Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Néztem a videóit nekem elég ha annak a felével megy csak :D
xDDD
Majd viszek gumibugyit :D
Nem tenném.Hacsak nem akarsz halálra rémülni.
őt ismerem xD csak nincs fent

Azért keresek váci motorost mert rég szeretném hogy valaki egy kört vinni milyen lehet egy ilyen moci :D majd tárgyalok crysivel ;)
Véletlenül nincs itt egy váci motoros?
Igaz!
Az utolsó 100 méter kritikus a motorosoknál.Ott benne lehet egy sikeres mérés.
Az annyira nem biztos.Ész nélkül az sem véd.
Doki!
Még is csak fől húztad magad!
Egyébként kemény 36000 ft-ból meg is uzhatod.Szereltetsz fel két fejes lézerblokolót.Utána úgy mérhetnek ahogy akarnak.
Cumi vazze, cumi!
Komolyan?
Én oszt nem!
csak azt láttam h videoznak lementem megfordultam elidultam viddzafelé aztán három motoros rendőr félreállított!:)
te rendőr vagy édesapa?
Na a 4-es számú főúton mindig akad kihívó hazafelé!
Ne menjünk messzire, mint amikor mentünk le az Ecsegbulira....
230km/h-nál előzött ránk egy fehér RS AUDI....no de a Serrano és Társa nem hagyta tovább előzni a fehér csodát, mert mégjobban odatekertek a VAS-aknak......pedig az AUDIBAN ülők, csak azért hajtottak, mint a barom, hogy szóljanak, hogy nyitva van a hátizsákja P-nek és szórja a cuccait belőle már vagy 40 kilóméteren keresztül........

Ja, és ha gyorshajtással basznak meg, abba nemtudok jelenleg segíteni, mer a jelentés meg se áll Szombathelyig!
Kösz Kölyök!

De itt volt nálam a múltkor ez a pöcsorrú SzobaRINGYÓ és amég bambán lesett ki az értelmetlen arcából, azzal a szép vállig érő két szép kék szemével, addig én leloptam a rendszámát a walkmanmotoros triciklijéről és egész nyáron azzal fogok járni mindenhol!
Enneg a végbélgörcsös, aranyeres Senkiházinak meg úgysem fog feltűnni, hogy fizeti a bírságokat, mint a barom, mert egyfolytában tekereg össze vissza, mint az olajozott villám!
Fene azt az alagútfúró rusnya pofáját!
4-es út power! Hár röhögnöm kellett, amikor a Transporter lehagyott minket 140-nél... Saját motorral meg a 405-ös torkolatától az Albertirsai leágazásig üldözött egy Porsche Chayen. 250 környékén léptem meg előle, még a rendszámnélküli korszakban!
Szerintem az x5 tulaj leszarja ha villan a trafi.Fizet és megy tovább.
Ha így lenne én se mennék lassan.
Doki!
Asszem a ti megyétekben szolgál rendőrként osztálytársam nagybátyja, akit történetesen a megye vezetésével bíztak meg. Ha beüt a baj, szólj, és igyekszünk valamit tenni az ügy érdekében!
Hát nem éppen mindig ezzel kellene foglalkoznia a rend őreinek, mert gyorshajtás mindig volt is és mindig lesz is. Persze ez mindig csak ránk motorosokra éleződik ki jobban.... az X5-X6-os böbik, hogy 200-al utaznak a 4-es főúton meg mindenhol az nem számít, csak mi motorosok vagyunk állatok, ahogy nyílik az idő. Pedig az autósok is ugyanígy gyorshajtanak akinek kicsit több lóerő van a verdájába.
Na de mindegy is, csak az a baj, hogy egész nyáron rá lesznek állva a motorosokra, mivel az állam a gyorshajtásokból számít a nyár legnagyobb bevételére állambácsi részére..... pfffffffffff

Ha a rendszám felett nincs 3 kis megvilágító led, akkor jajjjjj a motorosnak, de a nagy sportautók furikázhatnak elől-hátul rendszám nélkül mi?
Na hagyom is ezt az egészet, mert csak felcsesz.....

Vegyen mindenki egy ilyen kis bisz-basz eü csomagot és akkor nincs gáz, mert ha ki akar qurni a rendőr az emberrel, akkor képes ebbe is belekötni, ha másba már nem tud....
Még jó, hogy azt a rohadás izzókészletet már nem kell hordani, amiből persze szinte semmit sem tudtál régen sem kicserélni, ha valami elszállt....
Baszki, és télleg! A motort mindenesetre felismertem!
Láttad amúgy, hogy videóznak téged? Ámbár a kanyarsebességedről ítélve nem épp arra figyeltél.
Üdv. k4.k5re valo TRI-ovál Yoshimura rendszer elado felfogatokkal,rugokkal kompl,etten csa kegyben a rendszer fika áron sürgös...
Száguldozó vandál motoros.............fujjjj.........ahhelyett hogy túrázgatnál.