Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

uccsó kép Mecsek Pihenő?
Hey az utolsó kép akkor készült, amikor kint forgatott az rtl is nem? Rögtön kiszúrtam azt a K6-os ezrest. :) Bent volt a híradóban, pont így álltak ott ezek a motorok. :)
Szombaton a PannonRingen nem volt rendör .
A Szerbeknék Szabadkán kicsi olcsobban lehet tankolni. Mikor autoval arra járok akkor hozok kannában!
Hát azért még eljöhettek!
aláírtam:S
vagy nem kellett volna, de akkor meg lehet meglincselnek három nagy darab rendőr körbeállt esélyem se volt:( pedig az eü csomag meg a rendszámvilágítás nem kell a motorkerékpár tereléséhez:)
Az a 100 liter elég lesz 75-80 liternek is.
Na, én a Mecsek felé sem megyek egy ideig!
Szia szobamotoros úr!

Nana... Előled lehet nem lépek meg , de a Porsche elől sikerült.
30 000.-ft az biztos meg lesz mert én márciusban 3métere áltam az utkeresztezödéstő 5méter helyett és rögtön a legkissebb kiszabható büntetés 30 ropi volt. Ez egy kicsit fájt Ez majdnem 100liter benzin .
Akkor jó.....talán ez már elég lesz, hogy motorozgass vele egy-két hónapot!
A rendőrökkel, meg illedelmesen kell levelezgetni a feljelentést illetően (persze csak ha nem írtad alá a lapot), ha már egyszer megálltál nekik.
assziszem most már van de magamnak olcsóbban csináltam volna
Tső!
Nem tudom még, hogy mennyi lesz a bünti mert feljelentettek, helyszíniről hallani se akartak, csak az eü-be meg a rendszámvilágításba tudtak belekötni köcsögék! Nagyon szemetek voltak, gumikra is azt mondták, hogy vágottak mondom nem azok nézzék meg az oldalán ott az e betű meg a kipufogó is hogy hangos közben rajta van még a katalizátor is arra van a két bódis cső ráhúzva meg blablabla aztán azt ígérték, hogy ez minimum 30ba fog kerülni! Aműgy meg kurva jó az ezres 600a jobb volt kanyarban ez meg jobb az egyenesben:)
Most legaláb van fasza felvételed a mocizásról!
Szia!
Az már nem az én rendszámom volt...úgyhogy használhatod...
Az enyém otthon van becsomagolva, hogy ne sérüljön rajta a matrica, mert akkor is büntethet a rendőrség...
Fatertól kukáztam egy teherautó rendszámot olyan 1972 évjáratút, pont befér a motor rendszámtáblatartójába, úgyhogy azzal már jó vagyok!
Aranyerem kinyalod!
Helló!
250 környékén te már nem lépsz meg senki elől a 600 -al
Szia!
Mivanmivan? Megy az új motor? Látom már ezzel is rendetlenkedsz.....hát ejnye bejnye...
Mennyire büntettek? Mostanában énutánam is forgatják a traffipaxot..... jó játék....
amíg ott beszélgettünk addig is legalább két autó fordult ki a záróvonalat átlépve! De én aznap egy motorost se láttam aki záróvonalat lépett volna kivéve egy túramotoros srácot aki a te motorod mellé parkolt, de ő meg béna volt mert tudhatná, hogy mik a szabályok motoros körökben a Mecsek pihenőnél!
Fasza az idomod a szerkezeten....sunázok majd én is egyet valamikor
Hát ne keresztbe dugjad a mikrofont!
Elöbb más dugtam volna fel mert azért a mikrofon kicsit tágitott volna rajta!
Máskor dugd fel neki a mikrofont!
Szia. Mi beszélgettünk akkor a gumikról, és mikor te elmentél egy-két körre mocizni akkor jöttek a tv-sek müsort csinálni és a csaj agitált engem hogy mondjam a kamerába hogy mi a helyzet itt a mocisokkal meg azt monta hogy a motorosok érdekében forgat! A müsorban az jött le hogy kirajzottak az örült motorosok, és csak büntetésekkel lehet öket sujtani! Közben a forgatás allatt két autó is kifordult a zárovonal átlépésével !
Na jóóóó...Zoli32 benned megbízom vakon!
Jó reggelt Mindenkinek!

Jövő héten hétfőn, vagy kedden érkezni fog nekem egy bukósisak a kelomotor motorosboltba, amiért nem tudok érte menni majd, mert dolgozom...
Esetleg, ha valaki járna arra, akkor lehetne róla szó, hogy felveszi és elhozza nekem ide a Duna Plazaba?
Cserébe meghívom egy mozira az illetőt és hozhatja a párját is!
Előre is Köszönöm, ha valaki bevállalja! Ha lehet azért olyan legyen, akit ismerek már legalább látásból...