Na nesze itt van...de erre mostmár vigyázzál ám...
Ennek már gyárilag be van nyomva az orra, direkt neked tervezve Menáger Úr, ha történetesen megint közel mennél egy terepjáróhoz...
Csak a szokásos 2 hét 2000 km szüttyögés megy.
Már nem pörgök, majd jövőre! Meghát az utolsó amortizációs akcióm is odaverte a büd-zsét, az arcomról már nem is beszélve... , ,
Pedig már elképzeltem, hogy sarokkal kilököd csak úgy csattan!
Szájpadlásodat azért kitámasztanám vele, zsákom meg jó lesz tankbőrnek!
Csak ne hajolj nagyon a tankra, mert birizgálni fogja az orrod a zacskószőr, és nem fogsz tudni motorolni a tüsszögéstől! ,
Mi van veled? Tekered még a VAS-ba a kilómétereket Te is?
Az elmúlt 2 hónapban én is raktam bele rendesen...minden héten Pest-Haza...Pest-Haza... és még otthon is mentünk, amikor csak lehetett...
Néha kicsit cidris az idő...de háát na..menni kőőőő, amíííg lehet...
puszedli, este érkezem.
Na?
Ennek már gyárilag be van nyomva az orra, direkt neked tervezve Menáger Úr, ha történetesen megint közel mennél egy terepjáróhoz...
sacc per kb annyi.
2008 utáni honda cbr 1000 rr (hrc).
Gumik már elég genyón néztek ki, Brian-nél félre volt téve az "új", de sajnos most egy darabig nem fog kelleni.
Már nem pörgök, majd jövőre! Meghát az utolsó amortizációs akcióm is odaverte a büd-zsét, az arcomról már nem is beszélve... , ,
Szájpadlásodat azért kitámasztanám vele, zsákom meg jó lesz tankbőrnek!
Csak ne hajolj nagyon a tankra, mert birizgálni fogja az orrod a zacskószőr, és nem fogsz tudni motorolni a tüsszögéstől! ,
Az elmúlt 2 hónapban én is raktam bele rendesen...minden héten Pest-Haza...Pest-Haza... és még otthon is mentünk, amikor csak lehetett...
Néha kicsit cidris az idő...de háát na..menni kőőőő, amíííg lehet...
Faszom az nem kéne kukkeres patkánybájker?
....ja, am sziasztok én is!
Sziasztok!