Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Öreg, az ott motodzsipi... Ott olyan tekknológiják vannak, hogy ű, meg á... Ott tudnak az okosok villantani a motorukkal, nem úgy mint mi, alföld csövesei... Nekünk a négyes út maradt Bahrein helyett... Itt némelyik még a gönceit is elhagyja, nem hogy láb nélkül kifékezze hátsóval a kanyarokat more!
Na ez se semmi.Mintha a robin tekernek.jobb kez fek......balkez fek.
igen.
Most lehet hülyét kérdezek, de akkor szinte ezt használják a GP-ben lábfék helyett is?
Mert akkor értem már, hogy fékeznek hátsóval is, amikor a jobb lábukat oldalra nyújtják, mint a Doctor!
Sajnos igen sok :(( ez egy BSBK gép minden extrákkal. Felesleges egy amatőr számára
Te ne kérdezősködjé, hanem nézd meg az e-mailed, me nyakoncsaplak úgy, hogy kívülről elmondod háromszor a Harry Potter - Bölcsek kövét!
Nem szar így rángatni a kéziféket? GHondolom, előrefele kell tologatni...
Van az SBK és aGP,-bem sőt! kombinálva van a lábfékkel és a bekormányzás előtti pillanatban drift :)
Azt a qurva mindenségét, de meg locsolva ez a kawa!
Meg szabad kérdezni, hogy árban mennyi extra van rajta?
Iiigen, ezt a képet láttam! SuperBike, és MotoGP motorokon is van ilyet? Mert kézi hátsóféket eddig maximum stuntmotorokon láttam. Könnyebb így vezetni a gépet?
Hátsó fék
Tisztelt István!

A Kawasakin, a bal csutka alatt található kar az mi célt szolgál?
Itt csináltathatsz és nem is drága! link
Sziasztok! Nincs véletlen eladó, karbon deklivédő K6 Gsx-r haccázra.
Sziasztok.

Valaki nem tudna nekem küldeni GSX-R 600 2005-re, szervízkönyvet, szelepházagméretek kellenének nekem belőle. előre is köszönöm.

Zsolt
Újdonság a motor vezérlésben!
Elektronika üza és gyújtás szab., különböző térképek és ezek kapcsolhatósága, TC, limiter, gyorsváltó kezelés...stb
Kiegészítő: gyorsváltó, funkció kapcsoló, kábelköteg...stb kívánság szerinti bővítés. Profi cucc kellemes ár
Minden pontos szakmai leírást és fórum hozzászólás itt megtalálható bikeinterceptor.com
Üléspúpod nincs eladó véletlenül?
Bassszzz nem hívtalak! Nyugodtan passzold el, nem kell most a cucc! Azért kössz a telefont!
Gondolom van.
Farokidom?
Ez a penge kipufogó!
Válasz mail ment!
Nemkéne.