Amúgy a sört nem szeretem inkább bor.
Valami minőségi.
Van egy palack nagyon öreg borom valahol.
Elő kéne ásni.
Meg kapom Nemesnádudvarról a kellemes borokat.
Dehogy rád... Okostojás, tudom, hogy kamionozással szerezted meg a magadét! Ez teljesen rendben is van. Megtanultad te is, hogy mit jelent megküzdeni valamiért.
Dede, elég lesz rá! Pályamotornak találtam RS-t, alkatrészeket is találtam kurvaolcsón! Szerelést meg ingyen csinálja a haver.
GSX-R750 stuntmotor eztán jön.
Amúgy meg ma felvettek egy kamionos céghez, mint logisztikus, így a gyakorlatom jövőre elkezdődik. Kitelik, maradok, és faszán megfizetnek. Ha például addigra összegyűlik a pályamotor ára (amit reálisnak tartok), akkor körübelül két hónapnyi meló után megvan a stuntgép is. Meg persze a versenyabroncsokból is igyekszem kihúzni a lóvét.
Há' faszom, pedálozok azért, ami kell... Nem az anyám szoknyáján élek, mint bizonyos emberek.
Ha a váz stiften széthullik annak vannak jelei például egyenesen is kanyarodni akar.Blokkot meg nemigen akarnék hipp-hopp belerakni és ha megdöglik el sem jutok ahhoz hogy stiftre tegyem.
ha a váz nagyot kap akkor kuka ha pedig olyan akkor észre veszed.
motort meg másikat 60-80ezerért raksz bele ha baja van
gecc neked igen igen igen....igen sok terved van amennyit én már itt hallottam szeptember óta hogy újra figyelem a fórumot.... na szóval majd hogy nem nem elég rá az 5ös lottó
Váz nemigen döglik meg vagy ha igen akkor kuka a gép is akkora a bukta nincs értelme megjavítani.
Inkább a blokk lehet legyilkolva.
Attol még véres lehet a torka.
http://youtu.be/R1v0uFms68U
Na mek megnézem a kedvenc zombis sorozatom.
Valami minőségi.
Van egy palack nagyon öreg borom valahol.
Elő kéne ásni.
Meg kapom Nemesnádudvarról a kellemes borokat.
Dehogy rád... Okostojás, tudom, hogy kamionozással szerezted meg a magadét! Ez teljesen rendben is van. Megtanultad te is, hogy mit jelent megküzdeni valamiért.
Má a tiedet.
melyik céghez vettek fel ?
legalább tachográfot már tudsz olvasni ?
"Nem az anyám szoknyáján élek, mint bizonyos emberek" - ezzel remélem nem rám céloztál ... mert akkor rossz embernek dudálsz kis autó
GSX-R750 stuntmotor eztán jön.
Amúgy meg ma felvettek egy kamionos céghez, mint logisztikus, így a gyakorlatom jövőre elkezdődik. Kitelik, maradok, és faszán megfizetnek. Ha például addigra összegyűlik a pályamotor ára (amit reálisnak tartok), akkor körübelül két hónapnyi meló után megvan a stuntgép is. Meg persze a versenyabroncsokból is igyekszem kihúzni a lóvét.
Há' faszom, pedálozok azért, ami kell... Nem az anyám szoknyáján élek, mint bizonyos emberek.
motort meg másikat 60-80ezerért raksz bele ha baja van
gecc neked igen igen igen....igen sok terved van amennyit én már itt hallottam szeptember óta hogy újra figyelem a fórumot.... na szóval majd hogy nem nem elég rá az 5ös lottó
Persze ettől függetlenül lehet jó pályamotor még.
Inkább a blokk lehet legyilkolva.
Attol még véres lehet a torka.