Ha komolyan kérdezed utánajárok, javítással együtt szereném 30.000 alatt tudni(tudod elég szarrágó alak vagyok ) (ez csak a hűtő, a kiegyenlítőtartályt már felhasználtuk , de az nem tétel 2-3000 Ft -ért kapsz bontóból is, vagy ebayról hozatok neked, ha a tiéd gatya lett (sztem igen..))
Gondoltam elmegyek érte, hogy ne a pénzzel kelljen bajlódnod, csak a csavarhúzóval, mikor felteszed az idomkáid!
Remélem érzed, hogy a segglyukadtól a tarkódig csapkod a nyelvem....
Ide betenném a linket, de lehet hogy jobb ha titokban marad..
(Csongrád?!)
Nehogy a sok gyögytyúk itt rácsapjon a takonyra...
Ha kell a hűtő, zsírozom (vazelinezem.. ) neked...(remélem még megvan a fószernek )
Ja meg van k6 750 hűtő is , egy tartófület kell rá visszahegeszteni, és az oldalán van egy pici lyuk, ami pikkpakk javítható, amúgy kurvaszép, még szinte gyári tisztaságú, csak az a baj, hogy a srác kurva olcsón akarja odaadni nekem, csak emiatt nem mentem bele a bizniszbe (magmnak akarom tartalékba).
Szerintem most felizgattalak... ,
Szia! Későn láttam meg, hogy ez a dabasi kisgyerek ,
Mi van a Te bicikliddel? Találtam komplett gyári idomgarnitúrát a 750 -re kék fehéret, csak az a baj 180.000 péz, de te lehet hatékonyan tudsz alkudni a sípcsontoddal! ,
Az arab sejk a halálán van, csak egy vérátömlesztés segíthet rajta. A baj csak az hogy, nagyon ritka vércsoportja van és egész Arábiában nincs olyan ember, akinek ilyen lenne. Feladnak egy hirdetést a világ összes országában, hogy donort keresnek, kivéve Izraelben, mert a sejknek zsidó vér nem kell. Sehol sem jelentkeznek, ezért a halálos ágyán a sejk kijelenti, hogy próbálkozzanak meg Izraelben is... Hogy - hogy nem Kohnnak éppen ez a vércsoportja és a busás fizetségre gondolván elküldi a vérét. A sejk megkapja és másnapra kutya baja... El is küldi az ajándékát Kohnnak: 3 rúd aranyat! Egy évre rá megint rosszul lesz a sejk, megint elküldet Kohn véréért, aki a tavalyi ajándékra gondolván, ismét elküldi a vért... A sejk megint felépül és küldi a csomagot. Kohn kibontja, hát mit lát benne? 3 tábla BOCI csokit. Meghökkenésében el is megy a rabbihoz tanácsot kérni, aki bölcsen emígyen szóla:
- Ne csodálkozz Kohn, hogy idén csak ennyit kaptál: 1 éve a te véred folyik benne!
Lesz, majd lesz! Új kidörgővel kezdem a tuningolást, aztán szép lassan faragom át a motorom. Egyelőre gyűjtöm a zsugát, meg konzultálok ezzel-azzal, hogy honnan lehet a legtöbbet akasztani alkatrészek terén, minél kevesebb kiadással. A látványterv már megvan, azt régebben már látta Doki is. Annyira bejött neki, hogy az örömtől végignyalta a csigolyáit.
Adj valami elérhetőséget, azt csinálok valamit...
Közlekedők
Hűtő érdekes lehet.
Mennyibe fog fájni?
Remélem érzed, hogy a segglyukadtól a tarkódig csapkod a nyelvem....
Ide betenném a linket, de lehet hogy jobb ha titokban marad..
(Csongrád?!)
Nehogy a sok gyögytyúk itt rácsapjon a takonyra...
Ha kell a hűtő, zsírozom (vazelinezem.. ) neked...(remélem még megvan a fószernek )
Szerintem 150 körül hozzám fog kerülni.
A hűtőt nyugodtan vedd meg, majd kölcsön kérem tartós tesztre, természetesen miután teljesen rendbe rakattad.
Jó lesz így, igaz?!
Szerintem most felizgattalak... ,
Mi van a Te bicikliddel? Találtam komplett gyári idomgarnitúrát a 750 -re kék fehéret, csak az a baj 180.000 péz, de te lehet hatékonyan tudsz alkudni a sípcsontoddal! ,
Te egy állat vagy Bringa!
Magadfajtával nem lehet elég rendes az ember....
- Ne csodálkozz Kohn, hogy idén csak ennyit kaptál: 1 éve a te véred folyik benne!