Hey az utolsó kép akkor készült, amikor kint forgatott az rtl is nem? Rögtön kiszúrtam azt a K6-os ezrest. :) Bent volt a híradóban, pont így álltak ott ezek a motorok. :)
aláírtam:S
vagy nem kellett volna, de akkor meg lehet meglincselnek három nagy darab rendőr körbeállt esélyem se volt:( pedig az eü csomag meg a rendszámvilágítás nem kell a motorkerékpár tereléséhez:)
30 000.-ft az biztos meg lesz mert én márciusban 3métere áltam az utkeresztezödéstő 5méter helyett és rögtön a legkissebb kiszabható büntetés 30 ropi volt. Ez egy kicsit fájt Ez majdnem 100liter benzin .
Akkor jó.....talán ez már elég lesz, hogy motorozgass vele egy-két hónapot!
A rendőrökkel, meg illedelmesen kell levelezgetni a feljelentést illetően (persze csak ha nem írtad alá a lapot), ha már egyszer megálltál nekik.
Tső!
Nem tudom még, hogy mennyi lesz a bünti mert feljelentettek, helyszíniről hallani se akartak, csak az eü-be meg a rendszámvilágításba tudtak belekötni köcsögék! Nagyon szemetek voltak, gumikra is azt mondták, hogy vágottak mondom nem azok nézzék meg az oldalán ott az e betű meg a kipufogó is hogy hangos közben rajta van még a katalizátor is arra van a két bódis cső ráhúzva meg blablabla aztán azt ígérték, hogy ez minimum 30ba fog kerülni! Aműgy meg kurva jó az ezres 600a jobb volt kanyarban ez meg jobb az egyenesben:)
Szia!
Az már nem az én rendszámom volt...úgyhogy használhatod...
Az enyém otthon van becsomagolva, hogy ne sérüljön rajta a matrica, mert akkor is büntethet a rendőrség...
Fatertól kukáztam egy teherautó rendszámot olyan 1972 évjáratút, pont befér a motor rendszámtáblatartójába, úgyhogy azzal már jó vagyok!
Aranyerem kinyalod!
Szia!
Mivanmivan? Megy az új motor? Látom már ezzel is rendetlenkedsz.....hát ejnye bejnye...
Mennyire büntettek? Mostanában énutánam is forgatják a traffipaxot..... jó játék....
amíg ott beszélgettünk addig is legalább két autó fordult ki a záróvonalat átlépve! De én aznap egy motorost se láttam aki záróvonalat lépett volna kivéve egy túramotoros srácot aki a te motorod mellé parkolt, de ő meg béna volt mert tudhatná, hogy mik a szabályok motoros körökben a Mecsek pihenőnél!
Szia. Mi beszélgettünk akkor a gumikról, és mikor te elmentél egy-két körre mocizni akkor jöttek a tv-sek müsort csinálni és a csaj agitált engem hogy mondjam a kamerába hogy mi a helyzet itt a mocisokkal meg azt monta hogy a motorosok érdekében forgat! A müsorban az jött le hogy kirajzottak az örült motorosok, és csak büntetésekkel lehet öket sujtani! Közben a forgatás allatt két autó is kifordult a zárovonal átlépésével !
Jövő héten hétfőn, vagy kedden érkezni fog nekem egy bukósisak a kelomotor motorosboltba, amiért nem tudok érte menni majd, mert dolgozom...
Esetleg, ha valaki járna arra, akkor lehetne róla szó, hogy felveszi és elhozza nekem ide a Duna Plazaba?
Cserébe meghívom egy mozira az illetőt és hozhatja a párját is!
Előre is Köszönöm, ha valaki bevállalja! Ha lehet azért olyan legyen, akit ismerek már legalább látásból...
vagy nem kellett volna, de akkor meg lehet meglincselnek három nagy darab rendőr körbeállt esélyem se volt:( pedig az eü csomag meg a rendszámvilágítás nem kell a motorkerékpár tereléséhez:)
Nana... Előled lehet nem lépek meg , de a Porsche elől sikerült.
A rendőrökkel, meg illedelmesen kell levelezgetni a feljelentést illetően (persze csak ha nem írtad alá a lapot), ha már egyszer megálltál nekik.
Nem tudom még, hogy mennyi lesz a bünti mert feljelentettek, helyszíniről hallani se akartak, csak az eü-be meg a rendszámvilágításba tudtak belekötni köcsögék! Nagyon szemetek voltak, gumikra is azt mondták, hogy vágottak mondom nem azok nézzék meg az oldalán ott az e betű meg a kipufogó is hogy hangos közben rajta van még a katalizátor is arra van a két bódis cső ráhúzva meg blablabla aztán azt ígérték, hogy ez minimum 30ba fog kerülni! Aműgy meg kurva jó az ezres 600a jobb volt kanyarban ez meg jobb az egyenesben:)
Az már nem az én rendszámom volt...úgyhogy használhatod...
Az enyém otthon van becsomagolva, hogy ne sérüljön rajta a matrica, mert akkor is büntethet a rendőrség...
Fatertól kukáztam egy teherautó rendszámot olyan 1972 évjáratút, pont befér a motor rendszámtáblatartójába, úgyhogy azzal már jó vagyok!
Aranyerem kinyalod!
250 környékén te már nem lépsz meg senki elől a 600 -al
Mivanmivan? Megy az új motor? Látom már ezzel is rendetlenkedsz.....hát ejnye bejnye...
Mennyire büntettek? Mostanában énutánam is forgatják a traffipaxot..... jó játék....
Jövő héten hétfőn, vagy kedden érkezni fog nekem egy bukósisak a kelomotor motorosboltba, amiért nem tudok érte menni majd, mert dolgozom...
Esetleg, ha valaki járna arra, akkor lehetne róla szó, hogy felveszi és elhozza nekem ide a Duna Plazaba?
Cserébe meghívom egy mozira az illetőt és hozhatja a párját is!
Előre is Köszönöm, ha valaki bevállalja! Ha lehet azért olyan legyen, akit ismerek már legalább látásból...