Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vujevics@freemail.hu
Ha komolyan kérdezed utánajárok, javítással együtt szereném 30.000 alatt tudni(tudod elég szarrágó alak vagyok ) (ez csak a hűtő, a kiegyenlítőtartályt már felhasználtuk , de az nem tétel 2-3000 Ft -ért kapsz bontóból is, vagy ebayról hozatok neked, ha a tiéd gatya lett (sztem igen..))

Adj valami elérhetőséget, azt csinálok valamit...
Ari - Csongrád
Hűtő érdekes lehet.
Mennyibe fog fájni?
Gondoltam elmegyek érte, hogy ne a pénzzel kelljen bajlódnod, csak a csavarhúzóval, mikor felteszed az idomkáid!
Remélem érzed, hogy a segglyukadtól a tarkódig csapkod a nyelvem....
Szia! Blokkhoz nem nyúlok marad gyári, de minden máshoz igen
Egyre gondoltunk cunci? ,

Ide betenném a linket, de lehet hogy jobb ha titokban marad..
(Csongrád?!)
Nehogy a sok gyögytyúk itt rácsapjon a takonyra...
Ha kell a hűtő, zsírozom (vazelinezem.. ) neked...(remélem még megvan a fószernek )
Még nem indultál el vele?
Én is így gondoltam! Az idomokra mikor vigyem a pénzt?
Rátaláltam én is.
Szerintem 150 körül hozzám fog kerülni.

A hűtőt nyugodtan vedd meg, majd kölcsön kérem tartós tesztre, természetesen miután teljesen rendbe rakattad.

Jó lesz így, igaz?!
Nemszámít, elfér...
Most már mindegy... ,
Ja meg van k6 750 hűtő is , egy tartófület kell rá visszahegeszteni, és az oldalán van egy pici lyuk, ami pikkpakk javítható, amúgy kurvaszép, még szinte gyári tisztaságú, csak az a baj, hogy a srác kurva olcsón akarja odaadni nekem, csak emiatt nem mentem bele a bizniszbe (magmnak akarom tartalékba).
Szerintem most felizgattalak... ,
Ezt híjják beégésnek.
Szia! Későn láttam meg, hogy ez a dabasi kisgyerek ,
Mi van a Te bicikliddel? Találtam komplett gyári idomgarnitúrát a 750 -re kék fehéret, csak az a baj 180.000 péz, de te lehet hatékonyan tudsz alkudni a sípcsontoddal! ,

Te egy állat vagy Bringa!
Ja már látom.... , ,
Hát te meg ki vagy DJ KÖCSÖG?
Háát...gondoltam ha meghajolok, és már ott van a fejem, akkor megoldalak.....de ha nem, hát nem......
Magadfajtával nem lehet elég rendes az ember....
ne nagyon integess mert azt hiszem szopni akarsz elég ha fejet hajtasz nagyságom előtt
Néda!Mostmegmán nyalsz? Na jó... téged sem kell félteni, ha geciségről van szó...majd (be)intek az úton, ha találkozunk!
Az arab sejk a halálán van, csak egy vérátömlesztés segíthet rajta. A baj csak az hogy, nagyon ritka vércsoportja van és egész Arábiában nincs olyan ember, akinek ilyen lenne. Feladnak egy hirdetést a világ összes országában, hogy donort keresnek, kivéve Izraelben, mert a sejknek zsidó vér nem kell. Sehol sem jelentkeznek, ezért a halálos ágyán a sejk kijelenti, hogy próbálkozzanak meg Izraelben is... Hogy - hogy nem Kohnnak éppen ez a vércsoportja és a busás fizetségre gondolván elküldi a vérét. A sejk megkapja és másnapra kutya baja... El is küldi az ajándékát Kohnnak: 3 rúd aranyat! Egy évre rá megint rosszul lesz a sejk, megint elküldet Kohn véréért, aki a tavalyi ajándékra gondolván, ismét elküldi a vért... A sejk megint felépül és küldi a csomagot. Kohn kibontja, hát mit lát benne? 3 tábla BOCI csokit. Meghökkenésében el is megy a rabbihoz tanácsot kérni, aki bölcsen emígyen szóla:
- Ne csodálkozz Kohn, hogy idén csak ennyit kaptál: 1 éve a te véred folyik benne!

Felnézek rátok.
Lesz, majd lesz! Új kidörgővel kezdem a tuningolást, aztán szép lassan faragom át a motorom. Egyelőre gyűjtöm a zsugát, meg konzultálok ezzel-azzal, hogy honnan lehet a legtöbbet akasztani alkatrészek terén, minél kevesebb kiadással. A látványterv már megvan, azt régebben már látta Doki is. Annyira bejött neki, hogy az örömtől végignyalta a csigolyáit.