Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hidd el megáll az (valahogy,valamikor,bár lehet a felesleges dolgokat elhagyod róla)

És mért traktálod szegényt ilyen őőőőőő marhasággal.Menni kell vele rogyásig télen is ami belefér.
Kérdezd szobacicát.
És fagyálló kő bele rózsaszín legalább -15-ig.Mé?Me csak.Írják a gépkönyvben a majom sárga mérnökök.
Olvasd el.
Köszi megvagyok. Szerencsére csak rossz álomként van meg a perec úgy, hogy a kacska kulcscsontomon kívül nem sok minden emlékeztet rá. Különösebben nem rázott meg. Az jobban zavar, hogy nem tudtam jót menni a versenyen.
Ezzel a kerékkel jobban szalad a gixxer
Szevassz Tibike!Hogy van a kis lelked a perec után?Amúgy azért kell beléje viz helyett fagyálló,mert az keni a vizpumpa tengelyt!
Ha egyáltalán van benne vizpumpa!
Valaki tavaly meg 015-ről zagyvált. Nemtudom.
Tudtommal alapból fagyállós a moci. -30 fokig jó.
Montenbájk körék. Vigyááázzá' me' má' hiperperes a guma!
Jobban vagy Barim?
Nekem K8-as (2008) van. Hálás kis dög, szeretem!
Merrefelé laksz? Fórumtalikra benézhetsz, és eszmecserézhettek Krikettről a fórum leánymotorosaival.
Piros!
Egyből mélybe ugrás? Öreg hiba. Mondja ezt az, aki 50-es robogóról ült 600-as Gixxerre! Mivel én csak az ifjú titánok szemszögéből tudok nyilatkozni: ez a gép azért veszélyes fegyver, mert nagyon gyorsan alá lehet becsülni a féktávokat, főleg egy kezdőnek. Amikor megvettem, és bejárattam a motorom, nagyon érdekelt az, hogy mit bír végsebességre. Tudniillik engem a csúcssebesség, és a kanyarban való mélyre dönthetőség vonz, de ipariba. Emlékszem, tavaly december 5.-én, hajnali fél egykor futottam az akkor aktuális, személyes sebességrekordomat, a 260 km/h-t (ez óra szerinti adat). Mára már összeteszem a két kezem, hogy nem jött közbe semmi sem. Fagypont alatti hőmérsékletű úton nemtudom, hogy hogyan állok meg, ha beüt a baj.
Ésszel kell vezetni, és jóeséllyel nem lesz gáz.

Fagyálló? Nem árt végülis. Én sose teszek a gépembe, mert télen jó idő van lent, és a motor a pince azon részén telel, ahol a gázkazán van. Nincs hűdemeleg, de általában a 0 fok feletti érték megvan egy kicsivel.
És még szép is!
Mi ez?

Traktorkerék vagy mi fene?
pécsen vettem a drágám jó messze tőlük.átirás és forgalomba helyezéssel 700e.neked milyen van?
szia köszi szépen a segitséget ari vagy!megmondom hogy nekem nem volt még elötte motorom csak az öcséimnek és csak minimálisat mentem vele.és nekik cross motorjuk van.az enyém gyorsasági és sokkal jobb! .én nem vezettem fel ezt a dolgot hanem egyből a mélybe ugrottam.imádok mocizni!fagyálló vagy ilyesmi nem kell?
Szevasz Bácsi!

No mi a hézag? Jól van az öregúr? Igen? No nem baj, majd elmúlik...

Én nem vagyok valami jól, hamarosan gumicsere...
hali Kölyök!
Csőrlős Babettája van
Ennek motorja?
Hova gondolsz, ez egy ......... ........ ........jobb ha nem tudod.
Szia!

Elöl-hátul egyaránt motoremelőre kell tenni a gépet, kipuffogót be kell tömni jól - én tiszta ronggyal szoktam -, teljesen be kell takarni a gépet - én pokrócot teszek rá -, akkumulátort ki kell venni, és csepptöltőre kell rádobni, és rajtahagyni az első indításig, tankot teljesen csurig meg kell tölteni, és - ha nem volt, vagy régen volt olajcserézve a géped, akkor - a tavaszi első indításkor olaj-, olajszűrőcsere. Télen van, aki időnként beindítja a motorját, én nem szoktam. Hadd pihenjen márciusig.

Mennyiért, és honnan vetted a paripát, ha szabad érdeklődnöm? Előtte milyen motorod/motorjaid voltak?

Ui.: Tápkaját, és vizet Krikett elé tegyél, mert úgyis nagydarab állat, Ferencváros drukker, szó mi szó, szeret zabálni!
Sziasztok!
K4-K5 re való üléspup. Ha valakit érdekel....
de hüjjjje vagyol te műegér.............

malyd lyól elkaplak tégedöt is.
ennyi!hát igazából ettől nem lettem sokkal okosabb! de köszi.neked milyen mocid van?
Hello!Vedd le az akksisarut,tegyél le elé vizet,meg száraz kaját!