Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jelenleg igen..................nézd meg............................az adatlapomon...........
Majd egyeztetünk MSN-en!
A címed is új?
szasz papa.Meghalt a gépem.Jelenleg uj az msn-em.......................
nagyából

bár attól függ h dolgozom-e
Nekem mondja?Sokan már elrakták a vasat télire.De én....................
Ha tudod az útvonalat, mehetünk!
gyerünk üvegtigrishez inkább
Lassú gurulásokkal lehet még menni! Vasárnap kifejezetten élveztema menést!
Jövőhetem ősziszünet, legödrülök Balatonra többedmagammal.
lehet még motorozni csak 10percenként megy kell állni pisálni am. jó
Nekem mégis kényelmes.
öszintén minekkell ilyenkor is motoroznotok? én már lassan 1,5honapja elraktam, még! most jössztök rá hogy ilyenkor nem jó a gumma 20 foknál kell motorozni héé!
sportmotoron a kényelmes vezetésről ne beszéljünk nekem még ez az 1-2-3 fokozatban való korlátozás is néha büntetés és akkor kapcsolom ki de az nem pénztárca barát
Hidd el, más C módban vezetni, más A módban óvatosan adagolni a gázt. Kényelmesebb így a vezetés.
Ahogy mondod!
remélem nincs semmi bajod!
minek a módkapcsoló ? csak egy jó jobb csukló kell
Vasárnap azért Kemence felé a hullámvasúton becsusszant a 150.
De hideg van már a szupersportgumiknak.
Nincs semmi bajod?
Elmeséled a részleteket?

Picsába... Ésszel gyerekek... Vasárnap motoroztam én is, az idő harmadrészét szakadó eső jellemezte, de én sehol se hajtottam 110 km/h-nál gyorsabban. Egyszer, kettesben rácsaptam az A-módban a gyilkos tüzet, 8 000 rpm felett elforgatta a hátsó kereket. Végig totál kontollálható volt, látványban azt csináltam, mint a menet közben a - nálam füst nélkül - gumit égető stuntosok, de megtanultam, hogy már vége a nyárnak. Maradt a C mód, a lightos tempó, és ami a legfőbb, hogy megmaradt az elégedettség is.

Mielőbbi felépülést kívánok, pajtás!
Én nem tenném.
Köszönöm +próbálom a XADO-t és majd mondok véleményt
Majd kialakul.
Biztosítós menet lesz vagy utolérted?