Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap valaki veretni?
Azt egy az egyben betakarnám.Nemjó.Az ezres is inkább csak idomból állt elől. Be se férek a plexi mögé.
Tény és való hogy inkább szerelés hangolás a program.Amióta van az SV azóta megyek is..................Nyáron................télen meg szénnétuningolom.
Kéne píz egy lepukkant karbis s-es bontószökevény sövöre.Felpattintanék egy 750-es kittet és jönne az ereszd el a hajam.
Igen! De attól még fosatós!
Haverjaimnak voltak ilyen szörnyek :) Többet babrálták mint mentek velük. Nekem optikára lesz szép meg egy sport kipu aztán kész. Mellette pedig az alkatrészei az összes cserélve vagy felújítva.
Kisebb?
Aluhenger,Shot kipuff,firlefrancos varió 21-es karbi.Ettől egy kezelhetetlen szörny lesz.Vagy alapjáraton pöfögsz vagy húzol tőgázt közte nincs gázállás viszont a tőgáztól elindul mint a hátbavágás szívlapáttal.KB 110-re felugrik semmi perc alatt csak a fékek és futómű nem ehhez vannak tervezve városban halálideg mindíg attól félni mikor puffansz egy csomagtartóba.És láncfűrészként visít.
És még milyen a 600 -as....beszarnál....
jó pap is holtáig tanul
mi az a tuning ?
Csáá..
Fiatal, még nem tudja mi van... ,
Csak nehogy elkapjon a tuning mánia.
Szia!
Vigyél magaddal vagy 200.000 Ft-ot, abból még marad is!
Baze............ez az ezres?
Ez már nem virsli, hanem debreceni!
Lesz neki fél garázs a melóhelyen. Illetve majd ponyvával letakarom, úgy is 2-3 naponta járok haza meló miatt úgy hogy a ponyva se probléma.
Szia!
Asszem egy stiftelésnél ezen az ezresen (mondjuk 6000 -től hármasban tiltásig) beremegne a kipárnázott kicsi tested... az kurvaélet , tokaszalonnából tarkószalonna lenne 1 másodperc alatt!
Melósmotornak ennyire fullos nem való.Amúgy faja.Csak kinn hagyni hóban-fagyban.
Melós motornak készül csak kicsit elszaladt velem a ló..... Szereztem hozzá Laser kipu-t. Akkor zsír új taposó idomot kap mert a régi hegesztve volt meg szegecselve. Idomokat fényezem, felniket lefényeztem már. Akkor féket kell majd még rá varázsolni. Motorja szét lett húzva, kapott új gyűrűt mert a többi része szinte új. Szíjat cseréltem, fékbetéteket illetve pofát hátul. Csináltam rá világítást. Meg még sok sok apróság. Támasztó fel lett javítva, új csapágyakat kap a felniben. Meg még sorolhatnám talán Májusra kész leszek vele
Na azt nem igen értem...................de ha élvezed.
Én tervezek pár dolgot de nincs píz hozzá.
én is amatőr szinten :)

Meg még ott van a Yamaha amit még csinálok -.-" kimerítő de teljesen új lesz minden porcikája :)
Én csak kicsiben kezdem.Egy-egy accijós nap.
idő kérdése már csak Zoltán :)
Kopó alkatrészek már megvannak csak ki kell cserélni. Utánfutó is kész. Aztán majd ha nyitva lesznek a pályák akkor lehet szépen lassan csorogni.
igen nekem ilyen van csak azt SIDI-nek hívják
A pályázós szörnyel menj má egy-két-három-négy kört.