Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha komolyan akar vele foglalkozni, akkor a PC-s marhaságokat el kell felejteni. Egy normális keverő, két médiaplayer, effekt, stb...
Mondtam már neki, hogy eladó a keverőm, de nem igen akarja megvenni.
Húúúúúúú Wazzze!Van inged?
okés, csörögj majd..
Hódíccsá vazzeg. Mert ha én hálózom be, abbul biz nem eszel!
Akkó nemkell.
Szobatriciklinek add.
Gazdag fiatal karcsú csinos hölgy jöhet.
Csak hölgy.
Pasikat rühellem.
Döntsd el te, negyvenkettő, plusszkilókban.
Mé jól néz ki?
Hány éves?
Gazdag?
Vigyed.
Nénikédet.
Talán.
Ha jól néz ki.
Nem, mert megerőszakolsz
Evigyelek?
Apám hasznájja, és nem adnak autót.
Na jó.......sok ugrás.De az is csak ugrás.
Mivan a hipersportos fastrával?
No igaz, de a 30 kilóméternyi táv...
Szevasz Bringa!
Amit a közönségről írtál, leginkább a fiatalok közt dúló divatlázt, a tecktonikot jellemzi. Az öntelt lemezlovasok túlnyomórészt azok, akik szinkronizálással zenélnek. Ha beállítod a bakelit mellé, bizony összeszarja magát.

A közönség nem feltétlen hulladék, és a DJ-k sem feltétlen beképzeltek. Az öntelt DJ-k hamar kikopnak, mert nem bírják a közönséget megtartani, csak a bedrogozott buzikat. A normális közönség meg keresi az igényes diszkózenét, ezért ilyen helyet is választ, és legott nagyobb hangsúlyt kap ez, ha már viszi a csaját, meg a haverjait. És az igényesebb helyen olyan lemezlovasok dolgoznak általában, akiket azért a szívük viszi előre, és érezni is lehet rajtuk a rutint.
Szeva tutis még holnap egyeztetünk de elvileg dutan elugranék plexiért....
Ott a pont
Rossz időben ugrálni ugyanolyan mint jóban.
Kisüt a nap, eljön a jóidő, majd átugornék hozzád erről a témáról kicsit részletesebben beszélgetni!
Kajak nincs? Ennek utánnanézek... Amúgy meg majd siessél felfele MSN-re, tudok neked kínálni egy egyfajta kitörési lehetőséget a DJ-szakma terén!
Szia!
Kezdhetne mondjuk a te egyhúros basszgitárodon! Szájjal!
Szia!
Ja szerintem sem kell...tiszta buzulás az egész, ha megfelelő droidratyi közönséged van, a hulladékot is beszopják ahogy kell , csak ezzel meg az a baj, hogy az önjelölt lemezlovas, meg azt szopja be, hogy tetszik a közönségnek és utána szent meggyőződése, hogy milyen fasza tudása van, és milyen jól csinálja...szánalmas.....
Igazából a legügyesebb, aki ezeket a djbuzigenerátor programokat írja, fejleszti, terjeszti! Na ott az ész, és a tudás.....
Így van!
Jó piához szóljon a nóta!