Az a helyzet, hogy mindegyikőtök mond prót, és kontrát. A lemezlejátszós, keverős cucc azért tetszik, mert ott van az igazi DJ életérzés. Hátránya, hogy örökké CD-ről kell tolni, bár a drágább cuccokban van USB is, pendrive-hoz. A tutis féle verzió meg azért, mert kéznél van csomó minden. És ha a helyzet megkívánja, akár netről is kurvagyorsan le lehet szedni a dolgokat. Még meglátom.
De nem kapkodom el, az tény...
Amúgy valaki tud passzív hangfalakat, és hozzá erősítőket?
Hát...............mmmmmm.............a feketeerdő tortát is szeretem de ha napi 8-10 órán keresztül kéne nyelnem lehet utálnám.
Valószínű a 4. nap is két benga nigger masszírozná a mosolya sem lenne őszinte.
Bár tévedni emberi dolog lehet én is azt teszem.
mailben jöhetnek a linkek.
elhiszem amit mondasz, viszont a mai világban az 1 keverő és 2 lejátszójával szinte semmire nem fog menni, minden fáról kb 10 dj jelölt fiatal srác lóg...Ha nem tud valami pluszt hozzátenni a műsorhoz, nem fog vele menni semmire, marad a haveroknak buliban zenélgetés. Ami nem feltétlen rossz dolog, csak ettől feljebb nem lehet lépni...igényes zenéhez pont hogy kell az a plusz, nem elég ha kadlott karcsit összemixeled postás józsival Persze ha az ember el van látva dögivel jó számokkal nincs gond, de ha szűkös a lista akkor elég jól jönnek a midi cuccok..
Nekem nem kell bemutatnod a midivezérlőt, traktort és társait. Ettől függetlenül nem itt kezdődik a Dj "szakma". Akinek a célja egy adott közönség előtt igényes zene szolgáltatása mindenféle nehézségek nélkül, annak megfelelő az ilyesmi. (gondolok itt a zártkörú club-okra, nagyobb házibulikra) Egyéb helyen már nem igazán állja meg a helyét a dolog. Bocs, hogy belevau. "Pár" évig toltam én is a diszkeket.
De értelek én. Csupán az én álláspontom kicsit más. Szerintem nincs is ezzel semmi gond. Úgyis eldönti majd, hogy mit akar. Otthon hobbiból már én is csak 2 hangkártyával meg egy CD playerrel tolom magamnak a mixeket. Persze Virtual Dj-el. Traktort nem szerette a Yamaha-m. Vagy driver gond. Tökmindegy végülis. Ez jött be.
Majd msn-en vagy mailban dobok pár linket a mixeimről, ha érdekel. Most 3CD van feltöltve a tárhelyemre.
traktor kontrol s4. nézz meg pár vidit róla, meg fog tetszeni.. egy laptop és a kontrol és a lehetőségek határtalanok.. Régebben sajna kurva drága volt, így én is csak hagyományos keverő cd lejátszó szettet tudtam venni magamnak, de most elég jó áron be lehet szerezni.. Vagy ha van keverő és cd lejátszó, akkor ott a scratch pro..
ha értenél hozzá rájönnél hogy mennyire butaságot mondasz most..A pc-s marhaság pont arra kell hogy ne kelljen kurva sokat költeni lemezekre, bakelitekre..kicsit nézz szét a native instuments háza táján milyen megoldásokat kínál, el fogsz csodálkozni..
Nem mondtam neked én semmit, csak azt, hogy haverommal átugrunk beszélgetni erről a dologról, és hogy megnézzük a cuccod! Bár van egy Gemini keverőnk, viszont ha a házigazda beleegyezik, és a próba után én is rábólintok, még elvihetjük!
Apropó, ha valaki tud limitert, ne fogja vissza magát.
tutis köszi a plexit :)
De nem kapkodom el, az tény...
Amúgy valaki tud passzív hangfalakat, és hozzá erősítőket?
Valószínű a 4. nap is két benga nigger masszírozná a mosolya sem lenne őszinte.
Bár tévedni emberi dolog lehet én is azt teszem.
elhiszem amit mondasz, viszont a mai világban az 1 keverő és 2 lejátszójával szinte semmire nem fog menni, minden fáról kb 10 dj jelölt fiatal srác lóg...Ha nem tud valami pluszt hozzátenni a műsorhoz, nem fog vele menni semmire, marad a haveroknak buliban zenélgetés. Ami nem feltétlen rossz dolog, csak ettől feljebb nem lehet lépni...igényes zenéhez pont hogy kell az a plusz, nem elég ha kadlott karcsit összemixeled postás józsival Persze ha az ember el van látva dögivel jó számokkal nincs gond, de ha szűkös a lista akkor elég jól jönnek a midi cuccok..
De értelek én. Csupán az én álláspontom kicsit más. Szerintem nincs is ezzel semmi gond. Úgyis eldönti majd, hogy mit akar. Otthon hobbiból már én is csak 2 hangkártyával meg egy CD playerrel tolom magamnak a mixeket. Persze Virtual Dj-el. Traktort nem szerette a Yamaha-m. Vagy driver gond. Tökmindegy végülis. Ez jött be.
Majd msn-en vagy mailban dobok pár linket a mixeimről, ha érdekel. Most 3CD van feltöltve a tárhelyemre.
Az adásvétel topikban bali102 többek között
Valaki nem foglalkozik esteleg plexik forgalmazásával/beszerzésével