Öreg, az ott motodzsipi... Ott olyan tekknológiják vannak, hogy ű, meg á... Ott tudnak az okosok villantani a motorukkal, nem úgy mint mi, alföld csövesei... Nekünk a négyes út maradt Bahrein helyett... Itt némelyik még a gönceit is elhagyja, nem hogy láb nélkül kifékezze hátsóval a kanyarokat more!
Most lehet hülyét kérdezek, de akkor szinte ezt használják a GP-ben lábfék helyett is?
Mert akkor értem már, hogy fékeznek hátsóval is, amikor a jobb lábukat oldalra nyújtják, mint a Doctor!
Iiigen, ezt a képet láttam! SuperBike, és MotoGP motorokon is van ilyet? Mert kézi hátsóféket eddig maximum stuntmotorokon láttam. Könnyebb így vezetni a gépet?
Újdonság a motor vezérlésben!
Elektronika üza és gyújtás szab., különböző térképek és ezek kapcsolhatósága, TC, limiter, gyorsváltó kezelés...stb
Kiegészítő: gyorsváltó, funkció kapcsoló, kábelköteg...stb kívánság szerinti bővítés. Profi cucc kellemes ár
Minden pontos szakmai leírást és fórum hozzászólás itt megtalálható bikeinterceptor.com
Mert akkor értem már, hogy fékeznek hátsóval is, amikor a jobb lábukat oldalra nyújtják, mint a Doctor!
Meg szabad kérdezni, hogy árban mennyi extra van rajta?
A Kawasakin, a bal csutka alatt található kar az mi célt szolgál?
Valaki nem tudna nekem küldeni GSX-R 600 2005-re, szervízkönyvet, szelepházagméretek kellenének nekem belőle. előre is köszönöm.
Zsolt
Elektronika üza és gyújtás szab., különböző térképek és ezek kapcsolhatósága, TC, limiter, gyorsváltó kezelés...stb
Kiegészítő: gyorsváltó, funkció kapcsoló, kábelköteg...stb kívánság szerinti bővítés. Profi cucc kellemes ár
Minden pontos szakmai leírást és fórum hozzászólás itt megtalálható bikeinterceptor.com