Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát erröl lemaradtam pedig tudok viselkedni
Mai folyamatok...

Nagyon bejött mindenkinek
Utcán óvatos de majd pályán.

Na jó ott is.Nem egy túl jó bónusz az életem végéig tolószék.
Ideje megpaskolnod a tarkóját!
kűűűggyed neki...Zoli mindig az óvatos drájverséget erőlteti, de abban nincs élvezet...annyi
Helyén tudom kezelni az ilyet, fog ez menni!
Speedy drágám ne kísértsd mert elfogy idő előtt.
Akkor bízom a szerencsémben, ami mindig bevált!
Nem a tudás számít hanem a szerencse.
Novembrá nyócadikán lesz a vizsga Csepelen, ősziszünetben gördülünk felfele gyakorolni.
Nem akarok jattolni, én nagyon bízom a saját tudásomban!

Szia Atyácska!

Amennyiben telefon közelben leszel csörgesd meg a Krikit, vagy engem.
Mi a fütykös van Semmirekellő?

Ma sem dolgozol?
Ujjé.
Mikor szabadítanak rá szegény gyanútlan közlekedőkre?
Szerintem ha kéri jattolj neki.
Ha át akarsz menni egyből.
Forgalomban tuti talál valamit ami bukta.
Rutin vizsga: Pass!

Mekkora tapló az oktató... Bemegyek, első szava: Add a jattot! - Elmész te a jó anyádba! Én egy fityinget nem adok... - Jóvan, aszongya, oké.

Rutinvizsga, ugye el kell mondani a műszakit. Belekezdek a szövegembe: Ugye a gumikon minimum 1.6 mm profilmélységnek kell lennie, ne legyen rajta külsérelmi nyom, ami ugye azt jelenti, hogy ne legyen szakadás, hasadás; szög, drót ne álljon ki belőle... Derült égből villám csapágy: Mennyi volt a bőrruhád? Kajak ezt kérdezte a vizsgabiztos! Mondom nyolcvanezer... Sisakod? Negyven... Szóval így kielemeztem a felszerelésemet, elmondtam, hogy miért pont Gixxert választottam, milyen okosságot tud a módkapcsoló, ebből fakadóan mi a GSX-R600 K8, és a GSX-R750 K8 közötti különbség, árak a piacon. Az vizsgabiztos azt sem tudta, hogy van ezres sportmotor is. Nehéz elhinni, ugye? 40-es fószer volt. Megkukkerolta a robogóm műszerfalán díszelgő 47 500 kilómétert, kérdezte még a vezetési stílusom. Ennyiből állt a műszaki jellemzők elmondása.
Lenyomtam a három feladatot, és a 3. feladat végén, pont a megállásnál, megcsúszott a hátsó gumi, mivel piszkosul kopott volt. Éreztem, hogy csúszik, de nem tulajdonítottam neki semmi jelentőséget. Mondja a koma, hogy hát, hát, elrondította az eseményt ez a csúszás - Kurva életbe... - Két hét múlva az Úr mehet egy új kört. Kiül rám a sápadtság, mire rávágja: Találkozunk a forgalmi vizsgán! - Pfúúúú, öregem...

Forgalomban Szüzikével vizsgázom
Az nincs,de beszartam a röhögéstől,ahogy alszol!
Ja az elérhetőségem kissjuhasz@gmail.com:)
Sziasztok valakinek nincsen esetleg feleslegessé vált fejidom tartó konzolja Suzuki GSX-R K4 600hoz mert az enyém sajna eltört!Ha valakinek lenne esetleg én szívesen megvásárolnám elörre is köszönöm!
Ne idegelj! Megoldjuk valahogy!
3 út oda vissza és lapos lesz mint azúthenger.
Kakucsring akart lenni!
Na megvettem a gummát. Remélem azé egy szezont végigtolok vele! Kecsóring, Kakusring JÖVÖK!
E kell adni a gixxert.