Ha komolyan akar vele foglalkozni, akkor a PC-s marhaságokat el kell felejteni. Egy normális keverő, két médiaplayer, effekt, stb...
Mondtam már neki, hogy eladó a keverőm, de nem igen akarja megvenni.
Szevasz Bringa!
Amit a közönségről írtál, leginkább a fiatalok közt dúló divatlázt, a tecktonikot jellemzi. Az öntelt lemezlovasok túlnyomórészt azok, akik szinkronizálással zenélnek. Ha beállítod a bakelit mellé, bizony összeszarja magát.
A közönség nem feltétlen hulladék, és a DJ-k sem feltétlen beképzeltek. Az öntelt DJ-k hamar kikopnak, mert nem bírják a közönséget megtartani, csak a bedrogozott buzikat. A normális közönség meg keresi az igényes diszkózenét, ezért ilyen helyet is választ, és legott nagyobb hangsúlyt kap ez, ha már viszi a csaját, meg a haverjait. És az igényesebb helyen olyan lemezlovasok dolgoznak általában, akiket azért a szívük viszi előre, és érezni is lehet rajtuk a rutint.
Szia!
Ja szerintem sem kell...tiszta buzulás az egész, ha megfelelő droidratyi közönséged van, a hulladékot is beszopják ahogy kell , csak ezzel meg az a baj, hogy az önjelölt lemezlovas, meg azt szopja be, hogy tetszik a közönségnek és utána szent meggyőződése, hogy milyen fasza tudása van, és milyen jól csinálja...szánalmas.....
Igazából a legügyesebb, aki ezeket a djbuzigenerátor programokat írja, fejleszti, terjeszti! Na ott az ész, és a tudás.....
Mondtam már neki, hogy eladó a keverőm, de nem igen akarja megvenni.