Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!ha valaki tudna nekem seíiteni azt nagyon megköszönném.még friss motoros vagyok a téren és az a gondom hogy szeretném a motoromat a lehető legjobb és lejobban tárolni télre.mit csináljak vele? van garázsa de nem fütött! előre is köszi.
Szevasz Bringa!
Hogy sikerült eldobni? Mi történt?
üdv. eladó gsxr 600 k4-k5 gyári fényű hátsófelni tárcsával menesztőgumikkal, egybe 35 eft, ugyanitt jubileumi 8000 km-es féktárcsaszett ( két első+egy hátsó ) balesetmentesek! ár 40 eft. lila színű elsőülés ez is gyári újszerű ára 10 eft, 0620/992-4528
Jó estét!
Késtem?
Akkor lépek is tovább.......
Már hogy a viharba ne lenne jó!
Tegnap belevertem kerek 300 -at, délután még melegem is volt....egy kicsit!
Ha süt a nap, és száraz az idő akkor még nyár van, legalábbis nekem
Na jó! a napnak nem kell sütnie...
Szia!Mert Puding vagy!
Jaja...időnként kimegy alólam...
Dehogynem!Elverték,mint jég a határt!
Akkor Jó Éjt Mindenkibe!
Menáger Úr!

Itt az este és maga még sehol... ...remélem nem nézett bele egy jobb egyenesbe...
Hát én ebbe be nem tettem semmit...
Ejj de telepakoltad ezt a szerencsetlen Barbara bart.
Gyenge vagy komám, mint mindig...
Azanyád, hát a BW's?
Robogón én is fázok, Gixxeren melegít a blokk
Szerintem ez az a terepjáró volt, amikor tavasz elején a Menáger úr rárakott egy kiürült energiaitalos dobozt...
Mit találtam gyerekek a családi képtárban!

Apám 1977-ben valahol a Pilisben!

És 2010-ben
Ezaz! Meg van a tökéletes megoldás!
Annyira nincs hideg.Főleg nappal most szikrázó napsütés és és......őőőő.............legalább 15 fok volt.
vagy rakj padló lapokat a kazánra és mikor jó meleg be a ruha alá
Inkább valami kazánt kötök fel a motorra, aztán mielőtt elindulok, begyújtok!
Az enyémen is van bakker, de ott Fót környékén biztos pont szabadnapos volt nyáron...
Tökéletesen elég nekem ez is.Van a motoron egy S uperman jel.
És ilyenkor csak a szemedet tudod mozgatni a motoron...
Hááát, ha ennyire fázós vagy, akkor dobjál fel otthon a tűzhelyre egy tripla adag bármilyen pörköltet, keverd össze krumplival, majd indulás előtt teleöntöd vele a bőrruhádat és egy darabig tutira melegít majd és a szél sem fújja át a fínom cuccost...