nekem utólag van szerelve. Gyújtástól kap áramot. ülés alatt blankultunk egy kábelt. illetve asszem még volt egy csati amit az ecu-ra kellett rakni. utána pedig be kellett tanítani.
Mi Ago-val csináltuk. Utána pedig padon lepróbáltuk a gépet. Videóim közt megtalálod. Kecskeméti topicban még: jana tud segíteni neked.
Sziasztok!
Szerelt már be valamelyikőtök K5-ösbe utólagosan sebesség fokozat kijelzőt?Hova kell kötni?Bonyolult művelet,vagy csak bedrótozom azt cső?
Szép estét!
Gyakorlatilag mindegy.Kéne pár perc MP4 felvétel (igazi nem konvertált) de úgy néz ki a csigcsung GPS azt is megeszi.
Bár az agyonkonvertáltal meggyűlt a baja.De a simával nem.
BENZINKUTAK ELLENI KAMPÁNY
Január 17, 18 és 19-én fogjunk össze és lássák meg a MILLIÁRDOS kőolaj-ipari cégek és az állam, hogy milyen amikor pénzt vesztenek. A következő a recept, hogy CSÖKKENJEN az üzemanyagok ára: SENKI NE VEGYEN HASZNÁLATBA EGYETLEN BENZINKUTAT SEM – JANUÁR 17,18 és 19-én. Járjunk buszokkal, biciklivel, gyalog vagy az említett három nap előtt tankoljunk.
Emlékezzetek 1989 December 21, 22-re, amikor hasonló módon cselekedtünk és meg lett az eredménye. Adjátok tovább az üzenetet... :D
(próbáljuk meg! Veszteni nem tudunk! A fuvarozók is lehetőség szerint ezen a 3 napon külföldön tankoljanak, ha van rá lehetőség, ők ugyanis a legnagyobb felhasználók, ezzel a legfőbb befizetők, és legjobban kiszolgáltatottak!)
Lövelynek akkor kellett volna ott lenni, amikor a fórumunk bontotta a rendet! A videó 50 százaléka a gokártozásról, meg a tekepálya krátereiről szólt volna!
Hallihóóó! Jajjjjj, de várom már azt a február 2.-ai tesztet! De leginkább már Katart várom, hogy milyen lesz az első futam! Kívánom a Dokinak, hogy ugyanúgy sikerüljön neki, mint 2004-ben Velcome-ban az első futama az M1-el!
Na ezt, akkor valóban nem szabad kihagynod! Ha nem sajnálod rá azt a +30.000-et, akkor a kenguruból válassz, ha majd meglátod, akkor érteni fogod, hogy miért mondom! Jó vásárlást, sajnos nem tudlak elkísérni, mert holnap utazom haza vidékre Páromhoz, de szerintem sikerül egy király ruhát venned...tényleg van választék dögivel!
Arra figyelj, hogy vidd el a csizmádat magaddal és próbáld fel azzal is a ruhát és dobd rá magad bent egy motorra.
Álló helyzetben valamikor elég a ruha szárának a hossza, de ha felülsz a motorra és felteszed a lábad, akkor lehet, hogy rövid és kényelmetlen a csizmában...olyan, mintha ki akarna csúszni a csizma szárából! Erre figyelj! JÓ VÁSÁRLÁST! Kérjük majd a képeket!
Doki! Úgy fest a dolog,hogy szombaton vagy vasárnap ellátogatunk a superzone-ba! Felhívtam őket,amit kinéztem 2 modell,nos azok már nincsenek,de azt mondta az ürge menjünk nyugodtan mert elég sok ruhájuk van, és nem hinné,hogy ne tudnék választani. Sőt,most minden egy ill kétrészes 120-ér van! Ez most az akció! Kivétel ez alól a kenguruk,azokat 150-be adják! Megnézzük,hátha sikerül valami jót találni..
Én Siófok-Budapest (Kb 110Km) autópályán kilőttem a tele tankot még a piros K6-ból
Mondom Ricsinek hazafelé menjünk szépen... A gyorsítósávon már 180 Két személlyel 250-et jöttem végig, Fehérvárnál meg kellett állni mert már zsibbadt a fejem a hanghatásoktól
Nekem 200 km-t menni egy tankkal álom nem 260-at
nekem utólag van szerelve. Gyújtástól kap áramot. ülés alatt blankultunk egy kábelt. illetve asszem még volt egy csati amit az ecu-ra kellett rakni. utána pedig be kellett tanítani.
Mi Ago-val csináltuk. Utána pedig padon lepróbáltuk a gépet. Videóim közt megtalálod. Kecskeméti topicban még: jana tud segíteni neked.
szép napot!