Az egy A8 6.0W12 volt és kúrvára betapadt a kanyarokban
Én is mentem előtte egy darabig de amikor láttam,hogy ez mindenre képes inkább elengedtem
P-nek meg mondták: Ablaba! a Ruháááááid a ruhááid!
Ne legyé péklapát aranyfiam! Nem minden használt vasnál áll fent! Bankos motor az olyan is-is kategória: A tulaj vagy féltette, mint a barom, de hopp, elvették, vagy tudta, hogy elviszi a bank, és megölte. Aztán a többi: Hát vaze, apróságok mindig lesznek, de ha normálisan odafigyelsz a motorodra, nem fog szétpattanni a blokkod, meg efféle finomságok. Ha repedt a váz, visszadörög a blokk, folyásos a teleszkóp, mennyé más moci után. És tapogatózzá be az idomog mögé is! A rejtett gittelés sokat elárul more.
Köszi Nem megyek vele terepen Hát, motorszerelőt viszek magammal szóval átnézzük rendesen csak ha már megvettem akkor élvezni is szeretném és nem pl: egy hónapra rá már szervízbe vinni mert elkúródott rajta valami...bár ez használt motornál MINDIG fenn fog állni !
Hátránya az, hogy terepen ne menjéé, me összetöröd... De komolyan, fasza gépek azok, nem egy példányát vezettem. Alap dolgokat kell átnézned rajta, meg füleld úgy a motort, mintha az életed múlna rajta. Meg ajánlott leellenőrizni a vezetékeket... Doki motorjának előző tulaja nagyon gondos gazda volt.
Motor vásárlás előtt állok, és a segítségetekre lenne szükségem.
2006-2007 körüli GSX-R600-as előnyeire és hátrányaira lennék kiváncsi.
A tapasztalatotokra lennék kiváncsi
Azt még nem sikreült megtudnom, hogy van e következménye ha nem írod alá a feljelentést, de ha valamit megtudok jelzem.
Elméletileg ha az adataid rendelkezésre bocsájtod, és az alapján lefolytatható a helyszíni eljárás, akkor megtetted ami a jogszabály szerinti kötelességed.
Amennyiben aláírtad : A helyszíni bírság kiszabásának tudomásul vétele esetén a bírságolás ellen jogorvoslatnak nincs helye.
ja és hallani akarom , MOST