40-es? ? ? ? ?
20-as hosszúcombú szőke vagy vörös esetleg barna....................őőőőőőő.......................fekete talán.
Lényeg a hosszú comb és a 20 év körüli korhatár.
40-es nek jó karban kell lennie és rohadt gazdagnak.
Me én csóri vagyok nagyon.
Ez először elkapott egy bóját, másodszor meg végig driftelni akart a 180 fokos visszafordítóban. És kurvára semmi baja nincs a csajnak, sem a motornak!
Na, ezek a 40-esek valók neked!
Baaaazd, mekkorát zakózott kétszer is a csaj, az 500-as motorral, rutin gyakorlaton... Megy, elesik, felkel, megnéz, vállatránt, megy, elesik, felkel, megnéz, picit fájlal, aztán csőgáz.
gsxr srad, esetleg másra is felrakható vadiúj alu mart lábtartó konzol garnitúra eladó, fékpedál és váltókar is rajta.olasz valtermoto 32ért kompletten. 70 317 9083
!
Próbálom téliesíteni, de menet közben nagyon nehéz, valahogy mindíg belecsúszik napi párszáz kilóméterecske..
Ez a 8-10 Celsius nagyon bejön.... Nekem még szezon van....a bogarak is alszanak (többnyire)....
A kis lábaskeverő fakanálra gondolsz, vagy a nagy erezett üstkeverő kétkezesre? , Lassan meglesz mindkettő....
Hajt?
Fenének ennyire beöltözni ehhez a géphez?
Vagy nagyon mérges a szerkezet?
Dottóre után szabadon: Hááássszójjon!
20-as hosszúcombú szőke vagy vörös esetleg barna....................őőőőőőő.......................fekete talán.
Lényeg a hosszú comb és a 20 év körüli korhatár.
40-es nek jó karban kell lennie és rohadt gazdagnak.
Me én csóri vagyok nagyon.
Na, ezek a 40-esek valók neked!
Tied ez a Kawasaki?
Jani bá'-t meg üdvözlöm!
Kék gixerhez kék kesztyű.... de van piros is
Próbálom téliesíteni, de menet közben nagyon nehéz, valahogy mindíg belecsúszik napi párszáz kilóméterecske..
Ez a 8-10 Celsius nagyon bejön.... Nekem még szezon van....a bogarak is alszanak (többnyire)....
A kis lábaskeverő fakanálra gondolsz, vagy a nagy erezett üstkeverő kétkezesre? , Lassan meglesz mindkettő....
Jóéjt
Na srácok én léptem aludni. Jók legyetek!