz................tisztességes kereskedő vagyok.
Efogadom azt is duzzogva.De lehet aranyban,terményben,ingatlanban,járműben is fizetni.
Szexuális szolgáltatás hímneműeknél kizárt hölgyeknél külalak és életkor megfontolás tárgyát képezi.
Ja még valami...bútorral együtt raksz ki, vagy azt nem kapom meg...
Fasza marketing...akkor nálatok mindenki vásárol.....vagy így, vagy úgy...
Nem szeretem a kártyát, én készpénzes vagyok...
Itt bizony...
Te is itt vagy te kukkeres hernyó!
Elég ha csak bejössz.
Szólok pár raktárosnak.
Összecsomagolnak én elveszem a bankkártyádat lehúzom az árát a törött kezdbe nyomom a cuccot és kiraklak a raktárajtón.
Üdv Menáger Úr!

Nem kapott véletlenül emailt tőlem, amire nem válaszolt még?

naja, akár csak te, te tokmányarcú, azért baszkodjuk itten a netet
Ennyire elfoglalt kis kurva vagy..... ? nahááát...
Tök-éj !
Van ám te kis buzikígyó
csak ihhábekájnecájt, de lehet a héten felkerül
Nyomta neki az állatja (török vagy albán gyári munkások lehetek) 25-30 km keresztül.
Jó menet volt tetszett!
Puszi Apróságom!
Végre valahára hasznodat is veszem.
Te semmirekellő, mihaszna, léhűtő pedofil pap.
Akkor a héten fussunk össze-felé, had verjem szájba a satupadon fekvő Krikettet flexkoronggal.
Így jó?
Gondolom a nagy kergetőzés közben elfüstölt annyi üzemanyagot, mint ti összesen....mondjuk 1 nap alatt..
Szia!
Nálam van a kapcsolód, vagy miafasz....vigyázok ám rá...mert félek a nagy, és kiadós veréstől.....amit te kapsz, ha nem úgy nézel ráám... ,
Szia Bumbi!
Van már hátsód?Te féééreg..
Apró pontosítás: fehér Audi S8 V10
Lakott területen belül 190 km/h, jaj de bolond formák voltak.
Arcomra tudnál hozni?
Ja nem...én tudnék adni, vagy 3 komplett ülőgarnitúrára valót...jó vastagot....
Te hülye baromáááálllaaat.....
Szia!
Én nem tudnék tőled vásárolni........a röhögéstől , amit a kis bamba búrád váltana ki belőlem!
Szinte látom magam előtt, hogy állsz a bőrfotel mellett homályos tekintettel, és próbálod szavakba önteni, hogy mit gondolsz, de a szokásos röfögésen kívül más nem buggyan ki az operabálcsillárnyi szalonnagömbből, ami anatómiailag a fejed helyén tartózkodik
Szeretlek!
Nekik már saját habüzemük van.Hogy ők állítják elő azt fran ce tudja de ők szabják.
A bőrök feldolgozása izgibb.Kukáztam váltógombnak meg váltószoknyának valót.