Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mint a veszedelem. Csak úgy tépi, szaggatja, gyűri az aszfaltot
Nemmmmmm.
Hajt?
Hát nem látod, hogy hajt a kerék?
Őőőő kösz nem.Mostanság találom magamnál az első szálakat.

Fenének ennyire beöltözni ehhez a géphez?
Vagy nagyon mérges a szerkezet?
Hidd el, a legőszintébb az ősz...

Dottóre után szabadon: Hááássszójjon!
40-es? ? ? ? ?
20-as hosszúcombú szőke vagy vörös esetleg barna....................őőőőőőő.......................fekete talán.
Lényeg a hosszú comb és a 20 év körüli korhatár.
40-es nek jó karban kell lennie és rohadt gazdagnak.
Me én csóri vagyok nagyon.
Ez először elkapott egy bóját, másodszor meg végig driftelni akart a 180 fokos visszafordítóban. És kurvára semmi baja nincs a csajnak, sem a motornak!
Na, ezek a 40-esek valók neked!
Mikor én voltam tanpályán Veresegyházon valami ipari mittoménmi mögötti 3 méteres partfalon ment le egy tanuló a susnyásba.
Eladó az Arlen Ness bőrruhám 52-es méretű 1 szezont volt használva hibátlan tiszta állapotban irányár:80000ezer ft!
Baaaazd, mekkorát zakózott kétszer is a csaj, az 500-as motorral, rutin gyakorlaton... Megy, elesik, felkel, megnéz, vállatránt, megy, elesik, felkel, megnéz, picit fájlal, aztán csőgáz.
gsxr srad, esetleg másra is felrakható vadiúj alu mart lábtartó konzol garnitúra eladó, fékpedál és váltókar is rajta.olasz valtermoto 32ért kompletten. 70 317 9083
feketében 27 körüli ára van,nem kértem belőle
black nincs?
Fogadni mernék, hogy ezt a Tizedest is százrugóért szerezte. Faszomé nem veszti fel a telefont...
eladó simson-t / robogót / etz-t nem tudsz egy 100as alatt ?
Vágom, csak húztam a fejed. Este nehezen gondolkozik az ember.
Báttya!
Tied ez a Kawasaki?

Jani bá'-t meg üdvözlöm!
Van pár Teknic kesztyűm eladó!
Kék gixerhez kék kesztyű.... de van piros is
Hetente!
!
Próbálom téliesíteni, de menet közben nagyon nehéz, valahogy mindíg belecsúszik napi párszáz kilóméterecske..
Ez a 8-10 Celsius nagyon bejön.... Nekem még szezon van....a bogarak is alszanak (többnyire)....
A kis lábaskeverő fakanálra gondolsz, vagy a nagy erezett üstkeverő kétkezesre? , Lassan meglesz mindkettő....
Reggelt! Tehát értelmezzük: a tálcán lévő süteményt ettem meg de a tálca nélkül!
Üdv így az éjjel közepén!
Öcskös megkóstóljuk a pisztáciás tortikát!

Előbb megetted a fél tálcát, most meg tálca se volt. Idejössz hazudni, me mán otthon nem hiszik el? Ejnye fijam, ejnye

Jóéjt
Nem volt!

Na srácok én léptem aludni. Jók legyetek!