öszintén minekkell ilyenkor is motoroznotok? én már lassan 1,5honapja elraktam, még! most jössztök rá hogy ilyenkor nem jó a gumma 20 foknál kell motorozni héé!
sportmotoron a kényelmes vezetésről ne beszéljünk nekem még ez az 1-2-3 fokozatban való korlátozás is néha büntetés és akkor kapcsolom ki de az nem pénztárca barát
Picsába... Ésszel gyerekek... Vasárnap motoroztam én is, az idő harmadrészét szakadó eső jellemezte, de én sehol se hajtottam 110 km/h-nál gyorsabban. Egyszer, kettesben rácsaptam az A-módban a gyilkos tüzet, 8 000 rpm felett elforgatta a hátsó kereket. Végig totál kontollálható volt, látványban azt csináltam, mint a menet közben a - nálam füst nélkül - gumit égető stuntosok, de megtanultam, hogy már vége a nyárnak. Maradt a C mód, a lightos tempó, és ami a legfőbb, hogy megmaradt az elégedettség is.
bár attól függ h dolgozom-e
Jövőhetem ősziszünet, legödrülök Balatonra többedmagammal.
De hideg van már a szupersportgumiknak.
Elmeséled a részleteket?
Picsába... Ésszel gyerekek... Vasárnap motoroztam én is, az idő harmadrészét szakadó eső jellemezte, de én sehol se hajtottam 110 km/h-nál gyorsabban. Egyszer, kettesben rácsaptam az A-módban a gyilkos tüzet, 8 000 rpm felett elforgatta a hátsó kereket. Végig totál kontollálható volt, látványban azt csináltam, mint a menet közben a - nálam füst nélkül - gumit égető stuntosok, de megtanultam, hogy már vége a nyárnak. Maradt a C mód, a lightos tempó, és ami a legfőbb, hogy megmaradt az elégedettség is.
Mielőbbi felépülést kívánok, pajtás!